CRYSTAL AUDIO AppStreamer | Gigabit Media Player με Δικτυακές Εφαρμογές

Είναι θέμα του ρούτερ κι όχι του player. Πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις usb share του ρούτερ σου

Το router έχει share τη USB θύρα και για αυτό άλλωστε το βλέπει και το λαπτοπ όπως έγραψα.

Οι υποτιτλοι εχουν μαυρο περιγραμμα.Το ρωταω γιατι σε λευκα πλανα θα ειναι σαν το απλο pico δυσαναγνωστα.

Αν θέλεις ναι, τους εμφανίζεις και έτσι. Εχει και άλλα χρωματάκια...

Παρακολουθεί κανείς από τη Crystal Audio; Μπορεί να μας δώσει καμιά ιδέα γιατί ο appstreamer δεν βλέπει το router και το δίσκο που είναι πάνω του. Θυμίζω ότι o Appstreamer βλέπει το laptop που είναι πάνω στο ίδιο δίκτυο και το λαπτοπ με τη σειρά του βλέπει το appstreamer και τις θύρες του καθώς και το router και τις θύρες του.
Από τη cyta έχουμε κάνει διάφορες δοκιμές αλλάζοντας μεταξύ εκδόσεων τελευταίου και προτελευταίου firmware και προκοπή από το appstreamer δεν βλέπουμε. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο από τη cyta καθώς το router παίζει και έχει επικοινωνία αμφίδρομη με το λαπτοπ. Επίσης και το appstreamer βγαίνει στο Internet από το router και κατεβάζει-ανεβάζει, κάνει τα πάντα. Αυτό που δεν κάνει είναι όταν πάω από την επιλογή δίκτυο στο μενού Αρχεία να μη βλέπει το group του router (ABDGROUP) ώστε να μπορεί να παίρνει αρχεία από το δίσκο που είναι στη usb θύρα του router.
Νομίζω ότι ο appstreamer είναι ένα βήμα πριν την τελειότητα, αν λυθεί και αυτό το θέμα θα πρόκειται για το απόλυτο μηχανάκι.

Ορισα fixed IP στο appstreamer και αμέσως μετά είδε το router!!! κάνει succesful logon και στη συνέχεια βλέπει τα 2 partitions του δίσκου που είναι στο router, στο κλικ να μπει στο ένα από αυτά για να δει φακέλους και αρχεία....κολλάει! ξανά και ξανά...
Είναι λίγο ψυχοβγάλτης, ε; Που θα πάει θα το ξεπεράσει και αυτό.

εμένα δεν λέει να συνδεθεί με το router της pirelli,υπάρχει προοπτική αναβάθμισης και αποκατάστασης του προβλήματος ή να το πετάξω και να πάω σε κάτι άλλο?

Οταν μιλάμε για shares υπολογιστή...
http://www.xtreamer.net/downloads/community-projects/windows-share-manager.aspx

για δοκιμάστε με το share manager, να δείτε για τα shares σας τι λέει... μην έχετε σαν κριτήριο μόνο αν τα βλέπουν άλλοι υπολογιστές / συσκευές.
Εμένα 5-6 υπολογιστές και 5-6 media players είχαν πρόσβαση στο κλασσικό μου share, αλλά ένα dune που είχα, δεν το έβλεπε με τίποτα πριν το παραπάνω προγραμματάκι...

για shared δίσκο στο ρούτερ... εκεί ίσως έχει διαφορά το πως δίνονται τα δικαιώματα... παρότι έχω και εγώ ρούτερ με shared usb θύρα για αντίστοιχα κόλπα, δεν το έχω δοκιμάσει...

Last edited:
εμένα δεν λέει να συνδεθεί με το router της pirelli,υπάρχει προοπτική αναβάθμισης και αποκατάστασης του προβλήματος ή να το πετάξω και να πάω σε κάτι άλλο?

εννοείς ότι δεν βγαίνει internet με τίποτα μέσα από το Pirelli ή το πρόβλημα που έγραψα εγώ;

εννοείς ότι δεν βγαίνει internet με τίποτα μέσα από το Pirelli ή το πρόβλημα που έγραψα εγώ;

φίλε δεν συνδέεται με τίποτα με το router,από την πρώτη μέρα δεν συνδέθηκε και του είχα βάλει ένα wifi bridge της Vonets που το είχα παλιά για να συνδέω έναν Dreambox στο internet για να μπει,αλλά δεν είναι δουλειά αυτή τι το αγόρασα το wifi dongle της crystal audio τότε?Δεν μας λέει και κάποιος που γνωρίζει εάν θα υπάρξει αναβάθμιση που να λύνει το πρόβλημα αυτό,και δεν φταίει το router έχω συνδέσει πάνω από 10 συσκευές κατα καιρούς και όλες δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα.

Το wifi dongle δουλεύει αλλά πρέπει να είναι σχεδόν σε οπτική επαφή με το router και σε απόσταση το πολύ 4-5 μέτρα, μην περιμένεις μέσα απο τοίχους να συνδεθείς. Και εμένα μου έκανε μπερδέματα στην αρχή μέχρι που έβαλα ένα καλώδιο προέκτασης usb για να πάει το dongle στο 'ξέφωτο' και να δει το router και όλα δούλεψαν μια χαρά. Επίσης, έχεις δοκιμάσει με καλώδιο απευθείας; Ετσι το έχω εγώ τώρα και είναι κατεβαστήρι σούπερ!!!

Χαίρεται. Σήμερα αγόρασα το συγκεκριμένο media player, που παρεπιπτόντως μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει, και είδα 2 .mkv 720p χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα είναι πως όταν έχω "ανοιχτή" την αυτόματη εύρεση υπότιτλων, εμφανίζονται κινέζικα. Μόλις το απενεργοποιώ δείχνει κανονικά ελληνικά. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να κάνω firmware update γιατί προς το παρών με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι. Κλείνοντας θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας αν το συνδέσω ενσύρματα με Access Point που τραβάει ήδη ασύρματο σήμα, θα μπορεί να παίξει απροβλημάτιστα έως και .mkv 1080p?

Καλημέρα σε όλους...κάτοχος και εγώ του Appstreamer απο χθες......
Μια γρήγορη ερώτηση: έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με την χρήση usb3 εξωτερικού δίσκου ? Μου παίζει κανονικά mkv 1080 όταν τα διαβάζει από τον δικτυακό μου σκληρό μέσω ethernet αλλά όταν συνδέω έναν seagate backup plus portable 1TB στην θύρα usb τα mkv τα παίζει με μεγάλα σπασίματα...Δοκίμασα να τα παίξω με stick usb2 και τα έπαιξε απροβλημάτιστα.

Έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο κανείς?

μπορεί να είναι αυτό που λες...εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν παίζω από δίσκο που είναι πάνω στο appstreamer είτε είναι NTFS είτε FAT32.

μπορεί να είναι αυτό που λες...εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν παίζω από δίσκο που είναι πάνω στο appstreamer είτε είναι NTFS είτε FAT32.

Ο εξωτερικός σου δίσκος σου είναι usb3?

Το wifi dongle δουλεύει αλλά πρέπει να είναι σχεδόν σε οπτική επαφή με το router και σε απόσταση το πολύ 4-5 μέτρα, μην περιμένεις μέσα απο τοίχους να συνδεθείς. Και εμένα μου έκανε μπερδέματα στην αρχή μέχρι που έβαλα ένα καλώδιο προέκτασης usb για να πάει το dongle στο 'ξέφωτο' και να δει το router και όλα δούλεψαν μια χαρά. Επίσης, έχεις δοκιμάσει με καλώδιο απευθείας; Ετσι το έχω εγώ τώρα και είναι κατεβαστήρι σούπερ!!!

το δοκίμασα και σε απόσταση 25cm από το router με προέκταση καλωδίου και πάλι τίποτα δεν δουλεύει με τίποτα λέμε επίσης με καλώδιο ethernet είναι όλα οκ αλλά δεν θέλω καλώδια μέσα στο σπίτι προτιμώ τις ασύρματες συνδέσεις.

Σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μηχανακι κ θελω να μου πειτε αν παιζει κανονικα ολους τους τυπους αρχειων κ αν διαβαζει τους υποτιτλους σε ξεχωριστο αρχειο
Το σημαντικοτερο ομως που θελω,ειναι να το συνδεσω ασυρματα με το ρουτερ-pc,θα μπορω να το κανω με καποιο wifi stick? κ αν το κανω θα παιζουνε καλα οι ταινιες μου; η θα κολλανε; Να σημειωσω οτι δεν πολυ βλεπω 1080p και οτι ο υπολογιστης με το ρουτερ συνδεονται ενσυρματα,επισης εχω cyta κ το pirelli κ καποιος φιλος ειπε οτι εχει προβλημα με αυτο κ με φοβιζει,παντως το playstation 3 μου δουλευει κανονικα ασυρματα με ελαχιστα κολληματα,να σημειωσω οτι η αποσταση ειναι γυρω στα 7 μετρα κ παρεμβαλετε ενας τοιχος

με το Pirelli καθεαυτό δεν έχω πρόβλημα, μια χαρά συνεργάζονται τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα (για το τελευταίο ισχύουν οι περιορισμοί πο υέχω γράψει παραπάνω, στο δικό μου χώρο τουλάχιστον). Το πρόβλημα το έχω με ένα σκληρό δίσκο που έχω βάλει πάνω στη usb του Pirelli και ακόμη δεν μπορεί να το διαβάσει το appstreamer ενώ έχει καταφέρει να το βλέπει.