Re: Crypto ReDi 220MP
Ξέρω ότι θες ALI και με ανάλυση 480 για να φαίνεται το μενού στην οθόνη του αυτοκινήτου. Γιαυτό και εγώ σου πρότεινα ALI. Αλλιώς αφού τον θες για media player καλύτερα θα ταίριαζε ένας M-Star που έχουν καλύτερο media player. Αλλά νομίζω έχεις δοκιμάσει M-Star και δεν φαίνεται το μενού στην οθόνη του αυτοκινήτου.
Για αυτούς που γράψαμε: ο 210AD δεν βλέπει καθόλου flack, αλλά έχει 480. O Lifeview παίζει flack 16 και 24 bit όπως δοκίμασα σήμερα, αλλά δεν έχει 480. Ξεκινάει από 576. Ο 215D δεν ξέρω τι κάνει. Διάβασα ότι παίζει flack 16 bit αλλά υπάρχει μία αντιγνωμία για 24 bit. Δεν γράφουν για ανάλυση, και έχω και εγώ απορίες για ποιότητα εικόνας, μέγεθος υποτίτλων, αλλά δεν γράφουν τίποτα.
Πάντως οι Lifeview και Crypto 215 είναι κλώνοι, και μάλλον παίρνουν το λογισμικό του Cabletech URZ0187. Όλα αυτά τα γράφει ο γνωστός άγνωστος :smile: γιαυτό θεωρούνται έγκυρα. Δεν ξέρω αν είναι ο Cabletech που σε βολεύει. Ο Lifeview LV6TBOXHDA έχει 32 ευρώ στο eshop και 29 στο pc-1. Αν έχεις όρεξη για δοκιμές, καλή τύχη.