Φίλε natna, το έχω αναφέρει και εγώ. Στο link της Crystal Audio που ανέβασα, είπα ότι δεν γράφει τίποτα για υποστήριξη για τον Crystal HD. Αλλά επειδή το πουλάνε ως τηλεκοντρόλ για όλους τους Crystal Audio είπα να πάρεις τηλέφωνο στην Crystal Audio να ρωτήσεις. Ο Crystal HD είναι κατοπινός σε σχέση με το τηλεκοντρόλ, και όταν φτιάχτηκε η σελίδα του τηλεκοντρόλ, όπου γράφονται οι υποστηριζόμενοι δέκτες, δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος δέκτης. Μπορεί όμως να προστέθηκε υποστήριξη αργότερα, αφού η Crystal Audio το πουλάει ως τηλεκοντρόλ για όλους τους HD δέκτες της. Και να μην ασχολήθηκε κανείς να διορθώσει την σελίδα. Και φυσικά και την σελίδα του eshop αφού τις πληροφορίες τις έχει πάρει από την σελίδα της Crystal Audio. Οπότε είπα να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις. Αν σου πούνε ότι δεν τον υποστηρίζει, φυσικά σου είναι άχρηστο. Αν και όντως αφού είναι κατοπινός ο δέκτης υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην τον υποστηρίζει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν έχουν κάνει κάτι.
Μερικά μαγαζιά στην Αθήνα δίνουν ακόμα το USB-300, αλλά βλέπω είσαι Καβάλα και Χαλκιδική, και δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα εκεί. Οπότε μετά μόνο το USB-100 απομένει.