Crypto ReDi 215

Απάντηση: νέα αγορά Crypto Redi 215

1. Η κεραία μου είναι στραμένη στον Υμηττό. Μετά τις 20 θα πρέπει να την στρέψω προς την Πάρνηθα ή την Αίγινα ή να την αφήσω ως έχει?

Απο τη στιγμη που ειναι στραμενη στον Υμηττο δε θα τη πειραξεις! Γι αυτο πηρες και δεκτη... -bye-

Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Καλημέρα παιδιά. Πρωτό ποστ! Αφού καταργείται το αναλογικό είπα να προμηθευτώ και εγώ έναν αποκωδικοποιητή, διάβαζα καλά λόγια για τον Crypto 210A MP και πήγα να τον αγοράσω. Ε στο μαγαζί που πήγα μου λένε ότι καταργήθηκε και ότι βγήκε ο 215! Μου τον έδωσε κιόλας στην ίδια τιμή :D Αν θέλετε σας λέω και το μαγαζί. Τεσπα. Για αρχή βλέπω όμως 2 προβλήματα. Το βασικό είναι ότι δεν παίζει η τηλεόρασή μου με HDMI. Είναι μια παλιά 32άρα Samsung HD LE32S81B. Λέει Mode Not Supported. Δοκίμασα με άλλο καλώδιο hdmi τπτ. Όταν τον δοκίμασα σε μια άλλη 37άρα Full HD έπαιξε κανονικά και με τα 2 καλώδια άρα δεν είναι κάποιο χαλασμένο. Είδα ότι ο αποκωδικοποιητής έχει ως επιλογή μόνο την ανάλυση 576i. Είναι λογικό αυτό? Πάντως η τηλεόρασή μου το υποστηρίζει. Αυτό είναι το ένα θέμα. Το άλλο είναι πως ενώ αλλάζει κανάλι πολύ γρήγορα (κάτι που το ήθελα απίστευτα!!), κολλάει για μισό δευτερόλεπτο η εικόνα. Ίσως είναι έτσι γιατί το έχω με SCART τώρα..αυτά τα ολίγα. Φαντάζομαι δε θα έχει βγει αναβάθμιση από τώρα ε? Δεν έχω δοκιμάσει τπτ άλλο ακόμα.

edit. Το έλυσα. Ήταν ρυθμισμένο σε RGB. Μόλις το άλλαξα σε HDMI άλλαξε η ανάλυση σε 1080i και έφτιαξε. Αλλά το μικρό κόλλημα της εικόνας μόλις αλλάζω ένα κανάλι είναι εκεί.

Last edited:
Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Καλημέρα παιδιά. Πρωτό ποστ! Αφού καταργείται το αναλογικό είπα να προμηθευτώ και εγώ έναν αποκωδικοποιητή, διάβαζα καλά λόγια για τον Crypto 210A MP και πήγα να τον αγοράσω. Ε στο μαγαζί που πήγα μου λένε ότι καταργήθηκε και ότι βγήκε ο 215! Μου τον έδωσε κιόλας στην ίδια τιμή :D Αν θέλετε σας λέω και το μαγαζί. Τεσπα. Για αρχή βλέπω όμως 2 προβλήματα. Το βασικό είναι ότι δεν παίζει η τηλεόρασή μου με HDMI. Είναι μια παλιά 32άρα Samsung HD LE32S81B. Λέει Mode Not Supported. Δοκίμασα με άλλο καλώδιο hdmi τπτ. Όταν τον δοκίμασα σε μια άλλη 37άρα Full HD έπαιξε κανονικά και με τα 2 καλώδια άρα δεν είναι κάποιο χαλασμένο. Είδα ότι ο αποκωδικοποιητής έχει ως επιλογή μόνο την ανάλυση 576i. Είναι λογικό αυτό? Πάντως η τηλεόρασή μου το υποστηρίζει. Αυτό είναι το ένα θέμα. Το άλλο είναι πως ενώ αλλάζει κανάλι πολύ γρήγορα (κάτι που το ήθελα απίστευτα!!), κολλάει για μισό δευτερόλεπτο η εικόνα. Ίσως είναι έτσι γιατί το έχω με SCART τώρα..αυτά τα ολίγα. Φαντάζομαι δε θα έχει βγει αναβάθμιση από τώρα ε? Δεν έχω δοκιμάσει τπτ άλλο ακόμα.

edit. Το έλυσα. Ήταν ρυθμισμένο σε RGB. Μόλις το άλλαξα σε HDMI άλλαξε η ανάλυση σε 1080i και έφτιαξε. Αλλά το μικρό κόλλημα της εικόνας μόλις αλλάζω ένα κανάλι είναι εκεί.

Αυτο με το κολλημα της εικονας που αναφερεις ειναι χαρακτηριστικο του δεκτη αυτου(μην ανησυχησεις οτι ειναι προβληματοκο ή τιποτα τετοιο...). Αναβαθμιση δεν εχει βγει ακομα γι αυτον τον δεκτη(και μαλλον ουτε προκειται) αλλα μπορει να βγει για καναν κλωνο οποτε... αναμονη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Τι διαφορά έχει ο AD από τον σκέτο D?

