vman
Senior Member
- 15 September 2012
- 697
Είναι θέμα του ρούτερ κι όχι του player. Πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις usb share του ρούτερ σου
Το router έχει share τη USB θύρα και για αυτό άλλωστε το βλέπει και το λαπτοπ όπως έγραψα.
Είναι θέμα του ρούτερ κι όχι του player. Πρέπει να δεις τις ρυθμίσεις usb share του ρούτερ σου
Οι υποτιτλοι εχουν μαυρο περιγραμμα.Το ρωταω γιατι σε λευκα πλανα θα ειναι σαν το απλο pico δυσαναγνωστα.
εμένα δεν λέει να συνδεθεί με το router της pirelli,υπάρχει προοπτική αναβάθμισης και αποκατάστασης του προβλήματος ή να το πετάξω και να πάω σε κάτι άλλο?
εννοείς ότι δεν βγαίνει internet με τίποτα μέσα από το Pirelli ή το πρόβλημα που έγραψα εγώ;
μπορεί να είναι αυτό που λες...εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν παίζω από δίσκο που είναι πάνω στο appstreamer είτε είναι NTFS είτε FAT32.
Το wifi dongle δουλεύει αλλά πρέπει να είναι σχεδόν σε οπτική επαφή με το router και σε απόσταση το πολύ 4-5 μέτρα, μην περιμένεις μέσα απο τοίχους να συνδεθείς. Και εμένα μου έκανε μπερδέματα στην αρχή μέχρι που έβαλα ένα καλώδιο προέκτασης usb για να πάει το dongle στο 'ξέφωτο' και να δει το router και όλα δούλεψαν μια χαρά. Επίσης, έχεις δοκιμάσει με καλώδιο απευθείας; Ετσι το έχω εγώ τώρα και είναι κατεβαστήρι σούπερ!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.