Crystal Audio CDVB-HD

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Παιδια μου εχει μεινει ενα τις ca ειναι το HD πμ οποιος θελει.

Ξέρει κανείς σε τι συχνότητα ανανέωσης είναι το σήμα HD (πχ 1920χ720p@50 or 60Hz)? Υπάρχει δυνατότητα επιλογής από το μενού?

1920*720p λίγο δύσκολο να βρεις...είναι 1920*1080 (25/30) και 1280*720 (50/60).

Σωστός μπερδεύτηκα, 1280χ720 εννούσα.

Οπότε το ερώτημα είναι αν δίνει ο συγκεκριμένος δέκτης 720p@60Hz?

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

τελικα υπαρχει διαθεσιμο σε καποιο καταστημα?
Δειχνει το ποιο ποιοτικο mpeg4 δεκτη απο οσους εχω δει στην αγορα ως τωρα.
Αληθεια στην αντιπροσωπεια στα Βριλλησια να πουλανε λιανικη?

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

τελικα υπαρχει διαθεσιμο σε καποιο καταστημα?
Δειχνει το ποιο ποιοτικο mpeg4 δεκτη απο οσους εχω δει στην αγορα ως τωρα.
Αληθεια στην αντιπροσωπεια στα Βριλλησια να πουλανε λιανικη?

Κι εγώ την ίδια απορία έχω, είχαν πει τέλη Δεκέμβρη το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη το αργότερο οπότε κανονικά θα έπρεπε να κυκλοφορήσει αλλά στο site γραφει ότι αναμένεται ακόμα.

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

χθες το συζητήσαμε σήμερα βλέπω πλέον στο site άλλαξε το αναμένεται σε άμεση παράδοση άρα ήρθε η συσκευή

Όποιος τον αγόρασε και έχει την καλωσύνη ας μας πει εντυπώσεις.

Στην παρουσίαση της συσκευής στην πρώτη σελίδα , στις πρώτες 10 σειρές ,λέει ότι έχει και αποκωδικοποίηση DTS και είναι λάθος. Αν όμως την είχε θα ήταν τέλειο μηχάνημα.

Στην παρουσίαση της συσκευής στην πρώτη σελίδα , στις πρώτες 10 σειρές ,λέει ότι έχει και αποκωδικοποίηση DTS και είναι λάθος. Αν όμως την είχε θα ήταν τέλειο μηχάνημα.

Δηλαδη σε μια mkv ταινια με DTS ηχο,εαν η τηελοραση δεν υποστηριζει DTS και δεν εχεις καποιο ηχοσυστημα (για DTS),η ταινια πως θα παιξει;
Θα εχει απλα AC3 ηχο η ουτε αυτο;θα χρειαζεται μετατροπη απο DTS σε AC3
με αλλο προγραμμα πριν αναπαραχθει με τον media player του δεκτη για να παιξει η αυτο το κανει αυτοματα ο δεκτης;
Να σημειωσω οτι η τηλεοραση ειναι 5.1,με επιλογες στον ηχο :
a) Incr. Surround
b) Stereo
c) BBE
Ευχαριστω.

Το μηχάνημα (από όσα αναφέρονται στο πρώτο post) ΔΕΝ κάνει DTS decoding σε PCM (5.1 ή οτιδήποτε άλλο) ή downmix σε αναλογικό stereo. Μόνο pass-through του DTS stream από την ΗDMI και την ομοαξονική κάνει. Αυτό κάνουν και τα περισότερα μηχανήματα αυτής της κατηγορίας.

Αν έχεις ταινία με DTS ήχο (μόνο) και δεν έχεις ενισχυτή ή τηλεόραση που να κάνει το DTS decoding ΔΕΝ θα έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ ήχο. Θα πρέπει να κάνεις τη μετατροπή μόνος σου από πριν στο υπολογιστή (π.χ. PopCorn MKV AudioConverter).

Από τα στοιχεία που γράφεις για την τηλεόρασή σου δε βλέπω κάτι που να υποδηλώνει DTS support...

Αν θελουμε και DTS transcoding απο μια συσκευη των 65 ευρω, νομιζω οτι ζηταμε παρα πολλα....(αποψη μου). Βεβαια μακαρι η Crystal να με διαψευσει και να κανουμε κωλοτουμπες!!! Περισσοτερα οταν θα εχουμε τον δεκτη στα χερια μας . Εγω παντως απο βδομαδα θα τον παραγγείλω:a0210:

Kαλημέρα κ καλή χρονιά! Είμαι εδω κ μια εβδομάδα σε άδεια κ δε βρισκω συχνα ιντερνετ για να απαντώ στα ερωτηματα σας, οπότε συγχωρέστε με για αυτό.
Να επισημάνω πως ο δέκτης δεν κάνει dts downmix παρά μόνο ac3 downmix. Εάν υπαρχει αυτό το λάθος στο site, θα διορθωθεί άμεσα!

Kαλημέρα κ καλή χρονιά! Είμαι εδω κ μια εβδομάδα σε άδεια κ δε βρισκω συχνα ιντερνετ για να απαντώ στα ερωτηματα σας, οπότε συγχωρέστε με για αυτό.
Να επισημάνω πως ο δέκτης δεν κάνει dts downmix παρά μόνο ac3 downmix. Εάν υπαρχει αυτό το λάθος στο site, θα διορθωθεί άμεσα!

Συγνωμη αλλα επειδη δεν εχω ασχολειθει και πολυ,τι σημαινει οτι κανει ac3 downmix?Δεν παιζει μια mkv ταινεια με DTS,αλλα παιζει mkv ταινια που εχει AC3 ηχο?

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Μετατρέπει ac3 ήχο σε stereo.

Τελικά το μηχάνημα κυκλοφόρησε;κι αν ναι σε ποια μαγαζιά;

Kαλημέρα. Που το είδες να το γράφει αυτό φίλτατε;

Φίλε Tek killa,το μηχάνημα κυκλοφόρησε τελικά;μπορούμε να το προμηθευτούμε από μαγαζιά ή μόνο απο την ιστοσελίδα σας;

Το προηγούμενο το έχω δώσει κι έχω μείνει χωρίς μηχάνημα.