Crystal Audio AppStreamer TV (AppStreamer + dual DVB-T + 3.5" int HDD slot)

θέλει format σε κάποιο σύστημα που να αναγνωρίζει το appstreamer (πχ fat)

δλδ φιλε μου να τον βαλω στο pc?καπου στις ρυθμισεις του player λεει διαμορφωση HHD, που σημαινει οτι τον βλεπει αλλα δεν μπορει να τον χρησημοποηση.λες αυτο να βοηθησει?

εβαλα εσωτερικο σκληρο ο pleyer ομως δεν τον βλεπει. χρειαζεται να συνδεσω κατι αλλο η μονο τα καλωδια που ειναι στο εσωτερικο.

Ένα βύσμα είναι να συνδέσετε στο οποίο καταλήγουν το καλώδιο δεδομένων (SATA) και το καλώδιο τροφοδοσίας. Εάν είναι καινούριος ο σκληρός πρέπει να γίνει format, είτε από την συσκευή είτε από έναν υπολογιστή.

Ένα βύσμα είναι να συνδέσετε στο οποίο καταλήγουν το καλώδιο δεδομένων (SATA) και το καλώδιο τροφοδοσίας. Εάν είναι καινούριος ο σκληρός πρέπει να γίνει format, είτε από την συσκευή είτε από έναν υπολογιστή.

δλδ στις ρυθμισεις που λεει ο appstreamer διαμορφωση HHD παταω ok.

οκ ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας.δεν ηξερα οτι πρεπει να κανω διαμορφωση στον σκληρο.
υπαρχει τροπος να στειλω αρχεια στον εσωτερικο δισκο του appstreamer με αλλο τροπο εκτος του οικιακου δυκτιου(ειναι προβλημα της registry και δεν διορθωνεται οσο και να προσπαθησα)

οκ ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας.δεν ηξερα οτι πρεπει να κανω διαμορφωση στον σκληρο.
υπαρχει τροπος να στειλω αρχεια στον εσωτερικο δισκο του appstreamer με αλλο τροπο εκτος του οικιακου δυκτιου(ειναι προβλημα της registry και δεν διορθωνεται οσο και να προσπαθησα)

Όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα 4 του εγχειριδίου χρήσης, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει θύρα mini USB για κατ' ευθείαν σύνδεση στον υπολογιστή και ανταλλαγή αρχείων, (ο υπολογιστής βλέπει τον σκληρό του appstreamer ως εξωτερικό σκληρό USB).

Όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα 4 του εγχειριδίου χρήσης, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει θύρα mini USB για κατ' ευθείαν σύνδεση στον υπολογιστή και ανταλλαγή αρχείων, (ο υπολογιστής βλέπει τον σκληρό του appstreamer ως εξωτερικό σκληρό USB).

να εισαι καλα ευχαριστω.ενα αλλο προβλημα ειναι το εξης:οταν αποσυνδεω το σκληρο απο το pc το χειρηστηριο δεν μπορει να θεσει τον player σε αναμονη(παραμενει πρασινο)με αποτελεσμα να κλεινω τον player απο τον πισω διακοπτη και στην συνεχεια να τον ανοιγω ξανα.
αυτος ειναι ο τροπος η κανω κατι λαθος?

να εισαι καλα ευχαριστω.ενα αλλο προβλημα ειναι το εξης:οταν αποσυνδεω το σκληρο απο το pc το χειρηστηριο δεν μπορει να θεσει τον player σε αναμονη(παραμενει πρασινο)με αποτελεσμα να κλεινω τον player απο τον πισω διακοπτη και στην συνεχεια να τον ανοιγω ξανα.
αυτος ειναι ο τροπος η κανω κατι λαθος?
Δεν κάνετε λάθος, αυτός είναι ο σωστός τρόπος, από τη στιγμή που χρησιμοποιείται ως διαφορετική συσκευή, (ήτοι ως εξωτερικός σκληρός) θέλει πλήρες σβήσιμο πριν την λειτουργία του ξανά ως player.

