Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD slot)

Αι γεια σου, αυτο δεν λεω και εγω ?

Μεγα προβλημα, και δεν ξερω γιατι δεν εχει λυθει τοσο καιρο.

Επισης ειναι θεμα και η ΜΗ ορατοτητα των Υποτιτλων οτα βρισκομαστε σε οθονη αρχειων σε σημειο που λες :
Eχω υποτιτλο γι' αυτη τη ταινεια ; η οχι ;
και πρεπει να τη ξεκινησεις για να το διαπιστωσεις.

Επισης ειναι θεμα και η ΜΗ ορατοτητα των Υποτιτλων οτα βρισκομαστε σε οθονη αρχειων σε σημειο που λες :

Αυτό δεν ξέρω αν χρειάζεται. 'Η τουλάχιστο αν χρειάζεται να είναι μόνιμο. Ίσως αν γίνεται με επιλογή. Σε φακέλλους με πολλά επεισόδια θα δημιουργεί πολύ κομφούζιο...

και το dvico που εχω το ιδιο πραγμα κανει, βλεπει μονο τα αρχεια που μπορει να παιξει.

Αυτό δεν ξέρω αν χρειάζεται. 'Η τουλάχιστο αν χρειάζεται να είναι μόνιμο. Ίσως αν γίνεται με επιλογή. Σε φακέλλους με πολλά επεισόδια θα δημιουργεί πολύ κομφούζιο...
Κανενα κομφουζιο γιατι σε εναν αλλο απλο PVR αποκωδικοποιητη που εχω τα παρουσιαζει με τη σειρα:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ <<Α>>
ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ <<Α>>
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ <<Β>>
ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ <<Β>>

η

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ <<Α>>
ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ <<Α1>>
ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ <<Α2>>
κ.λ.π.

Στο κατω κατω και ποσους υποτιτλους θελουμε για καθε ταινια , να μη λεμε και τρελλες.

Έχουμε δοκιμάσει σκληρό δίσκο μέχρι και χωρητικότητας 2GB, αλλά στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό scan συνιστούμε μέχρι 1GB. καλό είναι να είναι green, ώστε και χαμηλότερη κατανάλωση να έχει και να θερμαίνεται λιγότερο.

τι εννοεις: στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό scan.

Αγόρασα πρόσφατα το μηχάνημα με το wi fi dongle. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω και μου βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η εγκατάσταση. Έχω τσεκάρει τον κωδικό για τυχόν λάθος, αλλά τίποτα! Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση με το ρούτερ; Επίσης αντιμετωπίζω πρόβλημα με 1080p ταινίες που έχω σε εξωτερικό wd 1T. Κολλάει ανά 2 δευτερόλεπτα!

Παιδια , νομιζω οτι αποπρασανατολιζομαστε. Το βασικο και το μονο προβλημα στο Θεμα των Υποτιτλων ειναι ο περιορισμος των 15 ανα φακελο.
Για τα υπολοιπα πατηστε το sub-t του τηλεκοντρολ κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης και δειτε τι δυνατοτητες υπαρχουν(πρωτη στηλη)και τι αλλες θα υπαρχουν αν ξεπερασθει ο πιο πανω περιορισμος.

Δε συμφωνω, το πρόβλημα αναγνώρισης των σωστών υπότιτλων είναι εξίσου σημαντικό. Έχω ανθρώπους στην οικογένεια που δεν μπορούν να μάθουν μενού και αηδίες.
Αφού κάνω τον κόπο να ταξινομήσω τις σειρες (ποιό κόπο δηλαδή, το therenamer τα κάνει όλα αυτόματα), μετά περιμένω να δουλέυει χωρίς επεμβάσεις.

Δε συμφωνω, το πρόβλημα αναγνώρισης των σωστών υπότιτλων είναι εξίσου σημαντικό. Έχω ανθρώπους στην οικογένεια που δεν μπορούν να μάθουν μενού και αηδίες.
Αφού κάνω τον κόπο να ταξινομήσω τις σειρες (ποιό κόπο δηλαδή, το therenamer τα κάνει όλα αυτόματα), μετά περιμένω να δουλέυει χωρίς επεμβάσεις.

Όχι, έχει δίκιο ο φίλος. Το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ ο περιορισμός των 15 (16) ανά φάκελο. ΑΝ μέσα στους 16 είναι κάποιος υπότιτλος με ίδιο όνομα με το επεισόδιο τότε τον επιλέγει κατά προτεραιότητα. Όταν χώρισα τις σειρές μου σε επεισόδια 1-13 και επεισόδια 13-25 πάντα έβρισκε τον σωστό υπότιτλο και ας φόρτωνε όλους τους υπόλοιπους. Απλά δεν πατούσα ποτέ το SUB-T.

Αυτός όμως ο περιορισμός έχω την αίσθηση ότι είναι δύσκολο να αρθεί. Προφανώς για index των υποτίτλων χρησιμοποιείται κάποιος 4bitος καταχωρητής. Άρα για να διορθωθεί το θέμα πρέπει να μην επιλέγονται όλοι οι υπότιτλοι. Μόνο αυτοί που έχουν παρόμοιο όνομα με το αρχείο video. Δεν είναι δυνατόν όταν σε μια σειρά έχουμε τα επεισόδια ονοματισμένα ως εξής: 1x01, 1x02, 1x03 κοκ να φορτώνονται όλοι οι υπότιτλοι. Είναι λάθος λογική τελεία και παύλα. Κανένας δεν ζήτησε ποτέ το μηχάνημα να μην κάνει καμία ονομαστική διάκριση στο τι υπότιτλο θα φορτώνει. Τώρα αν το πρώτο μέρος του ονόματος του υποτίτλου συμφωνεί, ας φορτωθούν όλοι οι υπότιτλοι που αλλάζουν στο τελευταίο μέρος. Ας υποθέσουμε ότι με παρένθεση στο τέλος του ονόματος βάζουμε την γλώσσα πχ: 1x01 (el).srt και 1x01 (eng).srt ή με διπλή κατάληξη πχ: 1x01.el.srt και 1x01.eng.srt

Αυτή η λογική επιτρέπει να χρησιμοποιείται ο ίδιος καταχωρητής 4ων bits και να φορτώνονται όσο γίνεται περισσότεροι υπότιτλοι και μάλιστα ΜΟΝΟ σχετικοί με την ταινία ή το επεισόδιο που παίζεται.

