CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν το εν λόγω μπορεί να δώσει λίγο καλύτερη κίνηση από το wd live και αν μπορεί να παίξει 3D σε μορφή .mkv ?

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Τα 3d σε mkv φυσικά και μπορεί να τα αναπαράγει. Σχεδόν όλα τα media player μπορούν, γιατί απλά τα 3d mkv ειναι απλά mkv αρχεία. Απλά συγχωνεύονται οι 2 εικόνες (αριστερού ματιού και δεξιού) σε 1 frame (ονομάζεται side by side -sbs- ή top to buttom). Έτσι τα 2 frame 1920*1080 (σε full hd ταινία) γίνονται 1920*540 το καθένα και μπαίνουν το ενα δίπλα στο άλλο σε ενα αρχείο 1920*1080 παράδειγμα demo της LG σε SBS
Τώρα για καλύτερη κίνηση μάλλον κάποιος θα πρέπει να έχει και τα 2 να κρίνει αλλά δεν έχω διαβάσει το appstreamer να έχει κάποιο θέμα με την κίνηση στις 19 σελίδες του παρόντος thread:operator:!

Last edited:
εχει δοκιμασει κανει ασυρματο πληκτρολογιο? σε καποιο review διαβασα οτι ακομα και ετσι η εισαγωγη σελιδων στον browser δε γινεται με αυτο. ισχυει? και κατι δευτερο. τα 720p μπορει να τα παιξει ανετα με 100αρι δικτυο?

Ξερουμε για τα 3D sbs εργα τι κανει με τους υποτιτλους? Υποστηριζει sub/idx ή sup εχει δοκιμασει κανεις γιατι με srt τουλαχιστον απο μερια lg τηλεορασης δεν δειχνουν σωστα.Αν καποιος με lg tv εχει πειραματιστει.Εγω ακομα μετατρεπω τους srt σε sup και και κανω mux και μετα καψιμο σε bd/r.

παιδια σημερα το πηρα αφου διαβασα εδω μεσα σχετικα καλα πραγματα για τα λευτα του ψάχνω να βρω κανένα update για το firmware εχει βγει? εγω εχω το v 20120413

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

παιδια σημερα το πηρα αφου διαβασα εδω μεσα σχετικα καλα πραγματα για τα λευτα του ψάχνω να βρω κανένα update για το firmware εχει βγει? εγω εχω το v 20120413

δεν έχει βγει κάποιο update ακόμα...

Ξερουμε για τα 3D sbs εργα τι κανει με τους υποτιτλους? Υποστηριζει sub/idx ή sup εχει δοκιμασει κανεις γιατι με srt τουλαχιστον απο μερια lg τηλεορασης δεν δειχνουν σωστα.Αν καποιος με lg tv εχει πειραματιστει.Εγω ακομα μετατρεπω τους srt σε sup και και κανω mux και μετα καψιμο σε bd/r.

Χρησιμοποιησε το 3DSubtitler αν εχεις το appstreamer

Χρησιμοποιησε το 3DSubtitler αν εχεις το appstreamer

Αυτο χρησιμοποιω και κανω τους υποτιτλους σε μορφη sup και τους και κανω μαζι με το εργο iso blue ray και μετα καψιμο σε blue ray disk.Απλως σκεφτομαι να αγορασω το Appstreamer για να απαλλαγω να καιω δισκακια για να δω ενα 3D εργο.Για αυτο ρωταω αν ξερει κανεις με τους 3D υποτιτλους τους παιζει κανονικα.Μιλαμε παντα για mkv sbs και η τηλεοραση ειναι lg passive 3d.Aν καποιος εχει δοκιμασει ας δωσει τα φωτα του αν αξιζει το μηχανακι ή δουμε κατι αλλο για 3d.....

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Αυτο χρησιμοποιω και κανω τους υποτιτλους σε μορφη sup και τους και κανω μαζι με το εργο iso blue ray και μετα καψιμο σε blue ray disk.Απλως σκεφτομαι να αγορασω το Appstreamer για να απαλλαγω να καιω δισκακια για να δω ενα 3D εργο.Για αυτο ρωταω αν ξερει κανεις με τους 3D υποτιτλους τους παιζει κανονικα.Μιλαμε παντα για mkv sbs και η τηλεοραση ειναι lg passive 3d.Aν καποιος εχει δοκιμασει ας δωσει τα φωτα του αν αξιζει το μηχανακι ή δουμε κατι αλλο για 3d.....

δοκίμασα στο appstreamerTV μόλις τώρα, και όχι δεν μπορεί να προβάλει 3D υπότιτλους. Λογικά και το μικρό AppStreamer δεν θα έχει διαφορά σε αυτό το θέμα, όμως δεν μπορώ να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή. Στο HiMedia600A που επίσης έχω και δοκίμασα (ίδια πλατφόρμα, realtek 1185) έχει επιλογή για 3D υπότιτλους που μάλιστα σε ρωτάει αν η ταινία είναι SBS ή Τ/Β, όμως τελικά τους προέβαλε μόνο στο αριστερό μάτι κατά την θέαση, κάτι πολύ εκνευριστικό... (παρότι κεντραρισμένους σωστά). Αρα παρόλο που πρέπει να είναι θέμα firmware και ίσως αργότερα θα μπορούσε να προστεθεί και στο appstreamer, τελικά δεν ξέρω αν αξίζει (έτσι όπως το είδα).

