CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Το έκανα, ήταν στο Auto το γύρισα στο Manual έβαλα ένα άλλο κανάλι και τίποτα.

πόσο κοντά είναι στο router το μηχάνημα. κι εμένα έχει πολλά προβλήματα να συνδεθεί στο router αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι λόγω έντασης σήματος του router μου.

λοιπόν, αφού ξαναγύρισα τα κανάλια στο αυτόματο όσο ήμουν στο configurator είπα να αλλάξω και το όνομα του router για να το 'αναγκάσω' δήθεν να το δει από την αρχή. Αφού τράβηξα μια κρυάδα καθώς έχασα τη σύνδεση του υπολογιστή με το router και για κάμποση ώρα δεν μπορούσα να επαναφέρω το σύστημα κάποια στιγμή εδέησε και συνδέθηκα με το ρουτερ με το νέο όνομα του (δεν είμαι και ο πιο σχετικός παιδιά οπότε είμαι επιρρεπής και σε πατάτες). Πήγα στο appstreamer έβγαλα την προέκταση, έβαλα το dongle πάλι στην αρχική θύρα που είχε προωτοδουλέψει, πάλεψα λίγο με pppoe (αυτό τέλος πάντων δεν θυμάμαι πως λέγεται) του έδωσα το νέο όνομα του router και κάποια στιγμή που το έβαλα να ψάξει (πατώντας το πλήκτρο zoom) βρήκε το όνομα, του έδωσα το κλείδι και ω!!!! εκ του θαύματος συνδέθηκε σε δίκτυο (Infrastructure AP)!!!!!! εν τω μεταξύ είχα κάνει και ρυθμίσεις για κοινή χρήση των φακέλων μου με μουσική στο Laptop και μπήκα από το Player είδα όλα τα αρχεία κανονικά και είπα να τα παίξω. Απλά MP3 είναι αλλά δεν παίζουν με τίποτα, όλο διακοπές, τι διακοπές δλδ, κάπου κάπου διακόπτεται η σιωπή από κάποια άσχετη νότα! αρχίζω και εγώ να υποψιάζομαι ότι είναι θέμα απόστασης και έντασης σήματος. Είμαι σε ευθεία από το router γύρω στα 4 m αλλά δεν έχει οπτική επαφή παρεμβάλεται τοίχος...και τώρα σκέφτομαι να το σταματήσω να βάλω πάλι την προέκταση να το πάω πιο κοντά ίσως να βλέπει στην ευθεία το ρουτερ ή θα χαθεί πάλι και θα βρίζω όλη νύχτα;;;; βρε τι πάθαμε βραδιάτικο!

Το θέμα πάντως είναι ότι αν δεν μπορεί να παίξει στα 4 μέτρα μέσα σε ένα σπίτι τότε τι να το κάνω το wifi;

και συ σαν και μένα είσαι. Εγώ ψιλό έλυσα το πρόβλημα χρησιμοποιώντας μια προέκταση και πηγαίνοντας το doggle (παίζοντας λίγο από εδώ λίγο από εκεί) σε μια θέση που συνδέεται εύκολα και παίζει απροβλημάτιστα αρχεία βιντεοκάμερας 1080p 50fps 25mbps bitrate.
edit: επίσης άλλαξα το κανάλι του wifi για να μην συμπέφτει στο κανάλι του wifi του γείτονα

χα χα, το προέκτεινα τελικά να βλέπει ανοικτά στο πέλαγο...για την ώρα έχω παίξει τραγουδάκια από υπολογιστή και ιντερνετ ράδιο μια χαρά. βιντεο δεν δοκίμασα ακόμη, δλδ δοκίμασα ένα wma της πλάκας ανάλυση που είχα κατεβάσει από youtube του το έδειξα, έκανε έλεγχο ταχύτητας δικτύου, βρήκε 709 mbits/sec αν θυμάμαι σωστά και δεν το έπαιξε...θα ξαναδοκιμάσω με άλλο αρχείο....

αυτό που με προβλημάτισε τώρα πιο πολύ είναι οι φωτογραφίες...δεν τις δείχνει καθόλου καλά στην τηλεόραση, μια σονυ μπράβια φουλ ειτςντι...μήπως πρέπει να αλλάζω ανάλυση τώρα που το σκέφτομαι; πάω να δοκιμάσω!

ναι καλά, κόλλησε και δεν ανταποκρίνεται....βέβαια του έχω βάλει το bittorent να κάνει δουλειά και βλέπω ότι τον εξωτερικό δίσκο τον δουλεύει, αλλά τι θα γίνει τώρα πότε θα ξεκολλήσει;

πάντως για να είμαι δίκαιος με το μηχανάκι, μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος, παίζει τις ταινιούλες μου με τους υπότιτλους μια χαρά. Αυτό που με ενδιαφέρει να δω είναι κατά πόσο θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως internet radio player και να δίνω σε ένα AVR που θα παίζει τη μουσική...ώστε ο AVR που θα αγορασθεί να μη χρειάζεται να έχει και αυτός δικτυακές δυνατότητες και να μας βγει πιο φθηνά....βέβαια επειδή το setup δεν θα έχει τηλεόραση παρά μόνο προτζέκτορα το ερώτημα είναι πως θα το χειρίζομαι το appstreamer, θα χρειάζεται προφανώς να ανοίγω και το προτζέκτορα για να πάω εκεί που θέλω να το βάλω να παίζει και μετά θα μπορώ να τον κλείνω. Καλά βέβαια θα ήταν να είχαμε μια εφαρμογή και να τον ελέγχαμε από το Pc ή από το android ή το iphone μας...τέλος πάντως αυτό είναι κουβέντα για το δίπλα τόπικ. Οταν ξεκολλήσει τα ξαναλέμε.

ΟΚ και οι φωτο, απλά επειδή είναι μεγάλα αρχεία και η wifi σύνδεση σέρνεται αργεί να τις φορτώσει και για καμμιά δεκάρια δευτερόλεπτα τις δείχνει σπασμένες!

λοιπόν σε οπτική επαφή στα 4+ μέτρα δεν καταφέρνω να κάνω streaming ταινία...οπότε αναζητείται η διέλευση του καλωδίου

Το αγόρασα και εγώ σήμερα αλλά δεν λέει να συνδεθεί με το usb dongle της crystal audio.του έβαλα προέκταση μέχρι το ρούτερ μήπως έφταιγε που ήταν 2 μέτρα μακριά αλλά και πάλι δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα.έβαλα χωρίς κωδικοποίηση στο router μήπως έφταιγε το μεγάλο wpa2 κλειδί που του έχω βάλει αλλά και πάλι τίποτα.Μέσω ethernet του έβαλα το Vonets Wifi Bridge VAP11G με το οποίο συνδέεται στο internet χωρίς να κάνεις τίποτα στις ρυθμίσεις.Με το dlna πρόγραμμα mezzmo που έχω στο laptop είδα κανονικά όλα τα αρχεία ταινιών και σειρών χωρίς κολλήματα και προβλήματα,όμως επειδή θέλω να το δουλεύω με το usb dongle αν ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνουμε ακριβώς για να είναι όλα οκ ας μας πει.

Καλησπερα και απο εμενα. Σημερα πηρα και εγω το μηχανημα μετα απο πολυ διαβασμα για διαφορα Media Players. Οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες παιζει τα παντα ακουραστα χωρις διακοπες και μαλιστα παιζει και 3D ταινιες χωρις καθυστερισεις παρολο οτι εχει το πιο μικρο gipset τις παιζει ανετα και το κυριοτερο απο ολα το οποιο μας εχει ταλαιπωρισει πιστευω ολους ΣΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ στο κεντρο και οχι δεξια αριστερα. Φτιαχνεις υποτιτλους 3D δλδ Sub και Inx τους βαζεις μεσα στην ταινια και καθαρισες. Αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις και νομιζω οτι πρεπει και εσεις να κανετε μια παρουσιαση γι αυτο το μηχανημα Μπραβο στην Audio Crystal αλωστε ξερω τη σημαινουν τα προιοντα της γιατι εχω ολα τα ηχεια Home Cinema
παιδια μια ερωτηση..
παιζει 3D mkv το appstreamer οπως λεει ο geo1963 με το sigma 1185?
δεν εννοω streaming,δικτυακα,εννοω απο usb θυρα με εξωτερικο σκληρο
γιατι διαβαζω οτι το 1186 εχει 3D ικανοτητες..
περιμενω μια απαντηση γιατι ειμαι καποιες ωρες πριν την αγορα :D

παιδια μια ερωτηση..
παιζει 3D mkv το appstreamer οπως λεει ο geo1963 με το sigma 1185?
δεν εννοω streaming,δικτυακα,εννοω απο usb θυρα με εξωτερικο σκληρο
γιατι διαβαζω οτι το 1186 εχει 3D ικανοτητες..
περιμενω μια απαντηση γιατι ειμαι καποιες ωρες πριν την αγορα :D
3d mkv παίζουν σχεδόν όλα,το realtek 1186 δεν παίζει μόνο 3d mkv αλλά και 3d iso ή 3d folder (3D Frame packing)

Η Crystal, γενικά, υποστηρίζει τα προϊόντα της βγάζοντας updates και έχει ήδη βγάλει ένα για το μεγαλύτερο αδερφάκι του το AppStreamerTV, το οποίο, μάλιστα, κυκλοφόρησε και αργότερα.