Επισης ειναι θεμα και η ΜΗ ορατοτητα των Υποτιτλων οτα βρισκομαστε σε οθονη αρχειων σε σημειο που λες :
Eχω υποτιτλο γι' αυτη τη ταινεια ; η οχι ;
και πρεπει να τη ξεκινησεις για να το διαπιστωσεις.
Επισης ειναι θεμα και η ΜΗ ορατοτητα των Υποτιτλων οτα βρισκομαστε σε οθονη αρχειων σε σημειο που λες :
Eχω υποτιτλο γι' αυτη τη ταινεια ; η οχι ;
και πρεπει να τη ξεκινησεις για να το διαπιστωσεις.
Κανενα κομφουζιο γιατι σε εναν αλλο απλο PVR αποκωδικοποιητη που εχω τα παρουσιαζει με τη σειρα:Αυτό δεν ξέρω αν χρειάζεται. 'Η τουλάχιστο αν χρειάζεται να είναι μόνιμο. Ίσως αν γίνεται με επιλογή. Σε φακέλλους με πολλά επεισόδια θα δημιουργεί πολύ κομφούζιο...
Έχουμε δοκιμάσει σκληρό δίσκο μέχρι και χωρητικότητας 2GB, αλλά στην περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό scan συνιστούμε μέχρι 1GB. καλό είναι να είναι green, ώστε και χαμηλότερη κατανάλωση να έχει και να θερμαίνεται λιγότερο.
Παιδια , νομιζω οτι αποπρασανατολιζομαστε. Το βασικο και το μονο προβλημα στο Θεμα των Υποτιτλων ειναι ο περιορισμος των 15 ανα φακελο.
Για τα υπολοιπα πατηστε το sub-t του τηλεκοντρολ κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης και δειτε τι δυνατοτητες υπαρχουν(πρωτη στηλη)και τι αλλες θα υπαρχουν αν ξεπερασθει ο πιο πανω περιορισμος.
Δε συμφωνω, το πρόβλημα αναγνώρισης των σωστών υπότιτλων είναι εξίσου σημαντικό. Έχω ανθρώπους στην οικογένεια που δεν μπορούν να μάθουν μενού και αηδίες.
Αφού κάνω τον κόπο να ταξινομήσω τις σειρες (ποιό κόπο δηλαδή, το therenamer τα κάνει όλα αυτόματα), μετά περιμένω να δουλέυει χωρίς επεμβάσεις.
Αγόρασα πρόσφατα το μηχάνημα με το wi fi dongle. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω και μου βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η εγκατάσταση. Έχω τσεκάρει τον κωδικό για τυχόν λάθος, αλλά τίποτα! Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση με το ρούτερ; Επίσης αντιμετωπίζω πρόβλημα με 1080p ταινίες που έχω σε εξωτερικό wd 1T. Κολλάει ανά 2 δευτερόλεπτα!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ;
Αγόρασα πρόσφατα το μηχάνημα με το wi fi dongle. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω και μου βγάζει συνέχεια ότι απέτυχε η εγκατάσταση. Έχω τσεκάρει τον κωδικό για τυχόν λάθος, αλλά τίποτα! Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση με το ρούτερ; Επίσης αντιμετωπίζω πρόβλημα με 1080p ταινίες που έχω σε εξωτερικό wd 1T. Κολλάει ανά 2 δευτερόλεπτα!
Ολοιδιο Εξωτερικο WD 1Τb Μy Book εχω κι' εγω και δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα. Βεβαια ειναι καινουργιος ακομη 2-3 μηνων. Θα δουμε.Ο εξωτερικός δίσκος είναι ένας wd my book 1Tb και είναι συνδεδεμένος στο Apstreamer. Έχω ακόμη στην άλλη θύρα usb έναν 500gb seagate που τον διαβάζει άνετα.
Ο εξωτερικός δίσκος είναι ένας wd my book 1Tb και είναι συνδεδεμένος στο Apstreamer. Έχω ακόμη στην άλλη θύρα usb έναν 500gb seagate που τον διαβάζει άνετα.
format έκανες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.