Crypto ReDi 250 MP: Δέκτης με DTS

Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Δεν αντιλεγω, απλά ο Υμηττος ηταν κοντα και δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο.
Οπότε το λογικό ήταν να δείξει 99% τουλάχιστον.

Re: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Κανένα καλό freeware πρόγραμμα για edit των recordings που κάνει σε .TSV format;

Στο manual του εν λόγω αποκωδικοποιητή αναφέρεται το menu goto και η λειτουργία bookmark. Όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω καμμία από τις δύο λειτουργίες. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ρε παιδια τον αγορασα σημερα δεν εχει 1080 24p και θελω να του περασω το νεο fireware αλλα το sιτe που δοσατε πρεπει χρειαζετε register ετσι πρεπει?

ναι αυτο εννοω.καθος οχι και τοσο καλος με το pc τι πρεπει να κανω για να το κατεβασω?επισης εκει που λεει τροφοδοσια κεραιας τι να επιλεξω off η on?πως θα δω τι fireware διαθετει ο δικος μου?

δεξί κλικ save as
αποθήκευσε το εκεί που θες π.χ. my documents

εάν δεν έχεις booster τότε επέλεξε τροφοδοσία κεραιας on. Εγώ που έχω ενισχυτή δεν κάνει καμία διαφορά η τροφοδοσίας κεραίας on.

κάνε αναβάθμιση τώρα βγήκε και δεν θα έχεις χάσιμο εικόνας πλέον.

Last edited:

ισος δεν εχω εγκαταστιμενο το winzip γιαυτο εχω προβλημα

ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ WINRAR ΣΕ ΕΝΑ USB, ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ FILES ΓΡΑΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ?

Για να σε διευκολύνω και να μη μπλέκεις με προγράμματα συμπίεσης (rar, zip κτλ), βάλε αυτό το .bin αρχείο σε ένα άδειο φλασάκι, φορμαρισμένο σε FAT αν μπορείς.
http://www.sendspace.com/file/6vjqln
Στις οδηγίες του δέκτη πρέπει να αναφέρεται ο τρόπος αναβάθμισής του.

Διάβασα στο κείμενο που συνοδεύει την αναβάθμιση κάτι για δυνατότητες HDMI CEC. Αν μπορεί κάποιος να το ψάξει λίγο με τον δέκτη του, γιατί είναι ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που τον ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο από τον ανταγωνισμό, σε συνδυασμό με την υποστήριξη DTS.

Last edited:

The CEC allows HDMI devices to control each other when necessary and allows the user to operate multiple devices with one remote control handset.

Ναι, αλλά τί υποστηρίζει ο δέκτης; Πώς αξιοποιεί το CEC;
Κυρίως, οι παρατηρήσεις των χρηστών του, που είναι κάτι που κανένα άρθρο στο διαδίκτυο δεν μπορεί να μας πληροφορήσει όσο αυτές.

Πληροφοριακά
Πάντως εγώ δεν κατάφερα να μπω στο μένου του hdmi που βρίσκεται στο hdmi ctrl στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης για να χειριστώ τον δέκτη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ WINRAR ΣΕ ΕΝΑ USB, ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ FILES ΓΡΑΜΕΝΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ?

Να ανοίξεις το αρχείο .zip (διπλό left click) και να κάνεις extract το file dual_scart_greece_20110615.bin στο usb σου το οποίο να είναι φορμαρισμένο σε fat32. Σε διεκόλυνε ο talos_2002.

αν δεν ειναι φορμαρισμενο σε fat δεν θα γινει?σορυ ρε παιδια που δεν εχω υποθεση.

Last edited:

άνοιξε το αρχείο my computer (ή computer)
δεξί κλικ στο usb flash drive (στικάκι) σιγουρεύτου ότι είναι αυτό από την χωρητικότητα του ή από τα αρχεία που έχει.
Επέλεξε Format
Επέλεξε File syste:fat32
Επέλεξε quick format
Start
Τελειώνει η διαδικασία σε 10 περίπου δευτερόλεπτα.

καλό θα ήταν εάν δεν ήσαστε οικείος με τα computer να ζητήσετε βοήθεια από το κατάστημα ή από κάποιο γνωστό.

Last edited:

Στο manual του εν λόγω αποκωδικοποιητή αναφέρεται το menu goto και η λειτουργία bookmark. Όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω καμμία από τις δύο λειτουργίες. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κανείς φίλος δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα;