CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Απο δίκτυο ή από USB ?

Το έχω δοκιμάσει και με δίκτυο και με usb και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

Μία εικόνα με την διαδρομή και τα ονόματα, είναι εξωτερικός και τον δουλεύω με δίκτυο αλλά και κατευθείαν στο media player.

Last edited:
Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Στο προηγούμενο παράδειγμα που έδωσα με την εικόνα δεν είναι βέβαια 24 τα επεισόδια αλλά απλά ήθελα να δείξω πως τα έχω. Δοκιμασμένο πριν από λίγο με δίκτυο αλλά και σύνδεση usb σε άλλη σειρά με 24 επεισόδια και δεν παρατήρησα κάτι.

Στην ερώτηση μου σχετικα για το αν και πότε θα λάβει ενημέρωση το μηχανηματάκι μας έλαβα πριν από λίγο την εξής απάντηση από τον εκπρόσωπο της audio crystal

Σύντομα θα έχουμε έτοιμη και αναβάθμιση για τον Appstreamer. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την τελευταία αναβάθμιση του Appstreamer TV, η οποία είναι συμβατή με τον Appstreamer, εκτός φυσικά του μέρους των δεκτών DVB-T.

Παιδιά έκανε κάνεις την αναβάθμιση αυτή παραλειποντας το στοιχείο που αναφέρει;

Αν και δεν έχει βγει άλλη έκδοση το αναφέρω μπας και..
Το Release Date του λογισμικού που φοράω είναι V20120413

Μόνο δικτυακά το έχω δοκιμάσει εγώ αλλά γιατί να έχει διαφορά?

http://i.imgbox.com/abskj2Kp.jpg

παιδιά έχετε δίκιο, στο appstreamerTV μου το κάνει, και όχι στο "μικρό"!!! Θυμόμουνα λάθος...

για την ιστορία, ναι, έτσι όπως τα έχεις και εσύ τα έχω και εγώ, αλλά πάντα επιλέγει τον πρώτο της σειράς... (S01E01)

Α οκ!!
Τι εννοείς τον πρώτο? Αν πάς να παίξεις το S01E13 κατευθείαν δεν σου παιζει τον σωστό sub?!? Ή αυτό σου κάνει στο AppStreamerTV?

Αν πάς να παίξεις το S01E13 κατευθείαν δεν σου παιζει τον σωστό sub?!? Ή αυτό σου κάνει στο AppStreamerTV?

ακριβώς... στο appstreamerTV. παίζει τον (sub) S01E01... Παρότι πάω να δω το episode S01E13... κι ας έχουν ίδια ονόματα (XYZ.mkv, XYZ.srt). πρεπει να ανοίξω το μενού και να επιλέξω χειροκινητα αυτόν που πρέπει.

Ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά είναι ότι ενώ το είχα συνδεδεμένο με το ρούτερ και μέσω αυτού τον σκληρό από τον υπολογιστή πλέον δεν δίνει iP και δεν βλέπει τον σκληρό ο όποιος δουλεύει κανονικά, του έκανα λοιπόν reset έκανα και στο ρούτερ και τίποτα

Ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά είναι ότι ενώ το είχα συνδεδεμένο με το ρούτερ και μέσω αυτού τον σκληρό από τον υπολογιστή πλέον δεν δίνει iP και δεν βλέπει τον σκληρό ο όποιος δουλεύει κανονικά, του έκανα λοιπόν reset έκανα και στο ρούτερ και τίποτα

Για την ΙΡ δοκίμασε να αποσυνδέσεις τον υπολογιστή ή ότι άλλο δικτυακό έχεις και άσε μόνο το appstreamer, κάνε ένα reboot το router ώστε να πάρει ΙΡ. Αφού πάρει την ΙΡ άρχισε να ανοίγεις και τις άλλες δικτυακές συσκευές. Έτσι είχα κάνει την πρώτη φορά που άνοιξα το appstreamer και δεν μου έδινε IP. Για τον σκληρό δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο.

Last edited:

Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποιο δεν παίρνει ΙΡ, φαντάζομαι εννοείς το appstreamer? Τι ρυθμίσεις έχεις δώσει στο μενού δικτύου του? Αλλο καλώδιο δοκίμασες?

Ναι το appstream δεν περνει, το καλώδιο τι θέμα να έχει; είναι περασμένο σε κανάλι και προστατευμενο

Ιντερνετ βγαίνει? Αν το αππστρίμερ είναι εντελώς απροσπέλαστο, ίσως έχεις θεμα στο φυσικό μέσο σύνδεσης... (καλώδιο), είτε σε κάποιο από τα βύσματα...

και αυτό επίσης:

"Τι ρυθμίσεις έχεις δώσει στο μενού δικτύου του?"

Τι εννοείς τι ρυθμίσεις;
Έχω βάλει το καλώδιο στην θέση του, από το μενού του appstream έχω προσπαθήσει νέα περάσω χειροκίνητα iP και τζίφος, τίποτα άλλο

Last edited:
Τι εννοείς τι ρυθμίσεις;
Έχω βάλει το καλώδιο στην θέση του, από το μενού του appstream έχω προσπαθήσει νέα περάσω χειροκίνητα iP και τζίφος, τίποτα άλλο

εκεί λέω, να μας πεις τι έχεις βάλει... βασικά βάλε auto...

Ιντερνετ βγαίνει? Αν το αππστρίμερ είναι εντελώς απροσπέλαστο, ίσως έχεις θεμα στο φυσικό μέσο σύνδεσης... (καλώδιο), είτε σε κάποιο από τα βύσματα...

???

Εγώ τι θα έκανα:
Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, για να μπουν όλα στο auto
δοκιμή με άλλο καλώδιο
έλεγχος στο μενού της δικτύωσης, να δω τι γράφει
επανεκκίνηση σε όλες τις σχετικές συσκευές

Last edited:
Επαναφορά έχω κάνει, το μενού το έχω τσεκάρει, μόνο καλώδιο δεν έχω αλλάξει και αυτό γιατί είναι αδύνατον. Μα ή όλη φάση είναι περίεργη γιατί δεν πείραξα τίποτα, έγινε εντελώς ξαφνικά και αδικαιολόγητα

δεν χρειάζεται να τραβήξεις άλλο καλώδιο σε εκείνο τον χώρο, απλά φέρτο δίπλα στο ρούτερ με ένα κοντό - οποιοδήποτε καλώδιο, άνοιξε το, και δες από το ρούτερ αν το βλέπει και αν του δίνει ΙΡ...

υγ. τα λαμπάκια στο πίσω μέρος του αππστρίμερ, της θύρας δικτύου, ανάβουν / αναβοσβήνουν?