Crystal Audio CDVB-HD

Re: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Ένας ακόμη αρκετά ικανοποιημένος πελάτης! Η παραγγελία ήρθε σε 24 ώρες!
Η ποιότητα της εικόνας πολύ καλή και στα κανάλια.
Εύκολος ο χειρισμός του timeshift και του προγραμματισμού εγγραφής.

Στα μείον εγώ βάζω ότι το σήμα της κεραίας που δίνει έξοδο για την τηλεόραση (για τα αναλογικά) είναι ΠΑΡΑ πολύ κακό. Τα κανάλια δεν βλέπονται!

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Εκανα και εγώ την πρώτη μου εγγραφή με προγραμματισμό... Πολύ εύκολο ήταν. Αρχείο σε .ts, και μέσα σε dir με όνομα καναλιού-ημερομηνία.pvr , το οποίο το έπαιξε εύκολα το WDTV live μετά...

Στα μείον εγώ βάζω ότι το σήμα της κεραίας που δίνει έξοδο για την τηλεόραση (για τα αναλογικά) είναι ΠΑΡΑ πολύ κακό. Τα κανάλια δεν βλέπονται!

Κανενα προβλημα εδω, τουλαχιστον στη crt που τον εχω...ασχετως αν τα κοψα τα αναλογικα:music-smiley-005:. Παντως , αν σε προβληματιζει ιδιαιτερα,υπαρχει και πολυ απλη και φθηνη λυση : να δωσεις ανεξαρτητο σημα και στα δυο με εναν διακλαδωτηρα " Τ " ή " Υ " και μισο μετρο καλωδιο κεραιας αρσενικο-θηλυκο. ...και καθαρισες!!!

παιδιά μια σύγκριση ανάμεσα στο CDIGH-IHDR και το CDVB-HD έχει γίνει ως προς την ποιότητα εικόνας και ευαισθησίας δέκτη;
και μια παρατήρηση ως κάτοχος του παλιότερου μοντέλου παρακολουθώ διάφορα προβληματάκια στον ήχο που δεν ξέρω αν είναι από το δέκτη ή από το τη λήψη των καναλιών

Οταν γραφουμε στο usb μπορουμε να δουμε αλλο καναλι απο την ιδια συχνοτητα ;

Οταν γραφουμε στο usb μπορουμε να δουμε αλλο καναλι απο την ιδια συχνοτητα ;

Άνετα... :)

Σε ποια αναλυση πρεπει να εχω ρυθμισμενο τον αποκωδικοποιητη για τα καναλια? Υπαρχει διαφορά στη ποιοτητα/ζοριζεται παραπανω ο αποκωδικοποιητης? Νομιζω 560i εκπεμπουν?

Ρυθμισε τον στο φουλ... Θα έχεις και την καλυτερη ανάλυση στο μενού. ;)

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Κάτι που παρατήρησα...
Οσοι το έχετε σε τηλεόραση HD, μην το αφήσετε να δίνει στην έξοδο του απλό SD σήμα (σκεπτόμενοι π.χ. ότι η τηλεόραση έτσι και αλλιώς θα "φέρει" την εικόνα από τον δέκτη στα μέτρα του HD panel της), γιατί και τα μενου του ακόμα (γραφικά, γράμματα κλπ), προβάλλονται με αισθητά χειρότερη ποιότητα... Οπότε βάλτε το να στέλνει σήμα με την πιο σχετική ανάλυση της τιβί σας...

Ρυθμισε τον στο φουλ... Θα έχεις και την καλυτερη ανάλυση στο μενού. ;)

Και έλεγα και εγώ, δεν το παρατήρησε / είπε κανείς άλλος? :ADFADF1: :ernaehrung004:

Κανενα προβλημα εδω, τουλαχιστον στη crt που τον εχω...ασχετως αν τα κοψα τα αναλογικα:music-smiley-005:. Παντως , αν σε προβληματιζει ιδιαιτερα,υπαρχει και πολυ απλη και φθηνη λυση : να δωσεις ανεξαρτητο σημα και στα δυο με εναν διακλαδωτηρα " Τ " ή " Υ " και μισο μετρο καλωδιο κεραιας αρσενικο-θηλυκο. ...και καθαρισες!!!

Δε με προβληματίζει ιδιαίτερα αλλά θα το κάνω κάποια στιγμή.

Επίσης ήθελα να πω ότι με το τηλεκοντρόλ Logitech Harmony η χρήση του αποκωδικοποιητή γίνεται πολύ ποιο εύκολα. Δε χρειάζεται να στοχεύεις! :twoguns:

Η database της Logitech έχει το παλιό μοντέλο του αποκωδικοποιητή. Δυστυχώς, οι κωδικοί του δεν αντιστοιχούν στου νέου. Αναγκαστικά "Learn" λοιπόν. :BDBDG54:

Επίσης ήθελα να πω ότι με το τηλεκοντρόλ Logitech Harmony η χρήση του αποκωδικοποιητή γίνεται πολύ ποιο εύκολα. Δε χρειάζεται να στοχεύεις! :twoguns:
Καλα τα λες ,αν ηδη εχεις το Harmony. Αν ομως πρεπει να πληρωσω το τηλεκοντρολ περοσσοτερο απο τον δεκτη.....καλη μου φαινεται και η στοχευση:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO - Νέος Ψηφιακός Αποκωδικοποιητής HD και Media Player.

Εκανα και εγώ την πρώτη μου εγγραφή με προγραμματισμό... Πολύ εύκολο ήταν. Αρχείο σε .ts, και μέσα σε dir με όνομα καναλιού-ημερομηνία.pvr , το οποίο το έπαιξε εύκολα το WDTV live μετά...

Ρε lykman τι εγινε?? Και CDVB..και PICO...και WDTV...και ποιος Θεος ξερει τι αλλο media player εχεις:SFGSFGSF: Εισαι και reviewer εκτος απο τρελλομηχανακιας?:worshippy:

Γεια σας
Νεος στο φορουμ,λιωνς στο διαβασμα για την αγορα ενος δεκτη.
Θελω να σας ρωτησω το εξης:

1 Εχω μια τηλεωραση crv.Μιας που θα αγορασω εναν δεκτη για τα καναλια ειπα να εχω και εναν καλο player που θα παιζει και MKV ερχεια.
Αν συνδεσω τον δεκτη αναλογικα στην τηλεοραση μου ηχος κατα την αναπαραγωγη (εκτος MKV) θα βγαινει μονο απο την αναλογική εξοδο ή και αο την ψηφιακή εξοδο?

2 Μιας και εχω εισοδο για οπτικη ινα στο ηχοσηστημα μου (dvd 6.1) και δεν θελω να παρω το ανταπτορα των 16 Ε καθως θα ξεφυγω απο το μπατζετ μου και πραγματικα μου αρεσαν αυτα που διαβασα για τον CA, υπαρχει καποιος ανταξιος δεκτης με οπτικη εξοδο στα ιδια περιπου χρηματα?

Ευχαριστω για το καλοσορισμα :grinning-smiley-043

Γεια σας
Νεος στο φορουμ,λιωνς στο διαβασμα για την αγορα ενος δεκτη.
Θελω να σας ρωτησω το εξης:

1 Εχω μια τηλεωραση crv.Μιας που θα αγορασω εναν δεκτη για τα καναλια ειπα να εχω και εναν καλο player που θα παιζει και MKV ερχεια.
Αν συνδεσω τον δεκτη αναλογικα στην τηλεοραση μου ηχος κατα την αναπαραγωγη (εκτος MKV) θα βγαινει μονο απο την αναλογική εξοδο ή και αο την ψηφιακή εξοδο?

2 Μιας και εχω εισοδο για οπτικη ινα στο ηχοσηστημα μου (dvd 6.1) και δεν θελω να παρω το ανταπτορα των 16 Ε καθως θα ξεφυγω απο το μπατζετ μου και πραγματικα μου αρεσαν αυτα που διαβασα για τον CA, υπαρχει καποιος ανταξιος δεκτης με οπτικη εξοδο στα ιδια περιπου χρηματα?

Ευχαριστω για το καλοσορισμα :grinning-smiley-043

Sorry για το λαθος.Η τηλεοραση μου ειναι crt kai oxi crv(αυτοκινητο)

1. Και απο τα δυο.

2. Οι περισσοτεροι σ'αυτη την κατηγορια διαθετουν coaxial εξοδο, αλλα γνωμη μου ειναι οτι πριν αποφασισεις , πρεπει να ριξεις ενα καλο διαβασμα στο θεμα " Δεκτες DVB-T" του φορουμ, στο οποιο παρουσιαζονται ολοι οι αξιολογοι δεκτες που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα και οι οποιοι κυριολεκτικα "ξεβρακωνονται" απο τους κατοχους τους, οποτε οι υποψηφιοι αγοραστες εχουν ολα τα στοιχεια που τους χρειαζονται. Το ιδιο να κανεις και εσυ με οποιο δεκτη αγορασεις. Επισης υπαρχουν σημαντικοτερα χαρακτηριστικα απο την optical τα οποια πρεπει να σε κατευθυνουν στην αποφαση σου ( συμβατοτητα με αρχεια,συμβατοτητα με εξωτερικους NTFS, υποτιτλοι ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και αρκετα αλλα!!) Ο Crystal Audio παντως τα καλυπτει ολα αυτα και ειμαι σιγουρος οτι με την επομενη αναβαθμιση θα βελτιωθουν/προστεθουν και αλλα χαρακτηριστικα!!

Συμφωνω σχετικα με τον Crystal Audio. Σ ευχαριστω για την απαντηση σου, 8α συνεχισω την αναγνωση

Συμφωνω σχετικα με τον Crystal Audio. Σ ευχαριστω για την απαντηση σου, 8α συνεχισω την αναγνωση

Τις τελευταίες 3 μέρες διαβάζω ασταμάτητα για διάφορες συσκευές. Καταλήγω και πάλι στον CA.Απλα κολάω στην έληψη οπτικης ςξόδου ήχου.
Θέλω να ρωτήσω
1 Παιζει αρχεία m2ts ?
2 κάνει auto-detect το aspect ratio του καναλιού?
3 Αρκετοί πλησιάζουν τον CA αλλα έχουν κάποιο μειονέκτημα , είτε στην αναπαραγωγή, είτε στους υποτίτλους κ.α.
Εχει κάποιος εμπειρία απο κάποιον δεκτη που να πλησιάζει αρκετά στον CA?
:chinscratch:

Ευχαριστώ για την βοήθεια !

Tek_Killa ;

Aκόμη δεν είναι διαθέσιμοι σε καταστήματα. Θα είναι κάποια στιγμή σε Kωτσόβολο, MediaMarkt & Electronet, αλλά δεν ξέρω ακριβή ημερομηνία. Μπορείτε όμως να το παραγγείλετε πλέον και με αντικαταβολή απ το site μας.

Tek Killa καλο ειναι να βιαστειτε λιγο με τα καταστηματα γιατι ο κοσμος εδω στη Ροδο ψαχνει για δεκτες και ο δικος ειναι απο τους καλυτερους που κυκλοφορουν.