υγ. Οι δοκιμές έγιναν με LG passive 3D, SBS mkv & .srt υπότιτλους, αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα του 3D...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμ

Γεια σας παιδια. προχθες εγινα κι εγω κατοχος του appstreamer G. Εβαλα λοιπον το mkv μου κι εγω κι ενω αλλα μηχανηματα μου κολλουσαν ευτο το επαιξε αερα. Μπραβο λοιπον. Θα ηθελα ομως να κανω μια δυο παρατηρησεις.
Βλεποντας την ταινια οταν πατουσα pause και μετα play οι υποτιτλοι ηταν στα κινεζικα και επρεπε να του αλλαξω στο γρηγορο μενου των υποτιτλων.
Δεν καταφερα να βρω ενα κουμπι για reset καθως η συσκευη μου κολλησε 2 φορες, μια προσπαθωντας να streamαρει μια ταινια πολυ βαρια και μια παιζοντας στα applications.
Κοιταξα λοιπον σημερα μηπως και η εταιρια εχει βγαλει κανενα update του firmware εστω κανενα update με περισσοτερους ραδιοφωνικους σταθμους, καναλια, εφαρμογες και δεν βρηκα τιποτα.
Αν καποιος ξερει που μπορω να βρω ενημερωσεις θα του ημουν ευγνωμων.
Ο λόγος που πηρα τη συγκεκριμενη συσκευη και οχι αλλων γνωστων εταιριων ειναι γιατι ειναι ελληνικη εταιρεια και μου αρεσε που μεσα απο αυτο το φορουμ πηρε ιδεες και γενικοτερα ακουσε τον καταναλωτη....
Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυ

Αν καποιος ξερει που μπορω να βρω ενημερωσεις θα του ημουν ευγνωμων.

καλημέρα, τρία ποστ πιο πριν από το δικό σου, γράφω ότι δεν έχει βγει ακόμα κάποια αναβάθμιση λογισμικού για το μικρό appstreamer...

Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμ

δοκίμασα στο appstreamerTV μόλις τώρα, και όχι δεν μπορεί να προβάλει 3D υπότιτλους. Λογικά και το μικρό AppStreamer δεν θα έχει διαφορά σε αυτό το θέμα, όμως δεν μπορώ να το δοκιμάσω αυτή τη στιγμή. Στο HiMedia600A που επίσης έχω και δοκίμασα (ίδια πλατφόρμα, realtek 1185) έχει επιλογή για 3D υπότιτλους που μάλιστα σε ρωτάει αν η ταινία είναι SBS ή Τ/Β, όμως τελικά τους προέβαλε μόνο στο αριστερό μάτι κατά την θέαση, κάτι πολύ εκνευριστικό... (παρότι κεντραρισμένους σωστά). Αρα παρόλο που πρέπει να είναι θέμα firmware και ίσως αργότερα θα μπορούσε να προστεθεί και στο appstreamer, τελικά δεν ξέρω αν αξίζει (έτσι όπως το είδα).

υγ. Οι δοκιμές έγιναν με LG passive 3D, SBS mkv & .srt υπότιτλους, αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα του 3D...

Ευχαριστω για την ενημερωση.Μπορεις να δοκιμασεις το 3DSubtitler και να κανεις τους srt υποτιτλους σε μορφη idx/sub και να ξαναδοκιμασεις .

Τους παιζει κανονικα αν τους μετατρεψεις σε idx/sub

Υπάρχει κάποιο λογισμικό που σε συνδυασμό με το appstreamer να προβάλλει πληροφορίες (εξώφυλλο, περίληψη κ.λπ.) για τις ταινίες που περιλαμβάνει ο συνδεδεμένος με το appstreamer δίσκος;

Εχει δουλέψει κανείς το wifi usb dongle? Αν ναι, παρακαλώ ας μου απαντήσει στα παρακάτω αν μπορεί.
Συνδέεται με το wifi router του σπιτιού και βγαίνει στο διαδίκτυο;
Εχει κάνει κανείς το παρακάτω, να παίζει ιντερνετ ραδιο και να παίρνει την αναλογική audio (ή τη ψηφιακή audio ενδεχομένως) και να το συνδέεις με ένα ενισχυτή και να ακούει ιντρνετικό ράδιο; Αν ναι, πως παίζει; γιατί από την τηλεόραση που το άκουσα την πρώτη φορά που το σύνδεσα και είχα εύκολη τη σύνδεση στο ρουτερ με καλώδιο έπαιζε μεν από την τηλεόραση δικτυακό ράδιο αλλά ήταν χάλια, δεν ακούγοταν με τίποτα. Αναρωτιέμαι αν γίνεται το ίδιο με το wifi και αν αλλάζει η ποιότητα αν το παίξω με το ενισχυτή μου...αλλιώς να μην μπω στα έξοδα.
Φαντάζομαι ότι με το wifi θα μπορώ να στέλνω τραγούδια που θα έχω στον υπολογιστή μου στο Media player (δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως θα το κάνω αυτό βέβαια, αλλά πείτε αν γίνεται).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δ

