Crystal Audio CDVB-HD

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Φίλε Tek killa,το μηχάνημα κυκλοφόρησε τελικά;μπορούμε να το προμηθευτούμε από μαγαζιά ή μόνο απο την ιστοσελίδα σας;

Εχω την εντύπωση πως μόνο απ το site μας μπορεις να το πάρεις προς το παρόν...

εαν ενα αρχειο mkv εχει ηχο dts-hd η dolby true-hd περναει απο την εξοδο hdmi για το ενισχυτη,ευχαριστω

Τον παραγγειλα! Λογικα και αν ολα πανε καλα,θα τον εχω την Τεταρτη με Πεμπτη. Αν το επιτρεψει ο χρονος μου και ξεφορτωθω και τα παιδια:fight: για να ασχοληθω μαζι του , θα γραψω πρωτες εντυπωσεις.

Εχω την εντύπωση πως μόνο απ το site μας μπορεις να το πάρεις προς το παρόν...
φίλε μου μήπως τυχόν γνωρίζεις αν συνεργάζεστε με media markt ή multirama και παίζει να βρω εκεί μελλοντικά τη συσκευή όταν βγει κανονικά σε μαγαζιά;

φίλε μου μήπως τυχόν γνωρίζεις αν συνεργάζεστε με media markt ή multirama και παίζει να βρω εκεί μελλοντικά τη συσκευή όταν βγει κανονικά σε μαγαζιά;

Με MediaMarkt συνεργαζόμαστε αλλά δεν γνωρίζω ακόμα τι κινήσεις έχουν γίνει κ σε ποιές αλυσίδες θα κυκλοφορήσει ο δέκτης. Δευτέρα- Τρίτη που γυρνάω στο γραφείο, θα ξέρω...

Φίλε koukoulis αναμένουμε εντυπώσεις απο το νεο σου μηχάνημα.

Είτε αγοράσουμε το μηχάνημα από το site σας είτε από συνεργαζόμενη αλυσίδα η τιμή θα είναι η ίδια;

Kαλημέρα.
Τον δέκτη θα μπορεί να τον αγοράσει κανείς προς το παρόν μόνο από την εταιρεία μας. Είτε μέσω του site είτε ερχόμενος από εδώ.

Για όποιον αγοράσει τον δέκτη, να τονίσω πως η πρόσοψη του προστατεύεται από ένα ματ διάφανο φιλμ το οποίο πρέπει να αφαιρεθεί για να αποκαλυφθεί το γυαλιστερό υλικό της. Και το τονίζω αυτό γιατί ίσως σε κάποιους να μην είναι εμφανές πως το υλικό αυτό αφαιρείται.

Συμπληρώνω πως ο δέκτης είναι ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ!

Κοιτάχτε να κάνετε κάτι να βρούμε τον δέκτη στα νότια προάστια!
Δεν μπορούμε να τρέχουμε στα Βριλήσια να ψωνίσουμε τον δέκτη!

Κοιτάχτε να κάνετε κάτι να βρούμε τον δέκτη στα νότια προάστια!
Δεν μπορούμε να τρέχουμε στα Βριλήσια να ψωνίσουμε τον δέκτη!

Μπορείτε να το παραγγείλετε απ το site μας, οπότε και στην Αλάσκα να μένετε, θα σας έρθει! :D

αντικαταβολη ομως δεν εχετε. τα πιο πολλα ελληνικα μαγαζια εχουν

Μπορείτε να το παραγγείλετε απ το site μας, οπότε και στην Αλάσκα να μένετε, θα σας έρθει! :D

Και ποιος σας είπε ότι θέλω να πάρω τον αποκωδικοποιητή χωρίς να τον δω live πρώτα...?
Όπως επίσης και αυτό που λέει ο φίλος για αντικαταβολή...

Και ποιος σας είπε ότι θέλω να πάρω τον αποκωδικοποιητή χωρίς να τον δω live πρώτα...?
Όπως επίσης και αυτό που λέει ο φίλος για αντικαταβολή...

Τότε περιμένετε μέχρι που να διατεθεί από κοντινό σας κατάστημα...

