Crystal Audio CDVB-HD

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρίς τροφοδοτικό?

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρίς τροφοδοτικό?

Καλημέρα.
Βεβαίως και μπορείς. Εξαρτάται το δίσκο. Αν είναι δίσκος σε στυλ WD Passport δε χρειάζεται τροφοδοσία. Αν είναι 3,5άρης λογικά θα χρειάζεται ρεύμα.

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Συγγνώμη ποτέ εγώ αξιολόγησα αυτό το thread ? Και μου βγάζει αυτή την υπενθύμιση?

<You have already rated this thread>

sorry αν είπα καμία βλακεία :antlers:

Παρόλα αυτά επιθυμώ ακόμα να ψηφίσω για το thread μπορώ? :ears:

Μπράβο στην crystal-audio. Φαίνεται αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τον προηγούμενο. Θα περιμένω την κυκλοφορία του, για να τον χτυπήσω.:worshippy:

Αν ένας usb δίσκος 2,5" έχει 2 partitions, το πρώτο σε NTFS και το δεύτερο σε FAT32, θα αναγνωρίζονται και τα 2; Ρωτάω γιατί κάποιοι δέκτες υποστηρίζουν μόνο το πρώτο partition και δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό.

Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο ψηφιακός δέκτης να κάνει format από FAT32 σε NTFS..

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

γιατι μπορει να χρειαστει καποιος αυτην την λειτουργια?

Τον περιμενω.. Θελω να βλεπω mvk με σωστους Ελληνικους υποτιτλους...
Οι περισσοτεροι δεκτες, η παιζουν μονο τους ενσωματομενους, ή λιγο τους Ελληνικους και επιστρεφουν παλι στους ενσωματομενους, η και τα δυο μαζι, σαν αυτον που εχω... Μιά βγαζει αγγλικα, μιά ελληνικα..

φίλε Τek Killa επειδή ψάχνομαι για αγορά ψηφιακού δέκτη καθαρά και μόνο για εγγραφή προγραμμάτων και είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον digital world γνωρίζουμε αν ο καινούργιος (μιας και δε ξέρω αν το έκανε ο παλιός ήδη) προγραμματίζετε για εγγραφές με βάση χρόνο όχι EGP δηλαδή να βάζω timer να γράψει τη Τεταρτη 9-11 για δυο ώρες γιατί ως γνωστόν το πρόγραμμα των καναλιών δε τηρείτε οπότε θα χάνεις μέρος προγράμματος αν ακουλουθεις το EPG. Yποστηρίζει πολλαπλούς χρονοπρογραμματισμούς; Επίσης αν γράφεις κάτι εκείνη την ώρα μπορεί να επιλέξεις να σταματήσει μόνη της η εγγραφή μετά από Χ ώρα;
Απλά είναι δύο βασικές για μένα λειτουργίες μιας και μόνο γι´αυτο τον χρειάζομαι και τσάμπα να περιμένω αν δεν υποστηρίζονται στον CA. Aπλά από το παλιό topic δε κατάλαβα αν γίνονταν αυτά στον παλιό και ειδικά το θέμα του timer.

Καλησπέρα,
με ενδιαφέρει η αγορά ενός αποκωδικοποιητή με αυξημένες δυνατότητες multimedia. Παρακαλώ απάντησε μου αν το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να παίξει τα παρακάτω format ταινιών:
...BluRay.1080p.DTS.2Audio.x264-CHD [Gr Subs]
...BluRay.720p.x264.DTS-HDxT
...LIMITED 720p BluRay x264-REFiNED
...1080p.BluRay.x264-WLM[Greek.subs]
...720p.BRRip.Xvid.Audio.AC3
...3in1.CEE.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHDBits
...BluRay MultiSubs VC1 DD5.1 - HDBRiSe [Multi Subs & Audio]
...BluRay.1080p.H264.DTS-HDMA-5.1-CHDBits [GrSubs]

αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στον ήχο?
στους υπότιτλους?

ευχαριστώ!

Καλημέρα σε όλους.
Αρχίζω να απαντώ σιγά σιγά κάποια πράγματα γιατί μαζεύτηκαν.

φίλε Τek Killa επειδή ψάχνομαι για αγορά ψηφιακού δέκτη καθαρά και μόνο για εγγραφή προγραμμάτων και είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον digital world γνωρίζουμε αν ο καινούργιος (μιας και δε ξέρω αν το έκανε ο παλιός ήδη) (1) προγραμματίζετε για εγγραφές με βάση χρόνο όχι EGP δηλαδή να βάζω timer να γράψει τη Τεταρτη 9-11 για δυο ώρες γιατί ως γνωστόν το πρόγραμμα των καναλιών δε τηρείτε οπότε θα χάνεις μέρος προγράμματος αν ακουλουθεις το EPG. Yποστηρίζει πολλαπλούς χρονοπρογραμματισμούς; (2) Επίσης αν γράφεις κάτι εκείνη την ώρα μπορεί να επιλέξεις να σταματήσει μόνη της η εγγραφή μετά από Χ ώρα;
Απλά είναι δύο βασικές για μένα λειτουργίες μιας και μόνο γι´αυτο τον χρειάζομαι και τσάμπα να περιμένω αν δεν υποστηρίζονται στον CA. Aπλά από το παλιό topic δε κατάλαβα αν γίνονταν αυτά στον παλιό και ειδικά το θέμα του timer.

1. Εγγραφή με βάση την ώρα και όχι το EPG, κάνει.
2. Όταν κάνεις μια στιγμιαία εγγραφη πατώντας REC, μόνο όταν πατήσεις STOP σταματάει.

Βεβαίως και κάνει.

φίλε Tek_Killa είναι εύκολο να βρούμε κωδικούς για το τηλεχειριστήριο logitech harmony η εστω για κάποιο άλλο πολυτηλεχειριστηριο;

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Καλησπέρα,
με ενδιαφέρει η αγορά ενός αποκωδικοποιητή με αυξημένες δυνατότητες multimedia. Παρακαλώ απάντησε μου αν το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να παίξει τα παρακάτω format ταινιών:

στους υπότιτλους?

ευχαριστώ!

Παρότι δεν τον έχω, αμφιβάλω πολύ αν μπορεί να παίξει "3in1" εκδοχές (αφού αυτές προορίζονται για windows μηχανάκια με matroska media splitter λογισμικό, πιθανά όμως να παίζει την πρώτη εκδοχή), και "DTS-HDMA" αφού μιλάμε για HD audio... Τέσπα δεν είμαι όπως είπα ο κατάλληλος να απαντήσω, αλλά αυτά δεν τα κάνουν ούτε πολλά εξειδικευμένα media players...

φίλε Tek_Killa είναι εύκολο να βρούμε κωδικούς για το τηλεχειριστήριο logitech harmony η εστω για κάποιο άλλο πολυτηλεχειριστηριο;

Mόνο με τη διαδικασία "learn" φίλε μου. Ότι ισχύει και για το προηγούμενο μοντέλο.

Καλησπέρα,
στο σχεδιαστικό τμήμα της Crystal Audio.
σας επανυποβάλω πάλι το ερώτημα μου (#70)
"μπορεί να παίξει τα παρακάτω format ταινιών:

στους υπότιτλους? "

παρακαλώ για την απάντηση σας,
ευχαριστώ!

Καλησπέρα,
στο σχεδιαστικό τμήμα της Crystal Audio.
σας επανυποβάλω πάλι το ερώτημα μου (#70)
"μπορεί να παίξει τα παρακάτω format ταινιών:

στους υπότιτλους? "

παρακαλώ για την απάντηση σας,
ευχαριστώ!

Σε ματρόσκες 1080p και 720p υποστηρίζει μόνο εξωτερικούς υπότιτλους.
Κάνει passthrough το DTS και το AC3 passthrough και downmix.

Φίλε μου εάν θέλεις media player με εξελιγμένες δυνατότητες πας σε καθαρά media player συσκευή άνω των 100 ευρώ... :)

Εδώ και μερικές μέρες βλεπω τον δέκτη διαθέσιμο στο site της CrystalAudio. Τον έχει αγοράσει κανείς για να μας πει εντυπώσεις?

Πάντως, όλα καλά με τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος, αυτό με την παράκαμψη των εωτερικών υπότιτλων στα MKV με χάλασε ελαφρώς. Προτιμώ να βλέπω τις ταιίνες με αγγλικους υπότιτλους και σχεδόν ολες οσες έχω, τους έχουν ενσωματωμένους.

Δεν είναι διαθέσιμος ακόμα φίλε μου. Στη διαθεσιμότητα λέει "Αναμένεται"... ;)

Εδώ και μερικές μέρες βλεπω τον δέκτη διαθέσιμο στο site της CrystalAudio. Τον έχει αγοράσει κανείς για να μας πει εντυπώσεις?

Πάντως, όλα καλά με τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος, αυτό με την παράκαμψη των εωτερικών υπότιτλων στα MKV με χάλασε ελαφρώς. Προτιμώ να βλέπω τις ταιίνες με αγγλικους υπότιτλους και σχεδόν ολες οσες έχω, τους έχουν ενσωματωμένους.

Στο site στη τιμή αναφέρει not available in your region, οπότε λογικά δεν αποστέλλεται ή δεν πωλείται Ελλάδα, ακόμη τουλάχιστον.

Στο site στη τιμή αναφέρει not available in your region, οπότε λογικά δεν αποστέλλεται ή δεν πωλείται Ελλάδα, ακόμη τουλάχιστον.

Μπορείς να επισκέπτεσαι το ελληνικό site για προϊόντα και διαθεσιμότητα εντός Ελλάδας: www.crystalaudio.gr

;)