παιδια μια ερωτηση..Καλησπερα και απο εμενα. Σημερα πηρα και εγω το μηχανημα μετα απο πολυ διαβασμα για διαφορα Media Players. Οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες παιζει τα παντα ακουραστα χωρις διακοπες και μαλιστα παιζει και 3D ταινιες χωρις καθυστερισεις παρολο οτι εχει το πιο μικρο gipset τις παιζει ανετα και το κυριοτερο απο ολα το οποιο μας εχει ταλαιπωρισει πιστευω ολους ΣΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ στο κεντρο και οχι δεξια αριστερα. Φτιαχνεις υποτιτλους 3D δλδ Sub και Inx τους βαζεις μεσα στην ταινια και καθαρισες. Αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις και νομιζω οτι πρεπει και εσεις να κανετε μια παρουσιαση γι αυτο το μηχανημα Μπραβο στην Audio Crystal αλωστε ξερω τη σημαινουν τα προιοντα της γιατι εχω ολα τα ηχεια Home Cinema
3d mkv παίζουν σχεδόν όλα,το realtek 1186 δεν παίζει μόνο 3d mkv αλλά και 3d iso ή 3d folder (3D Frame packing)παιδια μια ερωτηση..
παιζει 3D mkv το appstreamer οπως λεει ο geo1963 με το sigma 1185?
δεν εννοω streaming,δικτυακα,εννοω απο usb θυρα με εξωτερικο σκληρο
γιατι διαβαζω οτι το 1186 εχει 3D ικανοτητες..
περιμενω μια απαντηση γιατι ειμαι καποιες ωρες πριν την αγορα![]()
3d mkv παίζουν σχεδόν όλα,το realtek 1186 δεν παίζει μόνο 3d mkv αλλά και 3d iso ή 3d folder (3D Frame packing)
ευχαριστω πολυ,για high profile 5.1?
υποστηριζει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.