1. Η κεραία μου είναι στραμένη στον Υμηττό. Μετά τις 20 θα πρέπει να την στρέψω προς την Πάρνηθα ή την Αίγινα ή να την αφήσω ως έχει?
Γράφει ότι είναι το μοντέλο AD, ενώ στη φωτογραφία δείχνει τον D... Τι να ισχύει άραγε;Ο 215d στα 41ευρω στο e-shop. Κωδικος προιοντος 603566
Τι διαφορά έχει ο AD από τον σκέτο D?Γράφει ότι είναι το μοντέλο AD, ενώ στη φωτογραφία δείχνει τον D... Τι να ισχύει άραγε;
Γράφει ότι είναι το μοντέλο AD, ενώ στη φωτογραφία δείχνει τον D... Τι να ισχύει άραγε;
Καλημέρα παιδιά. Πρωτό ποστ! Αφού καταργείται το αναλογικό είπα να προμηθευτώ και εγώ έναν αποκωδικοποιητή, διάβαζα καλά λόγια για τον Crypto 210A MP και πήγα να τον αγοράσω. Ε στο μαγαζί που πήγα μου λένε ότι καταργήθηκε και ότι βγήκε ο 215! Μου τον έδωσε κιόλας στην ίδια τιμήΑν θέλετε σας λέω και το μαγαζί. Τεσπα. Για αρχή βλέπω όμως 2 προβλήματα. Το βασικό είναι ότι δεν παίζει η τηλεόρασή μου με HDMI. Είναι μια παλιά 32άρα Samsung HD LE32S81B. Λέει Mode Not Supported. Δοκίμασα με άλλο καλώδιο hdmi τπτ. Όταν τον δοκίμασα σε μια άλλη 37άρα Full HD έπαιξε κανονικά και με τα 2 καλώδια άρα δεν είναι κάποιο χαλασμένο. Είδα ότι ο αποκωδικοποιητής έχει ως επιλογή μόνο την ανάλυση 576i. Είναι λογικό αυτό? Πάντως η τηλεόρασή μου το υποστηρίζει. Αυτό είναι το ένα θέμα. Το άλλο είναι πως ενώ αλλάζει κανάλι πολύ γρήγορα (κάτι που το ήθελα απίστευτα!!), κολλάει για μισό δευτερόλεπτο η εικόνα. Ίσως είναι έτσι γιατί το έχω με SCART τώρα..αυτά τα ολίγα. Φαντάζομαι δε θα έχει βγει αναβάθμιση από τώρα ε? Δεν έχω δοκιμάσει τπτ άλλο ακόμα.
edit. Το έλυσα. Ήταν ρυθμισμένο σε RGB. Μόλις το άλλαξα σε HDMI άλλαξε η ανάλυση σε 1080i και έφτιαξε. Αλλά το μικρό κόλλημα της εικόνας μόλις αλλάζω ένα κανάλι είναι εκεί.
Τι διαφορά έχει ο AD από τον σκέτο D?
Ευχαριστώ ατιλλας.Καμια. Απλα μερικα μαγαζια (για αγνωστο προς εμενα λογω) προσθετουν και το A μπροστα στο D. Απο τη στιγμη ομως που υπαρχει το D τοτε ειναι ο 215D... Για επιβεβαιωση βεβαια ρωτα και τον talos...
Αν θέλεις, πες μας το μαγαζί μαζί με την τιμή....Ε στο μαγαζί που πήγα μου λένε ότι καταργήθηκε και ότι βγήκε ο 215! Μου τον έδωσε κιόλας στην ίδια τιμήΑν θέλετε σας λέω και το μαγαζί...
...Το άλλο είναι πως ενώ αλλάζει κανάλι πολύ γρήγορα (κάτι που το ήθελα απίστευτα!!), κολλάει για μισό δευτερόλεπτο η εικόνα. Ίσως είναι έτσι γιατί το έχω με SCART τώρα..
Όπως είπε ο atillas24, δεν υπάρχει διαφορά. Δεν υπάρχει μοντέλο AD, μόνο τα 215 και 215D.Τι διαφορά έχει ο AD από τον σκέτο D?
Μιας και ο srt 8102 ειναι κλωνος του 215D τοτε μπορει το update που εχει βγει για τον 8102 να περαστει στον 215D;
Ευχαριστώ κατ'αρχάς εσένα dbhta που είχες την καλοσύνη να απαντήσεις, καθώς και τον George που προσέφερε/ανέφερε το κουπόνι. Το site σερνόταν απίστευτα, αλλά σιγά-σιγά έβαλα την παραγγελία. Αγόρασα τελικά 2 δέκτες, και για το πατρικό μου, ελπίζω να βγω ασπροπρόσωπος!Ο κωδικός για το κουπόνι του Electroworld είναι GVU70646
Τα ευχαριστήρια πάνε στον χρήστη George που έγραψε για το κουπόνι στο θέμα 'Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων'...![]()
Τι χρεώσεις είναι αυτές; Πλάκα κάνουν;10 ευρω για 4 εργασιμες και 15 ευρω για παραδοση σε 48 ωρες.
Τι χρεώσεις είναι αυτές; Πλάκα κάνουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.