μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς σημαίνει το
DTS HD Master Audio downmix
DTS HD High Resolution downmix
το downmix εννοώ!
Παιδιά καλημέρα,
Από χθες είμαι κάτοχος του appstreamer TV και μπορώ να πω ότι γενικά είναι ένα καλό μηχάνημα. Έχω όμως ορισμένα προβληματάκια να επισημάνω:
1-από την HDMI με ανάλυση 1080p/50Hz ή 1080p/60Hz παίρνω ήχο όταν παίζω ταινία αλλά δεν βγάζει ήχο όταν παίζει μουσική η YouTube η ράδιο. Αν αλλάξω την ανάλυση σε 1080i παίζει ήχο κανονικά (κουλό ε?)
2-όταν επιλέγω να πάει στους φακέλους κλείνει το μηχάνημα και κάνει επανεκκίνηση και αποσυνδέει το δίσκο
3-δίσκο 2T wd εξωτερικό με ταινίες και μουσική έκανε συνεχώς σκανάρισμα χωρίς να τελειώνει ποτέ ακόμη και μετά από αρκετή ώρα
4-δεν συνεργάζεται με κανένα πρόγραμμα για να βλέπεις πληροφορίες για τις ταινίες σου και επιπλέον τα εικονίδια από τους φακέλους (folder jpeg) που δείχνει είναι πολύ μικρά
Αυτά για τη ώρα
Έχω και εγώ το AppStreamerTV. Σχετικά με τις παρατηρήσεις σου:Έχω όμως ορισμένα προβληματάκια να επισημάνω:
-από την HDMI με ανάλυση 1080p/50Hz ή 1080p/60Hz παίρνω ήχο όταν παίζω ταινία αλλά δεν βγάζει ήχο όταν παίζει μουσική η YouTube η ράδιο. Αν αλλάξω την ανάλυση σε 1080i παίζει ήχο κανονικά (κουλό ε?)
-όταν επιλέγω να πάει στους φακέλους κλείνει το μηχάνημα και κάνει επανεκκίνηση και αποσυνδέει το δίσκο
Μάλιστα ευχαριστώ.
Εϊχα στο μυαλό μου επειδή έχει το DTS HD, αν γίνεται να πάρω αποκωδικοποιημένο το HD σήμα από το media player από την ομοαξονική ψηφιακή και να το δώσω σε ένα πολυκάναλο, που είναι παλιός όμως και δεν καταλαβαίνει το HD, και να παίξει αυτός 5.1 με τον τρόπο που ορίζει το player...μήπως ψάχνω pigs in space?
Δοκίμασα χθες ένα φλασάκι (23BG) μαζί με το δίσκο πάνω στο μηχάνημα συνδεδεμένα και τότε διάβαζε το φλασάκι αλλά καθυστερούσε να δει το δίσκο. Δεν κατάφερα να δω τα αρχεία του δίσκου αλλά μόνο στο φλασάκι. Όταν πήγαινα στις ταινίες ενώ στην προεπισκόπηση έβλεπες κανονικά την ταινία όταν του ζήτησα να τις παίξει έκανε επανεκκίνηση.
Όσο για το πρόβλημα με τις αναλύσεις 1080p (50 ή 60 Hz) συνεχίζεται και μάλιστα και σε αρχεία video σε κάποια παίζει ήχο και σε κάποια όχι (τα δύσκολα αρχεία με DTS η ac3 πολυκάναλο τα παίζει ενώ κάποια με δικάναλο ήχο δεν του αρέσουν).
Μάλλον έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή.
Η αλήθεια είναι ότι ακριβώς επειδή καθυστερεί τόσο πολύ στο σκανάρισμα των δίσκων και εγώ το έχω απενεργοποιήσει και δεν το χρησιμοποιώ.
Να ρωτήσω κάτι για τον ήχο στα 1080p. Απ' ότι κατάλαβα τον στέλνεις μέσω HDMI. Τον στέλνεις σε AV ενισχυτή ή σε TV;
Καλά σκέφτεσαι να δοκιμάσεις να στείλεις το σήμα στον ενισχυτή.Με HDMI στην τηλεόραση και έχω επιλογή LPCM (αν και έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές). Στον ενισχυτή στέλνω μέσω coxial και παίρνω ήχο κανονικά σε όλες τις περιπτώσεις. Θα δοκιμάσω να στείλω με HDMI στον ενισχυτή να δω τι γίνεται.
Όπως ανέφερα και πιο πάνω αν επιλέξω να μην σκανάρει το δίσκο όπως ανάφερε ο lykman τότε δεν βλέπει κανένα αρχείο στο δίσκο
Εχει πέσει στην αντίληψη σας εφαρμογή android που να ελέγχει αυτό το Player;
Ξέρει κανείς γιατί ο appstreamer δεν βλέπει το δικτυακό workgroup του router και κατ'επέκταση το σκληρό που είναι πάνω του σε μια usb θύρα, ενώ βλέπει το λαπτοπ και τα folders που έχω κάνει share; Σημειωτέον ότι το λαπτοπ βλέπει και το appstreamer και ότι έχει πάνω του και το router με τον αντίστοιχο δίσκο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.