Crystal Audio CDVB-HD

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Παιδιά καλημέρα.

Πήρα κι εγώ τον αποκωδικοποιητή προχτές, και είμαι γενικά αρκετά ικανοποιημένος.
Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα/απορία, κι ελπίζω να μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Έχω ένα universal remote της silver crest (από το lidl νομίζω), και προσπαθώ να το ρυθμίσω για τον δέκτη.
Στις εταιρίες που έχει το manual, δεν υπάρχει η crystal audio ώστε να βάλω τον αντίστοιχο κωδικό.
Έχω δοκιμάσει αρκετούς (στην τύχη) αλλά δεν είδα προκοπή.
Έχει κανείς καμιά ιδέα αν υπάρχει συμβατός κωδικός άλλης εταιρίας....?

Καλοί μου άνθρωποι της CA, σας παρακαλώ, βοηθήστε τον αόμματο....

...

Απ´ όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιος κωδικός. Δεν έχει διαδικασία learn? Εγώ έτσι ρύθμισα το Harmony.

θέλω να χρησιμοποιήσω αρκετά το μηχάνημα ως PVR.
κάνω εγγραφές από δορυφορική (ο δορυφ. αποκωδικοποιητής μου δίνει scart εξόδου) και RF OUT και SAT OUT.

Κοίταξα στο εγχειρίδιο, και δεν έχει είσοδο scart ώστε να μπορώ να γράψω από το CA το σήμα του δορυφόρου. μπορώ να το κάνω κάπως αλλιώς; (πχ με antenna in?)

Παιδιά καλημέρα.

Πήρα κι εγώ τον αποκωδικοποιητή προχτές, και είμαι γενικά αρκετά ικανοποιημένος.
Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα/απορία, κι ελπίζω να μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Έχω ένα universal remote της silver crest (από το lidl νομίζω), και προσπαθώ να το ρυθμίσω για τον δέκτη.
Στις εταιρίες που έχει το manual, δεν υπάρχει η crystal audio ώστε να βάλω τον αντίστοιχο κωδικό.
Έχω δοκιμάσει αρκετούς (στην τύχη) αλλά δεν είδα προκοπή.
Έχει κανείς καμιά ιδέα αν υπάρχει συμβατός κωδικός άλλης εταιρίας....?

Καλοί μου άνθρωποι της CA, σας παρακαλώ, βοηθήστε τον αόμματο....

...

με την διαδικασία learn ρυθμισα και εγω (οπως και ο φίλος) το δικό μου silvercrest

θέλω να χρησιμοποιήσω αρκετά το μηχάνημα ως PVR.
κάνω εγγραφές από δορυφορική (ο δορυφ. αποκωδικοποιητής μου δίνει scart εξόδου) και RF OUT και SAT OUT.

Κοίταξα στο εγχειρίδιο, και δεν έχει είσοδο scart ώστε να μπορώ να γράψω από το CA το σήμα του δορυφόρου. μπορώ να το κάνω κάπως αλλιώς; (πχ με antenna in?)

Χρειάζεσαι media player με δυνατότητα εγγραφής από εξωτερική πηγή οπως ο novatron s20.

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα και εγω το μηχανηματάκι και σε γενικά πλαίσια εχω μείνει ευχαριστημένος. Μια απορία έχω που μπορεί να έχει απαντηθεί...οταν κάνω προγραμματισμένη εγγραφή σε ένα κανάλι..μερικά απο τα υπόλοιπα κανάλια δε μου ανοίγουν...το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα?

Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα και εγω το μηχανηματάκι και σε γενικά πλαίσια εχω μείνει ευχαριστημένος. Μια απορία έχω που μπορεί να έχει απαντηθεί...οταν κάνω προγραμματισμένη εγγραφή σε ένα κανάλι..μερικά απο τα υπόλοιπα κανάλια δε μου ανοίγουν...το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα?