Εν τω μεταξύ το κόλπο με την διπλή κατάληξη νομίζω ότι ήδη δουλεύει. Αν θυμάμαι καλά σε κάποιες ταινίες που έχω με ελληνικούς και αγγλικούς υποτίτλους όταν πατούσα το sub-t μου εμφάνιζε για ονομασία υποτίτλου μόνο την 2η κατάληξη και όχι όλο το όνομα του αρχείου. Δεν είμαι σίγουρος όμως. πρέπει να το τσεκάρω σήμερα. Άρα πρέπει να διορθωθεί μόνο το θέμα με την μη διάκριση υποτίτλων. Πόσες γλώσσες θα έχει κανείς ανά επεισόδιο πια;

Last edited:
Αγόρασα πρόσφατα το μηχάνημα με το wi fi dongle. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω και μου βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η εγκατάσταση. Έχω τσεκάρει τον κωδικό για τυχόν λάθος, αλλά τίποτα! Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση με το ρούτερ; Επίσης αντιμετωπίζω πρόβλημα με 1080p ταινίες που έχω σε εξωτερικό wd 1T. Κολλάει ανά 2 δευτερόλεπτα!

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;

Καλό είναι να μην κάνεις Bump σε μια ερώτηση. Γενικώς δημιουργείται συμφόριση σε ένα φόρουμ.

Δεν είναι αρκετά σαφής η ερώτησή σου και πρέπει να την αναδιατυπώσεις. Τι δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις; Το wifi dongle δουλεύει κατευθείαν. Δεν κατάφερες να μπεις στο router σου; Σίγουρα βάζεις το WPA ή WEP password σωστά; Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα;

Πρόβλημα με 1080p ταινίες το μηχάνημα γενικώς δεν έχει. Εγώ έχω δει ταινία 1080p και μέσω wifi (εκδόσεις yify) και δεν έχουν πρόβλημα. Καλύτερα να μας πεις μερικές λεπτομέρειες για τις ταινίες αυτές όπως bitrate μέγεθος κλπ.

Σκέψου επίσης να ζητήσεις από Κωτσόβολο αντικατάσταση για ελαττωματικό κομμάτι. Επί τόπου στο αλλάζουν.

Βλέπει τον ρούτερ, αλλά δεν μπορεί να μπει στο δίκτυο; Το σήμα είναι επαρκές; Μήπως στον ρούτερ έχουν κλειδωθεί οι νέες ασύρματες συνδέσεις; Επειδή πολλά μπορεί να συμβαίνουν, καλύτερα να μας πάρεις ένα τλφ. και να ζητήσεις τον κ. Ζαχαριάδη, που είναι ο υπεύθυνος μηχανικός των media palayer μας.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγγνώμη για το Bump .Τελικά το πρόβλημα αναπαραγωγής είναι θέμα σκληρού γιατί άκουσα κάτι περίεργους ήχους στον WD στην προσπάθεια να τον διαβάσει. Όσον αφορά το wifi, το πρόβλημα συνεχίζεται.Με την ethernet δεν έχω πρόβλημα, αλλά δε βολεύει το καλώδιο στο σημείο που έχω το AppStreamer .

Ο εξωτερικος σου δισκος που ειναι συνδεδεμενος ; Στο P.C. η στο Apstreamer ; Αν ειναι στο P.C. δυσκολα να σου μεταφερει βαρεια πραγματα το Dongle.
Παντως , κι' εγω ξεκινησα με το Dongle και το μετα το πεταξα. Κανε ενσυρματη συνδεση ROUTER με Apstreamer (καλωδιο UTP και καμμια τρυπουλα σε
κανενα τοιχο) , ειναι 10 με 15 φορες γρηγοροτερη.

Ο εξωτερικός δίσκος είναι ένας wd my book 1Tb και είναι συνδεδεμένος στο Apstreamer. Έχω ακόμη στην άλλη θύρα usb έναν 500gb seagate που τον διαβάζει άνετα.

Ο εξωτερικός δίσκος είναι ένας wd my book 1Tb και είναι συνδεδεμένος στο Apstreamer. Έχω ακόμη στην άλλη θύρα usb έναν 500gb seagate που τον διαβάζει άνετα.
Ολοιδιο Εξωτερικο WD 1Τb Μy Book εχω κι' εγω και δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα. Βεβαια ειναι καινουργιος ακομη 2-3 μηνων. Θα δουμε.

Επισης ,μηπως γινει κατι :
Βγαλτον απ'το APstreamer και βαλτον στο P.C. .Μολις συνδεθει θα σου βγαλει ενα πλαισιο διαλογου που λεει << Να τον ελεξω ; κ.λ.π.>> Πες ΝΑΙ και μετα δωσε Εκκινηση . Πιθανον να τον διορθωσει απο τυχον σφαλματα.

εβαλα εσωτερικο σκληρο ο pleyer ομως δεν τον βλεπει. χρειαζεται να συνδεσω κατι αλλο η μονο τα καλωδια που ειναι στο εσωτερικο.