έεερχεται...
η εκπλήρωση των απαιτήσεων σας. Νέο firmware στους αποκωδικοποιητές/player μας, που λύνει το πρόβλημα με την αναπαραγωγή κάποιων δύσκολων mp4, αλλά και το ξεδιάλεγμα των υποτίτλων, ξεχωρίζοντας τον πιο σωστό!!! Μείνετε συντονισμένοι.

Ξέρουμε μήπως διορθώνει και το πρόβλημα με τον συγχρονισμό ήχου - εικόνας κατά την εναλλαγή στα κανάλια;

Και με ΑΝΤ1 προφανώς δεν έχει γίνει κάτι γιατί θα μας το έλεγες.
Anyway, καλοδεχούμενο!

Ξέρουμε μήπως διορθώνει και το πρόβλημα με τον συγχρονισμό ήχου - εικόνας κατά την εναλλαγή στα κανάλια;

Μιλάς για την στιγμιαία απώλεια συγχρονισμού κατά την αλλαγή καναλιού η οποία διορθώνεται σε μισό δευτερόλεπτο;

Μιλάς για την στιγμιαία απώλεια συγχρονισμού κατά την αλλαγή καναλιού η οποία διορθώνεται σε μισό δευτερόλεπτο;

Δεν έχω παρατηρήσει να διορθώνεται μετά από μισό δευτερόλεπτο. Συνήθως μετά από κάποιο διάστημα (δε λέω λεπτά γιατί δεν το έχω μετρήσει) αλλάζω κανάλι και ξανά αλλάζω για να φτιαχτεί.
Θα το προσέξω σήμερα και θα σου πω αν διορθώνεται μόνο του.

Δεν διορθώνεται μόνο του παρά μονό αν πατήσεις το πλήκτρο ΟΚ.
Όσο και αν το αφήσεις δεν συγχρονίζετε

Δεν το 'χω παρατηρήσει αυτό ποτέ ρε 'σεις... Για μισό δευτερόλεπτο χάνει λίγο τον συγχρονισμό (σαν να κολλάει το video παρά σαν να κολλάει οι ήχος) και αμέσως, χωρίς ΟΚ, ξανάρχεται.

Στον ΑΝΤ1 βέβαια δεν νομίζω να φτιάξει μιας και είναι θέμα καναλιού. Είναι σαν να ρωτάς αν φτιάξαν το θέμα με τις τούρκικες σειρές που μου ακούγονται λες και μιλάνε τούρκικα! (αυτό πότε θα το φτιάξει κανείς; )

Δεν το 'χω παρατηρήσει αυτό ποτέ ρε 'σεις... Για μισό δευτερόλεπτο χάνει λίγο τον συγχρονισμό (σαν να κολλάει το video παρά σαν να κολλάει οι ήχος) και αμέσως, χωρίς ΟΚ, ξανάρχεται.

Στον ΑΝΤ1 βέβαια δεν νομίζω να φτιάξει μιας και είναι θέμα καναλιού. Είναι σαν να ρωτάς αν φτιάξαν το θέμα με τις τούρκικες σειρές που μου ακούγονται λες και μιλάνε τούρκικα! (αυτό πότε θα το φτιάξει κανείς; )
Αν κάνεις αλλαγή 2-3 κανάλια συνεχόμενα θα στο κάνει και δεν θα συγχρονίσει ο ήχος με την εικονα

Μιλάω για το θέμα με το aspect ratio. Προφανώς είναι από το κανάλι αλλά το θέμα μας είναι πως το διαχειρίζεται ο δέκτης. Στο πιο φτηνό HD της ίδιας εταιρείας πχ δεν είχα τέτοιο θέμα. Ούτε στον Crypto που έχω. Οπότε δεν περιμένω κάτι από τον ΑΝΤ1.

Λοιπον, περασα το καινουργιο FW και το δοκιμασα με ενα φακκελο με 32 εργα και ταυτοσημους Υποτιτλους. Πραγματι αναγνωριζε τους υποτιτλους
σε ποιο εργο ανηκαν, ειτε ηταν το 1ο , το 2ο , το 16ο η το 32ο.
Αληθεια Crystal Druid υπαρχει τερματικος αριθμος , ας πουμε 100 , 200 , 300. Καλο θα ειναι να το ξερουμε.