καλημέρα, τρία ποστ πιο πριν από το δικό σου, γράφω ότι δεν έχει βγει ακόμα κάποια αναβάθμιση λογισμικού για το μικρό appstreamer...
Καλησπερα! εχεις δικιο. Ημουν απροσεκτος.
Το προβλημα με το Pause και την κινεζικη γραμματοσειρα το εχει κι αλλος ή ειναι θέμα ρυθμισεων και το εχω μονο εγω?

Εχει δουλέψει κανείς το wifi usb dongle? Αν ναι, παρακαλώ ας μου απαντήσει στα παρακάτω αν μπορεί.
Συνδέεται με το wifi router του σπιτιού και βγαίνει στο διαδίκτυο;
Εχει κάνει κανείς το παρακάτω, να παίζει ιντερνετ ραδιο και να παίρνει την αναλογική audio (ή τη ψηφιακή audio ενδεχομένως) και να το συνδέεις με ένα ενισχυτή και να ακούει ιντρνετικό ράδιο; Αν ναι, πως παίζει; γιατί από την τηλεόραση που το άκουσα την πρώτη φορά που το σύνδεσα και είχα εύκολη τη σύνδεση στο ρουτερ με καλώδιο έπαιζε μεν από την τηλεόραση δικτυακό ράδιο αλλά ήταν χάλια, δεν ακούγοταν με τίποτα. Αναρωτιέμαι αν γίνεται το ίδιο με το wifi και αν αλλάζει η ποιότητα αν το παίξω με το ενισχυτή μου...αλλιώς να μην μπω στα έξοδα.
Φαντάζομαι ότι με το wifi θα μπορώ να στέλνω τραγούδια που θα έχω στον υπολογιστή μου στο Media player (δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως θα το κάνω αυτό βέβαια, αλλά πείτε αν γίνεται).

Μιας και δεν απάντησε κανένας τι πιο απλό από το να αγοράσω το dongle και να το δοκιμάσω.
Το παρέλαβα σήμερα και συνέβησαν τα εξής.
Παρέλαβα σήμερα το USB wi fi dongle και το σύνδεσα με το appstreamer. Την πρώτη φορά που το αναγνώρισε βρήκε το ρουτερ και συνδέθηκε επιτυχώς αφού του έδωσα το σχετικό password. Η σύνδεση γενικά με το δίκτυο δεν ήταν καλή, η ακρόαση ιντερνετικών ραδιοσταθμών ήταν αδύνατη. Στη συνέχεια κατάφερα και είδα κάποια αρχεία μουσικής από τον υπολογιστή μου όπου και σε αυτή την περίπτωση δεν κατάφερε να τα παίξει. Κατόπιν ενεργοποίησα και την εφαρμογή samba και προσπάθησα από τον υπολογιστή να δω το usb εξωτερικό δίσκο που ήταν συνδεμένος στο appstreamer. Ενώ έβλεπα τα αρχεία του δίσκου προσπάθησα να δημιουργήσω ένα νέο φάκελο, στην ενέργεια αυτή κόλλησε το δίκτυο. Εκτοτε ο appstreamer είναι μόνιμα εκτός δικτύου wifi. Εχω κάνει πολλαπλά restart τόσο στο appstreamer όσο και στο router αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί ο media player στο router. Οταν πατώ ΟΚ πάνω στο όνομα του router στις ρυθμίσεις του wifi βγάζει μήνυμα μετά τον έλεγχο ότι απέτυχε.

Το απέστειλα το παραπάνω και στην εταιρεία για support, μήπως όμως εν τω μεταξύ έχει κάποιος καμμιά ιδέα;

μισό....ξανασυνδέθηκε, μπήκα στις προχωρημένες ρυθμίσεις του προφίλ peer to peer και συνδέθηκε. Συνεχίζω την προσπάθεια ώστε να δω αν θα τα καταφέρει να παίξει αξιοπρεπώς από το δίκτυο ή από τον υπολογιστή κάτι!

μπααα @#@#@$ δεν συνδέεται στο δίκτυο με τίποτα...τι έπαθε το ρημάδι????@@@

infratsucture (AP) failed
διάβασα και όλο το τόπικ, άλλαξα και θύρα usb, έβαλα και προέκταση καλώδιο, έκανα και επαναφορά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τίποτα.
καμμιά ιδέα;