Crypto ReDi 250 MP: Δέκτης με DTS

Re: Απάντηση: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να μην αγοράσει τον 250, τώρα που είναι σε προσφορά με 41 από το e-shop.gr, αλλά δυσκολεύομαι και προσπαθώ να βρω δικαιολογίες.

Εγώ τον αγόρασα 63 και ακόμα να βρω δικαιολογία γιατί να μην τον αγόραζα αφού είναι ο creme de la creme των δεκτών/media players *(my precious)

Re: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS

Moλις παρελαβα και γω!

Δυο ερωτησουλες μονο,
-σε τι αναλυση να τον αφησω για να εχω καλυτερη αποδοση στα καναλια; και σε τι αναλυση να τον βαζω για να βλεπω ert hd? Η οθονη μου ειναι 1920Χ1200
-το σημα ειναι στο 58-65% και ποιοτητα λεει 98% (εχουμε κεντρικη κεραια και ειμαι Γαλατσι), ειναι καλα ή να κανω κατι;

απ οσο ειδα δεν κανει σπασιματα στην εικονα καθολου, οπως σε ενα αλλο σπιτι που ειχα παει και γυρισαμε κεραια στην Αιγινα για να στρωσει.

Τον πήρα κι εγώ σήμερα. Ενημερωτικά η προσφορά από eshop ισχύει κανονικά κια για τηλεφωνικές παραγγελίες, χωρίς κωδικούς και newsletters δηλαδή.
Πολύ ταχύς μου φάνηκε σε σχέση μ'αυτόν που είχα τουλάχιστον.
Δε μ'άρεσε καθόλου το τηλεκοντρόλ αλλά είναι θέμα συνήθειας.
Εικόνα μια χαρά και αρκετές ρυθμίσεις.
Επίσης παρατήρησα κολλήματα στη ροή της εικόνας σε αρχεία mp4 και μόνο. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω. Ήδη έχω κάνει την αναβάθμιση.

Μου ήρθε χτες....Πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τώρα.Μια ερωτηση μονο:Εκανα το update αλλα στο Μενου/Εργαλεια/Version μου εμφανιζει εκδοση λογισμικου ReDi 250MP V1.0...Δεν μου γραφει την καινουργια που εβαλα(την V1.0.1 δηλαδη)

Μου ήρθε χτες....Πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τώρα.Μια ερωτηση μονο:Εκανα το update αλλα στο Μενου/Εργαλεια/Version μου εμφανιζει εκδοση λογισμικου ReDi 250MP V1.0...Δεν μου γραφει την καινουργια που εβαλα(την V1.0.1 δηλαδη)

Και σε μένα το ίδιο γράφει, δε νομίζω να παίζει ρόλο. Από κάτω δε γράφει Jun 15 2011? Αν ναι περάστηκε η αναβάθμιση.

για να καταλάβετε αν έχει περαστεί θα πρέπει να εμφανίζει 1080/24 στις επιλογές. στην αρχική δεν το είχε

Ναι εμφανίζει. Thanks Βασίλη. Αν και στη ρύθμιση αυτή δε μου δίνει σήμα, πιθανότατα γιατί η TV είναι HD Ready μόνο.

Το manual ελλειπέστατο πάντως. Δεν εξηγεί τί σημαίνουν όλες αυτές οι ρυθμίσεις. Αν και παίζοντας δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά.

Ναι το γραφει...Εκανα την βλακεια να το βαλω 1080/24 και η τηλεοραση μου δεν υποστηριζει τετοια αναλυση και μου βγαζει μηνυμα εκτος οριων...Βλεπω μαυρη οθονη και δεν μπορω να το ξαναεπαναφερω στην αρχικη που ηταν(576i_25) γιατι δεν μπορω να δω καν το menu...υπαρχει καποια επιλογη για επαναφορα στην αρχικη αναλυση?ή να μου πει καποιος αν μπορει συνδυασμο πληκτρων για να φτασω σ αυτην που ειχα?

Ναι το γραφει...Εκανα την βλακεια να το βαλω 1080/24 και η τηλεοραση μου δεν υποστηριζει τετοια αναλυση και μου βγαζει μηνυμα εκτος οριων...Βλεπω μαυρη οθονη και δεν μπορω να το ξαναεπαναφερω στην αρχικη που ηταν(576i_25) γιατι δεν μπορω να δω καν το menu...υπαρχει καποια επιλογη για επαναφορα στην αρχικη αναλυση?ή να μου πει καποιος αν μπορει συνδυασμο πληκτρων για να φτασω σ αυτην που ειχα?

Μια απ'τα ίδια φίλε! Έτσι όπως είσαι στα τυφλά πάτα OK και μετά το πάνω βελάκι 2-3 φορές ώστε να ξαναλλάξει η ανάλυση!

Καλός ο αποκωδικοποιητής αλλά αν δεν έχεις και μια σωστή TV τί να τον κάνεις, για μένα μιλάω. Στη CRT καλύτερα δείχνει!

Μια απ'τα ίδια φίλε! Έτσι όπως είσαι στα τυφλά πάτα OK και μετά το πάνω βελάκι 2-3 φορές ώστε να ξαναλλάξει η ανάλυση!

εχω βγει μαλλον απο το μενου...κ τωρα στο ψαξιμο απο υο μανιουαλ απο το πουθενα...Προβλημα απο το πουθενα...

εχω βγει μαλλον απο το μενου...κ τωρα στο ψαξιμο απο υο μανιουαλ απο το πουθενα...Προβλημα απο το πουθενα...

όπως είσαι σύνδεσέ τον και μ'ενα scart στη TV , πάνε στο σχετικό input. Εκεί λογικά θα βγάζει εικόνα και άλλαξε τη ρύθμιση.
Αν όχι βγάλε το HDMI κάνε ένα restart στον δέκτη και ξανασύνδεσέ τον.

Last edited:

όπως είσαι σύνδεσέ τον και μ'ενα scart στη TV , πάνε στο σχετικό input. Εκεί λογικά θα βγάζει εικόνα και άλλαξε τη ρύθμιση.
Αν όχι βγάλε το HDMI κάνε ένα restart στον δέκτη και ξανασύνδεσέ τον.

το συνδεσα με scart και μου βγαλε εικονα...thanks φιλε :))

Το manual ελλειπέστατο πάντως. Δεν εξηγεί τί σημαίνουν όλες αυτές οι ρυθμίσεις. Αν και παίζοντας δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά.

+1...
Στα περισσοτερα απλα αναφερει οτι εχει αυτη την ρυθμιση και οχι τι κανει..:/

Τελικά τα mp4 που είχαν πρόβλημα τα πέρασα μια απ'το mkvmerge και έστρωσαν.
Θα μπορούσε ακόμη αντί για τη δεύτερη scart για vcr να είχε κάποια έξοδο component, θα ήταν πιο χρήσιμη.

Ποιες ειναι οι προτινώμενες ρυθμισεις στο AV του μενου δεδομενου οτι εχω μια Sony LCD 32'' HD READY...?

SPDF:
Aspect Ratio:
Video Output:
VIdeo Resolution:
HDMI Color Space:
HDMI Deep Color: