Γειά σας κι από μένα. Νέο μέλος που βρήκα πολύ χρήσιμο το forum σας και σας αποθέτω τον προβληματισμό μου:
Αγόρασα το Appstreamer TV το προηγούμενο Σάββατο (8/6/2013) με σκοπό να αντικαταστήσω τον απλό αποκωδικοποιητή μου DVB-T με κάτι που θα συνδύαζε δέκτη TV αλλά και media player λειτουργίες. Με ενδιέφερε κυρίως να μπορώ να κάνω streaming ταινίες και σειρές μέσω LAN δικτύου καθώς και να βλέπω YouTube στην τηλεόραση. Δυστηχώς μετά την τελευταία αναβάθμιση (που ήταν απαραίτητη για το θέμα της ταξινόμησης καναλιών), η λειτουργία του YouTube χάθηκε (το YouTube XL δε δουλεύει). Εκτός από το YouTube, έχω πρόβλημα και με το streaming ταινιών και σειρών (συνήθως όχι HD, αφού η τηλεόραση μου δεν είναι HD) από το LAN. Παρότι το πρόγραμμα LAN Speed Test (
http://www.totusoft.com/lanspeed.html) μου έδειξε ότι έχω ταχύτητα της τάξεως 6,8MB/s το Appstreamer κάνει "παγώματα" κατα το streaming ταινιών από το δίκτυο. Ενδεικτικά αναφέρω ότι αν τις στριμάρω από το PC μου (οι ταινίες είναι αποθηκευμένες σε άλλο media player σε διαμέρισμα στο οποίο μπορώ να συνδεθώ μέσω LAN καθώς πρόκειται για "οικογενειακή" πολυκατοικία) μπορώ να τις δώ κανονικά. Πρόκειται για Non-HD σειρές (480) ή κάποιες HD σε 720 (όχι 1080 κλπ). Τέλος το πρόβλημα με την αυτόματη επιλογή του σωστου αρχείου υπότιτλων καθώς και του σωστού encoding δείχνει να μην έχει λυθεί ακόμη και με το τελευταίο firmware upgrade. Έχω απογοητευτεί πλήρως από τη συσκευή και το χειρότερο είναι πως το κατάστημα απ' όπου την πήρα δεν δέχεται επιστροφή. Πριν σας γράψω εδώ, δοκίμασα να στείλω τα παράπονα μου στην Crystal Audio μέσω της φόρμας που υπάρχει στο site, αλλά η φόρμα δε φαίνεται να δουλεύει (επίσης δε βρίσκω κανένα e-mail επικοινωνίας στο site τους).
Ελπίζω να βγεί κάποιο firmware upgrade που να διορθώνει τα θέματα αλλιώς θα την βγάλω στον πλειστηριασμό και μάλιστα εντός εγγύσης