Ναι, συμβαίνει σε όλους. Κατά την εγγραφή ενός καναλιού, μπορείς να παρακολουθείς άλλα κανάλια μόνο της ίδιας συχνότητας. :)

Ευχαριστώ για την απάντηση, ελπίζω σε μελλοντικό update...

Ευχαριστώ για την απάντηση, ελπίζω σε μελλοντικό update...

Χμ, δεν είναι πρόβλημα. Ολοι οι αποκωδικοποιητές που έχουν ένα δέκτη (δηλαδή το 99%) δεν μπορούν να γράφουν και να δείχνουν οποιοδήποτε κανάλι την ίδια στιγμή. Υπάρχουν ελάχιστοι - πολυ ακριβοί - με διπλό δέκτη που μπορούν να το κάνουν.

Παιδιά καλημέρα.

Πήρα τον αποκωδικοποιητή χτές λογω των πολη καλων σχολιων που ακουγονται.
Έχω όμως μια απορία, γιατι οταν εγγραφω ενα καναλι εμφανιζεται το χρονομετρο της εγγραφης ? (Δεν μπορει να μην φαινεται ?)

Και μερικες φορες χανεται η εικονα (βλεπω μαυρο ) ενω εχω ήχο κανονικα στο καναλι, εχει να κανει με την λήψη ?

Ευχαριστω, παντως το τηλεκοντρολ θελει βελτιωση ......

Παιδιά καλημέρα.

Πήρα τον αποκωδικοποιητή χτές λογω των πολη καλων σχολιων που ακουγονται.
Έχω όμως μια απορία, γιατι οταν εγγραφω ενα καναλι εμφανιζεται το χρονομετρο της εγγραφης ? (Δεν μπορει να μην φαινεται ?)

Και μερικες φορες χανεται η εικονα (βλεπω μαυρο ) ενω εχω ήχο κανονικα στο καναλι, εχει να κανει με την λήψη ?

Ευχαριστω, παντως το τηλεκοντρολ θελει βελτιωση ......

Καλημέρα!

Για να εξαφανίσεις το χρονόμετρο από την εικόνα κατά τη διάρκεια της εγγραφής, δεν έχεις παρά να πατήσεις το πλήκτρο "Exit" στο τηλεχειριστήριο.

Το θέμα της μαύρης εικόνας είναι λίγο περίεργο... Δοκίμασε τον αποκωδικοποιητή και σε κάποια άλλη κεραία αν έχεις τη δυνατότητα. Δεν είναι απαραίτητα θέμα λήψης... :confused: Αν συνεχιστεί, επικοινώνησε με το τεχνικό μας τμήμα στο 210 6137100.

Να είσαι καλά! -bye-

Καλημέρα!

Για να εξαφανίσεις το χρονόμετρο από την εικόνα κατά τη διάρκεια της εγγραφής, δεν έχεις παρά να πατήσεις το πλήκτρο "Exit" στο τηλεχειριστήριο.

Το θέμα της μαύρης εικόνας είναι λίγο περίεργο... Δοκίμασε τον αποκωδικοποιητή και σε κάποια άλλη κεραία αν έχεις τη δυνατότητα. Δεν είναι απαραίτητα θέμα λήψης... :confused: Αν συνεχιστεί, επικοινώνησε με το τεχνικό μας τμήμα στο 210 6137100.

Να είσαι καλά! -bye-

Ευχαριστω για την απαντηση,

Τα καναλια πως μπορω να τα αποθηκευσω στο τηλεκοντρολ π.χ 1 ΕΤ1, 2 ΝΕΤ, 3 MEGA ....κ.τ.λ δεν καταλαβαινω πως γινεται

Στο μενου οθόνη-ανάλυση πόσο την εχετε την αναλυση 576ι ή κάτι άλλο ?

Όσο παει η τηλεόραση σου

καλησπερα, να ρωτησω τους παλιοτερους mpeg4 decoders τους υποστηρηζετε με καινουργια firmware??