Τότε περιμένετε μέχρι που να διατεθεί από κοντινό σας κατάστημα...

Εδώ και 2 μήνες έλεγαν ότι αρχές Ιανουαρίου θα διατεθεί αλλά όπως βλέπεις ΔΕΝ.....

Εδώ και 2 μήνες έλεγαν ότι αρχές Ιανουαρίου θα διατεθεί αλλά όπως βλέπεις ΔΕΝ.....

Kαλημερίζω!
Ο δέκτης θα κυκλοφορίσει τέλη 2010 - πρώτη εβδομάδα 2011.

Απο αρχές Ιανουαρίου, όπως είχα πει, είναι διαθέσιμος στην εταιρεία μας. Είχα πει επίσης πως όταν θα ξέρω σε ποιά καταστήματα θα μπορεί κανεις να τους προμηθευτεί, θα τα ανακοινώσω. Όπως και θα το κάνω βέβαια εάν ή όταν βγουν.

Επιλογή αντικαταβολής μόνο για τους αποκωδικοποιητές και τα media player μας και ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, θα μπει στο site μας τις επόμενες μέρες.
Προς το παρόν όποιος θέλει να τον δει πριν τον αγοράσει, μπορεί μόνο εάν έρθει απ την εταιρεία μας.

Παιδιά χαλαρώστε λίγο. Ξέρετε πολλά e-shops που μπορείτε να δείτε πρώτα live το προιόν τους και μετά να το αγοράσετε? Ίσα ίσα το παιδί έχει ενημερώσει για τα πάντα μέχρι στιγμής χωρίς να είναι υποχρεωμένος. Εμείς τί να πούμε εδώ στη Θεσσαλονίκη που τέτοια καταστήματα τα μετράμε στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Παιδιά χαλαρώστε λίγο. Ξέρετε πολλά e-shops που μπορείτε να δείτε πρώτα live το προιόν τους και μετά να το αγοράσετε? Ίσα ίσα το παιδί έχει ενημερώσει για τα πάντα μέχρι στιγμής χωρίς να είναι υποχρεωμένος.

LOL ... Kαλά τα λες Κώστα !

Ηρθε!! Προς το παρον χθεσινοβραδυνες φωτο και λιγες εντυπωσεις!!

Κατ'αρχην παραδοση σφαιρα 2 μερες. Αξιοπρεπης κατασκευή με μεταλλικό περιβλημα,καλή πλαστική προσοψη ματ, επιχρυσοι ακροδεκτες.

Τηλεχειριστηριο(με μπαταριες) σε καλο μεγεθος και εργονομικο

Συνδέθηκε αρχικα στην παλια crt της κρεβατοκαμαρας -για την οποια και προορίζεται- οποτε για Hi-Def εντυπωσεις, θα κανετε λιγο υπομονη να βρω το χρονο και την ησυχια να το κανω. Παντως η crt-ική δεν εχει ξαναπαιξει ετσι με σκαρτ!! Η συγκριση με τα αναλογικα ηταν συγκλονιστική,λες και εφυγε καποιο πεπλο θολουρας.

Ο συντονισμος ηταν σφαιράτος και τα μενου ευκολα και εργονομικα. Οδηγίες δεν χρειαστηκε να ανοιξω και μαλλον δεν προκειται.

Οποτε ως δεκτης DVB-T αρχικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος για 65 ευρα.
Αν και ως media player συνεχισει ετσι ειναι σιγουρα best-buy!!!

Περισσοτερα οταν βρω το χρονο να το "ταισω" multimedia!!!!!

Οι ερωτησεις με το μαλακο και σε λογικα πλαισια για την κατηγορία τιμης, και θα προσπαθησω να τις απαντησω ολες αν εχετε υπομονη!!

Attachments

• DSC03229.JPG
    DSC03229.JPG
    158 KB · Views: 174
  • DSC03233.JPG
    DSC03233.JPG
    143 KB · Views: 142
  • DSC03234.JPG
    DSC03234.JPG
    135.8 KB · Views: 163
  • DSC03237.JPG
    DSC03237.JPG