Καμια. Απλα μερικα μαγαζια (για αγνωστο προς εμενα λογω) προσθετουν και το A μπροστα στο D. Απο τη στιγμη ομως που υπαρχει το D τοτε ειναι ο 215D... Για επιβεβαιωση βεβαια ρωτα και τον talos...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Καμια. Απλα μερικα μαγαζια (για αγνωστο προς εμενα λογω) προσθετουν και το A μπροστα στο D. Απο τη στιγμη ομως που υπαρχει το D τοτε ειναι ο 215D... Για επιβεβαιωση βεβαια ρωτα και τον talos...
Ευχαριστώ ατιλλας.
Θα περιμένω τον Άγγελο μπας κ' ξέρει κάτι.

Παιδιά ΕΡΤ πιάνετε με τον εν λόγω αποκωδικοποιητή?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

...Ε στο μαγαζί που πήγα μου λένε ότι καταργήθηκε και ότι βγήκε ο 215! Μου τον έδωσε κιόλας στην ίδια τιμή :D Αν θέλετε σας λέω και το μαγαζί...
...Το άλλο είναι πως ενώ αλλάζει κανάλι πολύ γρήγορα (κάτι που το ήθελα απίστευτα!!), κολλάει για μισό δευτερόλεπτο η εικόνα. Ίσως είναι έτσι γιατί το έχω με SCART τώρα..
Αν θέλεις, πες μας το μαγαζί μαζί με την τιμή.

Αυτό το κολληματάκι είναι μια τάση κάποιων firmware που βοηθάει να γίνεται ταχύτερα η αλλαγή των καναλιών.

Τι διαφορά έχει ο AD από τον σκέτο D?
Όπως είπε ο atillas24, δεν υπάρχει διαφορά. Δεν υπάρχει μοντέλο AD, μόνο τα 215 και 215D.
Προφανώς τους έμεινε συνήθειο από την σειρά 210, που είχαν στα ράφια τους ταυτόχρονα δύο μοντέλα, ένα με Α και ένα με AD.

Απάντηση: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Μιας και ο srt 8102 ειναι κλωνος του 215D τοτε μπορει το update που εχει βγει για τον 8102 να περαστει στον 215D;

Απάντηση: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Καλημέρα παίδες, μου λένε πως υπάρχει ο 215 στο ElectroWorld.gr στα 28 Ευρώ και χρειάζεται κουπόνι newsletter. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Σύμφωνα με το εγχειρίδιο, έχει τηλεκοντρόλ της προκοπής οπότε άνετα ανταγωνίζεται τον LifeView που αγόρασα από το e-shop!

Ο κωδικός για το κουπόνι του Electroworld είναι GVU70646
Τα ευχαριστήρια πάνε στον χρήστη George που έγραψε για το κουπόνι στο θέμα 'Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων'... :)

Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Ο κωδικός για το κουπόνι του Electroworld είναι GVU70646
Τα ευχαριστήρια πάνε στον χρήστη George που έγραψε για το κουπόνι στο θέμα 'Εκπτώσεις - Προσφορές Καταστημάτων'... :)
Ευχαριστώ κατ'αρχάς εσένα dbhta που είχες την καλοσύνη να απαντήσεις, καθώς και τον George που προσέφερε/ανέφερε το κουπόνι. Το site σερνόταν απίστευτα, αλλά σιγά-σιγά έβαλα την παραγγελία. Αγόρασα τελικά 2 δέκτες, και για το πατρικό μου, ελπίζω να βγω ασπροπρόσωπος!
Να'στε καλά όλοι. Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Εμένα με το κουπόνι μου το βγάζει 32,50 και συν τα έξοδα αποστολής πάει στα 35,50.
Στο αδερφό site του Κωτσόβολου, αν έχεις κουπόνι μπορείς να το παραλάβεις από όποιο κατάστημα θες.
Έχει κανείς κουπόνι για Κωτσόβολο;

Ξερει κανεις το electroworld σε ποσες εργασιμες στελνει. ? Στο site λεει δωρεαν αποστολη σε 7 εργασιμες, 10 ευρω για 4 εργασιμες και 15 ευρω για παραδοση σε 48 ωρες.
Αν επιλεξω σε 7 εργασιμες (χωρις χρεωση δηλαδη) ξερει καποιον αν θα παραλαβω δευτερα τριτη, αν παραγγειλω τους δεκτες σημερα παρασκευη. ?

Ασε που πριν λιγα λεπτα εβλεπα τον 215d και τωρα εχει μονο τον 215. Εξαντληθηκαν αραγε. ?

Re: Απάντηση: Re: Crypto ReDi 215 - νέο μοντέλο

Τι χρεώσεις είναι αυτές; Πλάκα κάνουν;

Πολλα site γραφουν παραδοση απο 3-7 ημερες για ευνοητους λογους, αλλα συνηθως Αθηνα παραδιδουν μεσα σε 1-2 εργασιμες αν ειναι ετοιμοπαραδοτο το προιον.
Τωρα, γιατι πρεπει να πληρωσω 10 ευρω για να σιγουρεψω τις 4 εργασιμες δεν το καταλαβαινω.
Για αυτο ρωτησα αν εχει αγορασει κανεις απο εκει, να μαθω τους πραγματικους χρονους παραδοσης των υποτιθεται 7 εργασιμων. (μηπως στην ουσια ειναι 1-2 μερες και τα υπολοιπα ειναι ψαρωτικα για εξτρα χρεωσεις)

Συγνωμη για το :offtopic: