Μπορείς να συνδέσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρίς τροφοδοτικό?
Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο ψηφιακός δέκτης να κάνει format από FAT32 σε NTFS..
φίλε Τek Killa επειδή ψάχνομαι για αγορά ψηφιακού δέκτη καθαρά και μόνο για εγγραφή προγραμμάτων και είμαι ανάμεσα σε αυτόν και τον digital world γνωρίζουμε αν ο καινούργιος (μιας και δε ξέρω αν το έκανε ο παλιός ήδη) (1) προγραμματίζετε για εγγραφές με βάση χρόνο όχι EGP δηλαδή να βάζω timer να γράψει τη Τεταρτη 9-11 για δυο ώρες γιατί ως γνωστόν το πρόγραμμα των καναλιών δε τηρείτε οπότε θα χάνεις μέρος προγράμματος αν ακουλουθεις το EPG. Yποστηρίζει πολλαπλούς χρονοπρογραμματισμούς; (2) Επίσης αν γράφεις κάτι εκείνη την ώρα μπορεί να επιλέξεις να σταματήσει μόνη της η εγγραφή μετά από Χ ώρα;
Απλά είναι δύο βασικές για μένα λειτουργίες μιας και μόνο γι´αυτο τον χρειάζομαι και τσάμπα να περιμένω αν δεν υποστηρίζονται στον CA. Aπλά από το παλιό topic δε κατάλαβα αν γίνονταν αυτά στον παλιό και ειδικά το θέμα του timer.
Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί ο ψηφιακός δέκτης να κάνει format από FAT32 σε NTFS..
Καλησπέρα,
με ενδιαφέρει η αγορά ενός αποκωδικοποιητή με αυξημένες δυνατότητες multimedia. Παρακαλώ απάντησε μου αν το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να παίξει τα παρακάτω format ταινιών:
...BluRay.1080p.DTS.2Audio.x264-CHD [Gr Subs]
...BluRay.720p.x264.DTS-HDxT
...LIMITED 720p BluRay x264-REFiNED
...1080p.BluRay.x264-WLM[Greek.subs]
...720p.BRRip.Xvid.Audio.AC3
...3in1.CEE.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHDBits
...BluRay MultiSubs VC1 DD5.1 - HDBRiSe [Multi Subs & Audio]
...BluRay.1080p.H264.DTS-HDMA-5.1-CHDBits [GrSubs]
αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στον ήχο?
στους υπότιτλους?
ευχαριστώ!
φίλε Tek_Killa είναι εύκολο να βρούμε κωδικούς για το τηλεχειριστήριο logitech harmony η εστω για κάποιο άλλο πολυτηλεχειριστηριο;
Καλησπέρα,
στο σχεδιαστικό τμήμα της Crystal Audio.
σας επανυποβάλω πάλι το ερώτημα μου (#70)
"μπορεί να παίξει τα παρακάτω format ταινιών:
...BluRay.1080p.DTS.2Audio.x264-CHD [Gr Subs]
...BluRay.720p.x264.DTS-HDxT
...LIMITED 720p BluRay x264-REFiNED
...1080p.BluRay.x264-WLM[Greek.subs]
...720p.BRRip.Xvid.Audio.AC3
...3in1.CEE.BluRay.1080p.AVC.DTS-HD.MA5.1-CHDBits
...BluRay MultiSubs VC1 DD5.1 - HDBRiSe [Multi Subs & Audio]
...BluRay.1080p.H264.DTS-HDMA-5.1-CHDBits [GrSubs]
αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στον ήχο?
στους υπότιτλους? "
παρακαλώ για την απάντηση σας,
ευχαριστώ!
Εδώ και μερικές μέρες βλεπω τον δέκτη διαθέσιμο στο site της CrystalAudio. Τον έχει αγοράσει κανείς για να μας πει εντυπώσεις?
Πάντως, όλα καλά με τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος, αυτό με την παράκαμψη των εωτερικών υπότιτλων στα MKV με χάλασε ελαφρώς. Προτιμώ να βλέπω τις ταιίνες με αγγλικους υπότιτλους και σχεδόν ολες οσες έχω, τους έχουν ενσωματωμένους.
Στο site στη τιμή αναφέρει not available in your region, οπότε λογικά δεν αποστέλλεται ή δεν πωλείται Ελλάδα, ακόμη τουλάχιστον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.