CRT PHILLIPS 25άρα + τραπεζάκι τηλεόρασης...!

laios23

Senior Member
15 September 2006
346
Πουλαω την παλια μου CRT,ειναι μια 25αρα PHILLIPS με ενσωματομένο ραδιοφωνο λογω αγορας LCD.ειναι σε χρωμα ασημενιο.ειναι σε αριστη κατασταση χωρις γρατζουνιες χτυπηματα κτλ.νομιζω οτι το μοντελο της ειναι το 25PT3455 αν δεν κανω λαθος(οποιος ενδιαφερεται ας μου κανει ενα τηλ και θα βρω το μοντελο να του το πω)
Μαζι δινω και το τραπεζακι που την εχω πανω.ειναι με περιστρεφομενη βαση και εχει 2 θηκες για DVD-VHS.επισης εχει 2 στηλες για CD δεξια και αριστερα καθως και αποθηκευτικους χωρους στα πλαγια.ειναι στο χρωμα του φυσικου ξυλου.τα δινω και τα 2 μαζι 200ε να φευγουνε.οποιος ενδιαφερεται ας με παρει ενα τηλ.στο 6947521838 να ερθει και σπιτι μου να τα δει και αν του κανουνε να τα παρει.ευχαριστω
Αντε να φευγει παιδια διοτι χωρο μου πιανει....ϴ!!!
:2thumb22sup:

Χωρίς τραπεζάκι υπάρχει περίπτωση να τη δώσεις;
Με αναπροσαρμογή τιμής εννοείται...

Re: Απάντηση: CRT PHILLIPS 25άρα + τραπεζάκι τηλεόρασης...!

Χωρίς τραπεζάκι υπάρχει περίπτωση να τη δώσεις;
Με αναπροσαρμογή τιμής εννοείται...

παρε με ενα τηλεφωνο και το συζηταμε

180E νεα τιμη...αντε να φευγει παιδια...........!!!
καλες γιορτες σε ολους

Δεχομαι και ανταλλαγη με projector +διαφορα απο μερους μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.απαραιτητη προυποθεση ειναι ο projector να ειναι 720ρ αν μη τι αλλο και να εχει οπωσδηποτε HDMI 1.3.....

μαζι δινω δωρο και ενα TV TUNER USB PINNACLE 310e ολοκαινουργιο στο κουτι του...

Το TUNER πουληθηκε...!!!η τιβι δινετε μονη της με το τραπεζακι στα 140ε και ισχυει ακομα η ανταλλαγη με προτζεκτορ

4 χρονια αλλα ειναι σαν κοαινουργια.εχει δουλεψει ελαχιστα