kostas5579
AVClub Addicted Member
Re: Crypto Redi 250MP - Δέκτης με DTS
OK με κάλυψες πλήρως ευχαριστώ. Έτσι εξηγείται. Και εγώ στις ταινίες μου δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και μάλιστα με πολύ φθηνότερο αποκωδικοποιητή. Ελπίζω τα παιδιά που έχουν τον δέκτη να δούν το post και να μην αρχίζουν να μετατρέπουν τις ταινίες άδικα και χωρίς να τις τσεκάρουν!
Να τον προτιμήσω δηλαδή τότε? Και με την υποστήριξη τί γίνεται? Καλά θα πεις αυτό αφορά την Crypto.
Κοίτα να δεις, σχεδόν κανένας αποκωδικοποιητής με ενσωματωμένο Media player δεν μπορεί να παίξει ταινίες με Header stripping...
οπότε...το πλεονέκτημα ισχύει.
άσε που 99% των ταινιών που κατεβάζουμε το έχουν ήδη απενεργοποιημένο, εγώ απλά είχα "πειράξει" τις δικές μου και το είχα ενεγοποιήσει από άγνοια...
OK με κάλυψες πλήρως ευχαριστώ. Έτσι εξηγείται. Και εγώ στις ταινίες μου δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και μάλιστα με πολύ φθηνότερο αποκωδικοποιητή. Ελπίζω τα παιδιά που έχουν τον δέκτη να δούν το post και να μην αρχίζουν να μετατρέπουν τις ταινίες άδικα και χωρίς να τις τσεκάρουν!
Να τον προτιμήσω δηλαδή τότε? Και με την υποστήριξη τί γίνεται? Καλά θα πεις αυτό αφορά την Crypto.