παιδια σημερα το πηρα αφου διαβασα εδω μεσα σχετικα καλα πραγματα για τα λευτα του ψάχνω να βρω κανένα update για το firmware εχει βγει? εγω εχω το v 20120413
Ξερουμε για τα 3D sbs εργα τι κανει με τους υποτιτλους? Υποστηριζει sub/idx ή sup εχει δοκιμασει κανεις γιατι με srt τουλαχιστον απο μερια lg τηλεορασης δεν δειχνουν σωστα.Αν καποιος με lg tv εχει πειραματιστει.Εγω ακομα μετατρεπω τους srt σε sup και και κανω mux και μετα καψιμο σε bd/r.
Χρησιμοποιησε το 3DSubtitler αν εχεις το appstreamer
Αυτο χρησιμοποιω και κανω τους υποτιτλους σε μορφη sup και τους και κανω μαζι με το εργο iso blue ray και μετα καψιμο σε blue ray disk.Απλως σκεφτομαι να αγορασω το Appstreamer για να απαλλαγω να καιω δισκακια για να δω ενα 3D εργο.Για αυτο ρωταω αν ξερει κανεις με τους 3D υποτιτλους τους παιζει κανονικα.Μιλαμε παντα για mkv sbs και η τηλεοραση ειναι lg passive 3d.Aν καποιος εχει δοκιμασει ας δωσει τα φωτα του αν αξιζει το μηχανακι ή δουμε κατι αλλο για 3d.....
Αν καποιος ξερει που μπορω να βρω ενημερωσεις θα του ημουν ευγνωμων.
δοκίμασα στο appstreamerTV μόλις τώρα, και όχι δεν μπορεί να προβάλει 3D υπότιτλους. Λογικά και το μικρό AppStreamer δεν θα έχει διαφορά σε αυτό το θέμα, όμως δεν μπορώ να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή. Στο HiMedia600A που επίσης έχω και δοκίμασα (ίδια πλατφόρμα, realtek 1185) έχει επιλογή για 3D υπότιτλους που μάλιστα σε ρωτάει αν η ταινία είναι SBS ή Τ/Β, όμως τελικά τους προέβαλε μόνο στο αριστερό μάτι κατά την θέαση, κάτι πολύ εκνευριστικό... (παρότι κεντραρισμένους σωστά). Αρα παρόλο που πρέπει να είναι θέμα firmware και ίσως αργότερα θα μπορούσε να προστεθεί και στο appstreamer, τελικά δεν ξέρω αν αξίζει (έτσι όπως το είδα).
υγ. Οι δοκιμές έγιναν με LG passive 3D, SBS mkv & .srt υπότιτλους, αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα του 3D...
Αυτο χρησιμοποιω και κανω τους υποτιτλους σε μορφη sup και τους και κανω μαζι με το εργο iso blue ray και μετα καψιμο σε blue ray disk.Απλως σκεφτομαι να αγορασω το Appstreamer για να απαλλαγω να καιω δισκακια για να δω ενα 3D εργο.Για αυτο ρωταω αν ξερει κανεις με τους 3D υποτιτλους τους παιζει κανονικα.Μιλαμε παντα για mkv sbs και η τηλεοραση ειναι lg passive 3d.Aν καποιος εχει δοκιμασει ας δωσει τα φωτα του αν αξιζει το μηχανακι ή δουμε κατι αλλο για 3d.....
Καλησπερα! εχεις δικιο. Ημουν απροσεκτος.καλημέρα, τρία ποστ πιο πριν από το δικό σου, γράφω ότι δεν έχει βγει ακόμα κάποια αναβάθμιση λογισμικού για το μικρό appstreamer...
Εχει δουλέψει κανείς το wifi usb dongle? Αν ναι, παρακαλώ ας μου απαντήσει στα παρακάτω αν μπορεί.
Συνδέεται με το wifi router του σπιτιού και βγαίνει στο διαδίκτυο;
Εχει κάνει κανείς το παρακάτω, να παίζει ιντερνετ ραδιο και να παίρνει την αναλογική audio (ή τη ψηφιακή audio ενδεχομένως) και να το συνδέεις με ένα ενισχυτή και να ακούει ιντρνετικό ράδιο; Αν ναι, πως παίζει; γιατί από την τηλεόραση που το άκουσα την πρώτη φορά που το σύνδεσα και είχα εύκολη τη σύνδεση στο ρουτερ με καλώδιο έπαιζε μεν από την τηλεόραση δικτυακό ράδιο αλλά ήταν χάλια, δεν ακούγοταν με τίποτα. Αναρωτιέμαι αν γίνεται το ίδιο με το wifi και αν αλλάζει η ποιότητα αν το παίξω με το ενισχυτή μου...αλλιώς να μην μπω στα έξοδα.
Φαντάζομαι ότι με το wifi θα μπορώ να στέλνω τραγούδια που θα έχω στον υπολογιστή μου στο Media player (δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως θα το κάνω αυτό βέβαια, αλλά πείτε αν γίνεται).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.