Σήμερα μου ήρθε κι εμένα το μηχάνημα!
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες.
Κανένα πρόβλημα με το τηλεχειριστήριο!
Έχω 3 ερωτήσεις για τον φίλο μας τον Tek_Killa και όποιος άλλος γνωρίζει περί του θέματος:
1) Ο ήχος μέσω του αποκωδικοποιητή είναι ελαφρός χαμηλότερος απ ότι αναλογικά;
2) Στο εγχειρίδιο αναφέρει σαν καλύτερη ποιότητα αναλογικού σήματος εικόνας το Component YPbPr, ενώ το scart σαν κατώτερη. Ισχύει?
3) Έχω αναλογική τηλεόραση. Πόσο να ρυθμίσω την ανάλυση της εικόνας; 1080 i: 720 p: 576 i: 576 p:
ή είναι άσχετο καθώς οτι και αν βάλω θα δίνει αυτό που μπορεί η (CRT) τηλεόρασή μου;
1) Eαν σου φαίνεται χαμηλότερος, μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση από το τ/κ του αποκωδικοποιητή.
2) Ισχύει.
3) 576p (όποια και να βάλεις δλδ θα δείξει αυτό που μπορεί η tv σου).
![]()
απλα η ερωτηση μου ειναι μπορω να εχω με μια συσκευη συνδεδεμενη και τη τηλεοραση και το προτζεκτορα ή οχι? ή τουλαχιστον οταν δε παιζει η τηλεοραση να μπορω να δω τη τατιανα στο προβολεα γινονται τετοια κολπα ή θελω δυο διαφορετικες συσκευες?
Kαλημερίζω!
Λοιπόν:
1. Δοκίμασε και με καινούριες μπαταρίες. Λογικά θα έχεις μεγάλη διαφορά στην απόκριση. Το τηλεκοντρόλ ναι μεν μπορεί να μην πιάνει εάν δεν "κοιτάει" τον αποκωδικοποιητή αλλά μέσα στις +15,-15 μοίρες που αναφέρονται και στο manual, δουλεύει κανονικά. Σπανίως χρειάζεται να πατήσεις 2η φορά το κουμπί μιας εντολής για να πιάσει.
2. Στις δοκιμές μας δεν παρουσιάστηκε τέτοιο φαινόμενο. Μήπως μπορείς να μας στείλεις ένα δείγμα του αρχείου (στείλε μου link με pm) για να το τσεκάρουμε;
3. Το σημειώνουμε μήπως μπορεί να γίνει κάτι σε μελλοντικό update.
Καλησπέρα.Φίλε TEK KILLA έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο manoysoss.Θέλω να προγραμματίσω παραπάνω από 10 προγράμματα γιατί ταξιδεύω συχνά.Γίνετε αυτό;Και θα ήθελα να προγραμματίσω άλλη εγγραφή ενω ο δέκτης γράφει.Μπορεί να γίνει αυτό;
Εκανα παραγγελια Πεμπτη πρωι και Παρασκευη μεσημερι τον
ειχα.Σαν αποκωδικοποιητης ειναι τελειος.Σαν player ομως
πολλα προβληματα
1.εκανα συνδεση με HDMI και δεν εχει καθολου ηχο..η σε καποιες ταινιες ακουγετε η μουσικη χωρις τους διαλογους.
Το συνδεσα με το στερεοφωνικο μου το προβλημα λυθηκε
αλλα υπηρξε προβλημα αυτη τ φορα με το συγχρονισμο.
2.δε μου παιζει καθολου avi. βλεπει τα αρχεια αλλα οταν παταω να τα παιξει βγαζει μη υποστηριζομενο αρχειο
3.ταινιες με ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων δε καταφερα να δω....ουτε καν να τους δει στο usb
Όταν τον έχετε κλειστο εχετε παρατηρησει να κανει ενα θόρυβο? Μια συχνότητα? Ειναι φυσιολογικό? Σε απολυτη ησυχια ακουω τη συχνοτητα απο αποσταση 1 μετρου.
Εκανα παραγγελια Πεμπτη πρωι και Παρασκευη μεσημερι τον
ειχα.Σαν αποκωδικοποιητης ειναι τελειος.Σαν player ομως
πολλα προβληματα
1.εκανα συνδεση με HDMI και δεν εχει καθολου ηχο..η σε καποιες ταινιες ακουγετε η μουσικη χωρις τους διαλογους.
Το συνδεσα με το στερεοφωνικο μου το προβλημα λυθηκε
αλλα υπηρξε προβλημα αυτη τ φορα με το συγχρονισμο.
2.δε μου παιζει καθολου avi. βλεπει τα αρχεια αλλα οταν παταω να τα παιξει βγαζει μη υποστηριζομενο αρχειο
3.ταινιες με ξεχωριστο αρχειο υποτιτλων δε καταφερα να δω....ουτε καν να τους δει στο usb
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.