θέλει format σε κάποιο σύστημα που να αναγνωρίζει το appstreamer (πχ fat)
εβαλα εσωτερικο σκληρο ο pleyer ομως δεν τον βλεπει. χρειαζεται να συνδεσω κατι αλλο η μονο τα καλωδια που ειναι στο εσωτερικο.
Ένα βύσμα είναι να συνδέσετε στο οποίο καταλήγουν το καλώδιο δεδομένων (SATA) και το καλώδιο τροφοδοσίας. Εάν είναι καινούριος ο σκληρός πρέπει να γίνει format, είτε από την συσκευή είτε από έναν υπολογιστή.
οκ ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας.δεν ηξερα οτι πρεπει να κανω διαμορφωση στον σκληρο.
υπαρχει τροπος να στειλω αρχεια στον εσωτερικο δισκο του appstreamer με αλλο τροπο εκτος του οικιακου δυκτιου(ειναι προβλημα της registry και δεν διορθωνεται οσο και να προσπαθησα)
Όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα 4 του εγχειριδίου χρήσης, στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει θύρα mini USB για κατ' ευθείαν σύνδεση στον υπολογιστή και ανταλλαγή αρχείων, (ο υπολογιστής βλέπει τον σκληρό του appstreamer ως εξωτερικό σκληρό USB).
Δεν κάνετε λάθος, αυτός είναι ο σωστός τρόπος, από τη στιγμή που χρησιμοποιείται ως διαφορετική συσκευή, (ήτοι ως εξωτερικός σκληρός) θέλει πλήρες σβήσιμο πριν την λειτουργία του ξανά ως player.να εισαι καλα ευχαριστω.ενα αλλο προβλημα ειναι το εξης:οταν αποσυνδεω το σκληρο απο το pc το χειρηστηριο δεν μπορει να θεσει τον player σε αναμονη(παραμενει πρασινο)με αποτελεσμα να κλεινω τον player απο τον πισω διακοπτη και στην συνεχεια να τον ανοιγω ξανα.
αυτος ειναι ο τροπος η κανω κατι λαθος?
Ξέρουμε μήπως διορθώνει και το πρόβλημα με τον συγχρονισμό ήχου - εικόνας κατά την εναλλαγή στα κανάλια;
Μιλάς για την στιγμιαία απώλεια συγχρονισμού κατά την αλλαγή καναλιού η οποία διορθώνεται σε μισό δευτερόλεπτο;
Αν κάνεις αλλαγή 2-3 κανάλια συνεχόμενα θα στο κάνει και δεν θα συγχρονίσει ο ήχος με την εικοναΔεν το 'χω παρατηρήσει αυτό ποτέ ρε 'σεις... Για μισό δευτερόλεπτο χάνει λίγο τον συγχρονισμό (σαν να κολλάει το video παρά σαν να κολλάει οι ήχος) και αμέσως, χωρίς ΟΚ, ξανάρχεται.
Στον ΑΝΤ1 βέβαια δεν νομίζω να φτιάξει μιας και είναι θέμα καναλιού. Είναι σαν να ρωτάς αν φτιάξαν το θέμα με τις τούρκικες σειρές που μου ακούγονται λες και μιλάνε τούρκικα! (αυτό πότε θα το φτιάξει κανείς; )
Στον ΑΝΤ1 βέβαια δεν νομίζω να φτιάξει μιας και είναι θέμα καναλιού. Είναι σαν να ρωτάς αν φτιάξαν το θέμα με τις τούρκικες σειρές που μου ακούγονται λες και μιλάνε τούρκικα! (αυτό πότε θα το φτιάξει κανείς; )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.