ant21
Senior Member
Θελω να ρωτησω αν ο προγραμματισμος του τηλεχειρηστηριου για TV, μπορει να αλλαξει και να γινει και σε αλλη TV, αν εχει ηδη γινει στο παρελθόν σε αλλη TV ?
Σίγουρα το κάνει και με επιλογή Auto; Οι δέκτες με επεξεργαστή ALI με επιλογή Auto συνήθως τα κάνουν όλα 16:9. Στις άλλες επιλογές όντως κάποια κανάλια είναι 4:3. Αφήνουμε τις επιλογές 4:3 που είναι για τηλεοράσεις 4:3, οπότε η 16:9 που μένει, όντως κάποια κανάλια τα δείχνει 4:3. Όπως ο ΑΝΤ1 που κανονικά θα έπρεπε να είναι 16:9, αλλά το κάνουν τόσο λάθος στον ΑΝΤ1 που τελικά οι δέκτες (και ο υπολογιστής για εγγραφή) το βλέπουν ως 4:3.Τον αγορασα και εγω (για την ακρίβεια πήρα 4).
Αυτο που μου κανει ειναι οτι σε κάποια κανάλια (η εκπομπες δεν ξερω) δειχνει 4:3 ανεξαρτητα αν το εχω στο Auto ή στο 16:9.
Δεν ειδα αρκετα (ειναι τηλεοραση στο γραφειο) οποτε δεν μπορω να γινω πιο συγκεκριμενος.
Κάποιος με το ιδιο θεμα?
λεβεντες συγρονιζει σωστα το χειριστηριο του δεκτη με αυτο της tv? δηλαδη μετα δε χρειαζετε αυτο της tv? τον δεκτη τον παρηγγειλα, περιμενω να ερθει.
Συνήθως είναι λάθος της καταχώρησης του χρήστη. Αν υπήρχαν φωτογραφίες θα μπορούσαν να σταλούν στην Crystal. :smile:Χθες βράδυ ήμουν σε σπίτι φίλων που είχαν τον δέκτη και μου είπαν να τους προγραμματίσω για εγγραφή δύο επεισόδια, έβαλα το πρώτο οκ, στο δεύτερο και μεταγενέστερο μου έβγαζε error χωρίς να συμπίπτουν οι χρόνοι. Έχει συμβεί και άλλον κάτι παρόμοιο ή έχει πρόβλημα ο συγκεκριμένος δέκτης;
ο δέκτης συνδεδεμένος με HDMI δεν δινει σήμα απευθειας σήμα στην TV.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.