Crystal Audio MediaMatchbox

Μαντεψτε από που θα έχετε την πρώτη μεγάλη παρουσίαση :p
Και θα την έχετε και σύντομα ...
Ρε γαμωτο δεν ξέρω πόσα πρέπει να αποκαλύψω!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ότι αξίζει καθε cent ...
Stay tuned!

Οταν λες παρα πολυ μικρο , δηλαδη μικροτερο και απο το Pico?

Αν ειναι ετσι να του δεσουμε πανω κανενα μπρελοκ που βγαζει ηχο για να μην το χανουμε μεσα στο σπιτι.:p

Μαζι με φωτογραφίες θα ανεβει Τριτη η Τετάρτη.
Αυτο που μπορω να σας πω ειναι οτι απο το αρχικο fw δειχνει να κάνει ΟΛΑ τα βασικα πράγματα σωστα.
Επίσης δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για το remote :p

Re: Απάντηση: Crystal Audio MediaMatchbox

Μικρή παρουσίαση του MediaMatchbox στο περιοδικό Ήχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Νομίζω πως, αδικούν το μηχάνημα... διάβασα το άρθρο, μου την έδωσε, πως επισημάνουν ότι, είναι 'καλό για δεύτερο' media player..υπεροβολικα ελιτίστικο σχόλιο... διότι δεν έχουν προσδιορίσει τελικά ποιο θεωρούν ως πρώτο.. :furious3:

Ενταξει ειναι γνωστο οτι οι συντακτες περιοδικων AV ειναι πλουσιοι οποτε φτηνο player των 70 ευρω τα εχουν μονο για το μπανιο.

Αν και δεν έχω διαβάσει το άρθρο, μήπως ο συντάκτης του λέγοντας "καλό σαν δεύτερο" εννοούσε κάτι σε σχέση με δίκτυο, ότι π.χ. δεν μπορεί να "ενσωματωθεί" σε ένα δικτυωμένο σπίτι κλπ?

ΕΦΤΑΣΕ! :Banane0::Banane0::Banane0:

Από αύριο 13:00 - 17:00 παραλαβή από τα γραφεία της εταιρίας, ενώ όσοι έχετε προ-παραγγείλει, θα λάβετε τα MediaMatchBox σας την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή μέσω courier! :smile:

223903_265475456802582_136434666373329_1303768_2109933_n.jpg

Δεν νομιζω να αφησει κανεναν απογοητευμενο.
Σε αυτά τα χρήματα (και οχι μονο) είναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει κάποιος.

Re: Απάντηση: Crystal Audio MediaMatchbox

Νομίζω πως, αδικούν το μηχάνημα... διάβασα το άρθρο, μου την έδωσε, πως επισημάνουν ότι, είναι 'καλό για δεύτερο' media player..υπεροβολικα ελιτίστικο σχόλιο... διότι δεν έχουν προσδιορίσει τελικά ποιο θεωρούν ως πρώτο.. :furious3:

Πολύ σωστά τα λένε.

Δεν νοείται HD media player χωρίς ενσύρματο ethernet.

Αξιόπαινη η κίνηση της εταιρίας να εμημερώνει τους πελάτες που έχουν προπαραγγείλει για την ημερομηνία παράδοσης :grinning-smiley-043

Εγω παρελαβα σημερα .
Πρωτες εντυπωσεις εξαιρετικα μικρο κυριολεκτικα το χανεις .
Απο την συσκευασια λειπει το καλωδιο composite και ειναι σβησμενο με μαρκαδορο και απο το εγχειριδιο χρησης με μαρκαδορο .
Επαιξε ανετα οτι του εβαλα αλλα σε οποιο αρχειο εχει ηχο dolby digital , dolby true hd δεν εχω ηχο στην τηλεοραση .

Αυτα προς το παρον και θα επανερθω .

Το παράγγειλα κι εγώ για δώρο και το παρέλαβα σήμερα, αλλά είμαι ακόμα στο γραφείο και δεν το έχω δοκιμάσει. Όσο για το καλώδιο, μίλησα με την εταιρεία και μου είπαν οτι η πρώτη παρτίδα παραλήφθηκε χωρίς καλώδιο, αλλά όταν ξανανοίξουν μετα τις διακοπές και φέρουν καλώδια, μπορώ να πάω απο εκεί να πάρω ή να μου στείλουν ένα χωρίς χρέωση. Επίσης μου είπαν οτι αν υπάρχει ένα οποιοδήποτε καλώδιο mini jack σε 3 RCA (π.χ. απο κάποια camera) θα κάνει τη δουλειά, αλλά ίσως χρειάζεται κάποια εναλλαγή στα RCA στην τηλεόραση.

Καλησπέρα σε όλους. Το παρέλαβα και εγώ σήμερα. Δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά παρατήρησα κάτι. Το βίσμα του καλωδίου της τροφοδοσίας δεν μπαίνει ολόκληρο μέσα στην υποδοχή της συσκευής. Η συσκευή παίρνει ρεύμα κανονικά. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι έτσι είναι και στα υπόλοιπα, και αν ναι, θα έπρεπε να είναι έτσι?

crystaloi.jpg

Last edited: