Πουλαω την παλια μου CRT,ειναι μια 25αρα PHILLIPS με ενσωματομένο ραδιοφωνο λογω αγορας LCD.ειναι σε χρωμα ασημενιο.ειναι σε αριστη κατασταση χωρις γρατζουνιες χτυπηματα κτλ.νομιζω οτι το μοντελο της ειναι το 25PT3455 αν δεν κανω λαθος(οποιος ενδιαφερεται ας μου κανει ενα τηλ και θα βρω το μοντελο να του το πω)
Μαζι δινω και το τραπεζακι που την εχω πανω.ειναι με περιστρεφομενη βαση και εχει 2 θηκες για DVD-VHS.επισης εχει 2 στηλες για CD δεξια και αριστερα καθως και αποθηκευτικους χωρους στα πλαγια.ειναι στο χρωμα του φυσικου ξυλου.τα δινω και τα 2 μαζι 200ε να φευγουνε.οποιος ενδιαφερεται ας με παρει ενα τηλ.στο 6947521838 να ερθει και σπιτι μου να τα δει και αν του κανουνε να τα παρει.ευχαριστω
Αντε να φευγει παιδια διοτι χωρο μου πιανει....ϴ!!!:2thumb22sup:
Μαζι δινω και το τραπεζακι που την εχω πανω.ειναι με περιστρεφομενη βαση και εχει 2 θηκες για DVD-VHS.επισης εχει 2 στηλες για CD δεξια και αριστερα καθως και αποθηκευτικους χωρους στα πλαγια.ειναι στο χρωμα του φυσικου ξυλου.τα δινω και τα 2 μαζι 200ε να φευγουνε.οποιος ενδιαφερεται ας με παρει ενα τηλ.στο 6947521838 να ερθει και σπιτι μου να τα δει και αν του κανουνε να τα παρει.ευχαριστω
Αντε να φευγει παιδια διοτι χωρο μου πιανει....ϴ!!!:2thumb22sup: