CRT Προβολείς

Τί εννοείς "έβλεπαν κοτετσόσυρμα του κερατά", αφού δεν βλεπόταν με τίποτα... :flipout::flipout::flipout:

Πέρα από την πλάκα πάντως, η ουσία είναι ότι τα συστήματα διαχείρησης χρώματος είναι ο βολικός τρόπος να κάνουμε, χάρη στην "ψηφιακή" τεχνολογία, με το τηλεκοντρόλ από τον καναπέ μας, αυτό που μέχρι μια δεκαετία πριν έκανες, αν ήσουν γνώστης, με μία σκάλα, τα τεχνικά εγχειρίδια του προβολέα, ένα πολύμετρο και ένα... κατσαβίδι!!!

Προχωραμε μπροστα πλεον δεν μενουμε στασιμοι ουτε γυρναμε πισω .Η εποχη των δεινοσαυρων εχει εννοια μονο για τους παλαιοντολογους.Το ΗD ειναι εδω.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

High Definition. Είναι εδώ;;

Προχωραμε μπροστα πλεον δεν μενουμε στασιμοι ουτε γυρναμε πισω .Η εποχη των δεινοσαυρων εχει εννοια μονο για τους παλαιοντολογους. Το ΗD ειναι εδω.....

Μωρέ, εδώ είναι (με μηχανήματα, κυκλώματα και άλλα πολλά καλούδια), αλλά πού είναι το υλικό (οι ταινίες);

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

...Άρα τί να απολαύσουμε;

Προς το παρόν, το DVD εξακολουθεί να είναι ο αδιαμφησβήτητος βασιλιάς, ακόμα και γι αυτούς που έχουν ανέβει στο τραίνο HD.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ένας πολύ καλός αναπαραγωγέας DVD με δυνατότητες upscaling (όπως π.χ. ένα καλό DVD Player με upscaling ή ένα καλό HD-DVD/BD Player με καλή συμπεριφορά στην αναπαραγωγή DVD, όπως π.χ. είναι τα καινούργια players των Panasonic, Denon, Sony (το 5000ES), Pioneer (τα καινούργια) ή το all-time-classic Toshiba HD-XE1, βγάζει πολύ καλύτερα το ψωμί του με τα απλά, καλά DVDs παρά με τις ανούσιες σούπες BD που έχει το Χόλυγουντ αποφασίσει να μας σερβίρει (πλην κάποιων εξαιρέσεων, βέβαια).

Παναγιωτη, μαλλον δεν παρακολουθεις στενα τις εξελιξεις: Αυτη την στιγμη υπαρχουν γυρω στους 1500 τιτλους HD με παλαιες και νεες ταινιες, ενω οτι βγαινει καινουργιο, κυκλοφορει ταυτοχρονα και σε Bluray.
Εγω εχω να δω DVD πανω απο 1,5 ετος. ΟΚ, στην Ελλαδα ειμαστε πισω, αν ομως δεν εχεις προβλημα με τα Αγγλικα σου, τοτε Thank God for the Internet!

ΥΓ. Πλησιαζει ο Dark Knight και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα! :p

Σαφώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις, αλλά στην Ελλάδα! όχι στην Αμερική, με υπότιτλους λοιπόν, υπάρχουν πολύ λίγοι τίτλοι! όσο για το ίντερνετ, είναι μεγάλη φασαρία, (να βάλεις υπότιτλους) τουλάχιστον για τους πιο πολλούς!

Μιλησα για καλα Αγγλικα. Αγγλικους υποτιτλους εχουν ολα οποτε αγοραζεις (ή βρισκεις αλλιως) τα δισκακια μεσω ιντερνετ και καθαρισες.

Τακη και γω περιμενω το dark knight για ποτε βλεπεις φως επισεις τι παιζει σε τελευταιες κυκλοφοριες hd απο ιντερνετ να πω σε ενα φιλο που κατεβαζει full...:a0210:

Re: High Definition. Είναι εδώ;;

Μωρέ, εδώ είναι (με μηχανήματα, κυκλώματα και άλλα πολλά καλούδια), αλλά πού είναι το υλικό (οι ταινίες);

...Άρα τί να απολαύσουμε;

Προς το παρόν, το DVD εξακολουθεί να είναι ο αδιαμφησβήτητος βασιλιάς, ακόμα και γι αυτούς που έχουν ανέβει στο τραίνο HD.

Προσωπικά, πιστεύω ότι ένας πολύ καλός αναπαραγωγέας DVD με δυνατότητες upscaling (όπως π.χ. ένα καλό DVD Player με upscaling ή ένα καλό HD-DVD/BD Player με καλή συμπεριφορά στην αναπαραγωγή DVD, όπως π.χ. είναι τα καινούργια players των Panasonic, Denon, Sony (το 5000ES), Pioneer (τα καινούργια) ή το all-time-classic Toshiba HD-XE1, βγάζει πολύ καλύτερα το ψωμί του με τα απλά, καλά DVDs παρά με τις ανούσιες σούπες BD που έχει το Χόλυγουντ αποφασίσει να μας σερβίρει (πλην κάποιων εξαιρέσεων, βέβαια).

τα ιδια ειπα κι εγω στο θεματακι για τους προβολεις.Ειναι ΠΟΛΥ αστεια η κατασταση οταν πουλανε τηλεορασεις HD(ας αφησουμε τους προβολεις που εινα για πιο "ψαγμενους")σε μια χωρα που ο μεσος ελληνας καταναλωτης απλα θα θελει να δει τα ελληνικα καναλια.Ακομα και για Ψαγμενο κοινο παλι πρεπει να ξερεις ΠΟΛΥ καλα αγγλικα,κι οχι μονο θεωρητικα αλλα να καταλαβαινεις και τους διαφορους τροπους ομιλιας,παρα πολυ δυσκολο πιστευω για το 99% του κοσμου.ξερω φιλους με πτυχια αγγλικης γλωσσας που θελουν υποτιτλους.
Οσον αφορα τον αριθμο τιτλων ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εκτος να θελει κανεις να βλεπει μονο τα καινουργια.1500 τιτλοι που λεει ο Τακης ειναι σταγονα στον ωκεανο.
Εδω ρε παιδια δεν εχουν βγαλει ακομα σε HD κλασσικα εργα οπως το Οσα παιρνει ο Ανεμος,τι λεμε τωρα.Εχω ψαξει δεκαδες ταινιες σε HD,δεν υπαρχει τιποτα.

Απάντηση: Re: High Definition. Είναι εδώ;;

τα ιδια ειπα κι εγω στο θεματακι για τους προβολεις.Ειναι ΠΟΛΥ αστεια η κατασταση οταν πουλανε τηλεορασεις HD(ας αφησουμε τους προβολεις που εινα για πιο "ψαγμενους")σε μια χωρα που ο μεσος ελληνας καταναλωτης απλα θα θελει να δει τα ελληνικα καναλια.Ακομα και για Ψαγμενο κοινο παλι πρεπει να ξερεις ΠΟΛΥ καλα αγγλικα,κι οχι μονο θεωρητικα αλλα να καταλαβαινεις και τους διαφορους τροπους ομιλιας,παρα πολυ δυσκολο πιστευω για το 99% του κοσμου.ξερω φιλους με πτυχια αγγλικης γλωσσας που θελουν υποτιτλους.
Οσον αφορα τον αριθμο τιτλων ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ εκτος να θελει κανεις να βλεπει μονο τα καινουργια.1500 τιτλοι που λεει ο Τακης ειναι σταγονα στον ωκεανο.
Εδω ρε παιδια δεν εχουν βγαλει ακομα σε HD κλασσικα εργα οπως το Οσα παιρνει ο Ανεμος,τι λεμε τωρα.Εχω ψαξει δεκαδες ταινιες σε HD,δεν υπαρχει τιποτα.

Θα τα βγαλουν ολα καποια στιγμη Δημητρη, τουλαχιστον στο εξωτερικο.
1500 τιτλοι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, δεν ειναι καθολου σταγονα στον ωκεανο εαν υπολογισεις οτι ειναι δυνατοι (εμπορικοι) τιτλοι και οχι παραγωγες της πλακας οπως χιλιαδες σαβουρες που κυκλοφορουν σε DVD.

To Οσα παιρνει ο ανεμος δεν βγηκε ακομα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα σου κεντρισει το ενδιαφερον:How the West Was Won ;)

Re: Απάντηση: Re: High Definition. Είναι εδώ;;

Θα τα βγαλουν ολα καποια στιγμη Δημητρη, τουλαχιστον στο εξωτερικο.
1500 τιτλοι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα, δεν ειναι καθολου σταγονα στον ωκεανο εαν υπολογισεις οτι ειναι δυνατοι (εμπορικοι) τιτλοι και οχι παραγωγες της πλακας οπως χιλιαδες σαβουρες που κυκλοφορουν σε DVD.

To Οσα παιρνει ο ανεμος δεν βγηκε ακομα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα σου κεντρισει το ενδιαφερον:How the West Was Won ;)

μπορει να διαφωνουμε,αλλα με ξερεις καλα,το εχω αγορασει ηδη;)

Δημήτρη, έλα να στο δώσω σε ματρόσκα να το δείς στον CRT να σου φύγει η ούγια... -bye-

Χτύπα το εδώ

Last edited:

Δημήτρη, έλα να στο δώσω σε ματρόσκα να το δείς στον CRT να σου φύγει η ούγια... -bye-

Χτύπα το εδώ

Και εγώ!! εάν έχει υπότιτλους!!!!!!

Και εγώ!! εάν έχει υπότιτλους!!!!!!

Ποτέ δεν κάνω μισές δουλειές....
icon12.gif

Re: Απάντηση: Re: High Definition. Είναι εδώ;;

Χτύπα το εδώ

καλα για παραδειγμα το ειπα,αλλα αφου υπαρχει σε ματροσκα θα το βρω ,ευχαριστω Μπαμπη.-bye-

Re: Απάντηση: CRT Προβολείς

Καλά εγώ που δεν μπορώ να το βρώ, τι θα γίνη βρέ παλληκάρια?

Ηλια μην χολοσκας.Οταν ερθω να δουμε τα του προβολεα σου στο φερνω.