καλησπερα, να ρωτησω τους παλιοτερους mpeg4 decoders τους υποστηρηζετε με καινουργια firmware??
Ξέρω ότι ίσως φανώ κακός, αλλά μάλλον όχι. Ένα και μοναδικό update.
Ίσως φταίει ο κατασκευαστής, αλλά αφού ο Lifeview που είναι από τον ίδιο κατασκευαστή και έχει το ίδιο τσιπ είχε αρκετές αναβαθμίσεις, ίσως να μη φταίει.
Ελπίζω πως όταν ολοκληρώσει τις διορθώσεις που θέλει να κάνει ο κατασκευαστής, θα κυκλοφορήσει ένα firmware από την CA.

Ίσως φταίει ο κατασκευαστής, αλλά αφού ο Lifeview που είναι από τον ίδιο κατασκευαστή και έχει το ίδιο τσιπ είχε αρκετές αναβαθμίσεις, ίσως να μη φταίει.

Μπορεί κάποιος να βάλει fw από τον Lifeview ή άλλον παρόμοιο στον CA;

Ελπίζω πως όταν ολοκληρώσει τις διορθώσεις που θέλει να κάνει ο κατασκευαστής, θα κυκλοφορήσει ένα firmware από την CA.

Μακάρι!

Στον καινούριο, σίγουρα όχι. Είναι από άλλον κατασκευαστή.

Στον παλιό δεν μπορώ να το δοκιμάσω επειδή είναι του αδελφού μου και δεν με αφήνει να παίξω άλλο μαζί του, γιατί λύθηκε ένα πρόβλημα που είχε με το κλείσιμο της συσκευής και δεν θέλει να το ρισκάρει. (Εγώ λέω πως ήταν από τα πεσίματα που είχε φάει..)
Θα ήταν καλό να μη κάνουμε άλλες ερωτήσεις για τον παλιό HD σε αυτό το θέμα, αλλά να τις συνεχίσουμε στο δικό του, ώστε να μπορούν να βρουν τις πληροφορίες στο μέλλον όσοι ψάξουν.

Last edited:

Στον καινούριο, σίγουρα όχι. Είναι από άλλον κατασκευαστή.

Στον παλιό δεν μπορώ να το δοκιμάσω επειδή είναι του αδελφού μου και δεν με αφήνει να παίξω άλλο μαζί του, γιατί λύθηκε ένα πρόβλημα που είχε με το κλείσιμο της συσκευής και δεν θέλει να το ρισκάρει. (Εγώ λέω πως ήταν από τα πεσίματα που είχε φάει..)
Θα ήταν καλό να μη κάνουμε άλλες ερωτήσεις για τον παλιό HD σε αυτό το θέμα, αλλά να τις συνεχίσουμε στο δικό του, ώστε να μπορούν να βρουν τις πληροφορίες στο μέλλον όσοι ψάξουν.

Μπηκα στον πειρασμο και περασα το firmware (v.7) του LifeView LV6TMPVR4 στο CA HD CD-HDR (προηγουμενο μοντελο).
Θα μεταφερω τις εντυπωσεις μου στο αντιστοιχο "Thread"....

Θελω να αγορασω το crystal audio αλλα εχω την εξεις απορια.Eιμαι συνδρομητης στην ON TELECOMS και ο αποκωδικοποιητης της,ειναι και mpeg4 για τα ψηφιακα.Δοκιμαζοντας να τον συνδεσω με hdmi καλωδιο ειδα το εξεις,ολα τα καναλια παιζουν σε 4:3 και οχι σε ολο το μηκος και πλατος της τηλεορασης (philips full hd 1080p 42`),εκτος απο τον σκαι που παιζει κανονικα σε ολη την οθονη.Οταν το συνδεσα με scart επαιξαν ολα κανονικα.Αναρωτιεμαι λοιπον αν παρω τον crystal audio hd,,θα εχω το ιδιο προβλημα αφου θα θελω συνδεση με hdmi;