Tο θεμα που δεν κανει downmix το dolby true hd καθως και το dolby digital
το εχει παρατηρησει κανεις αλλος ?
Το παράγγειλα κι εγώ για δώρο και το παρέλαβα σήμερα, αλλά είμαι ακόμα στο γραφείο και δεν το έχω δοκιμάσει. Όσο για το καλώδιο, μίλησα με την εταιρεία και μου είπαν οτι η πρώτη παρτίδα παραλήφθηκε χωρίς καλώδιο, αλλά όταν ξανανοίξουν μετα τις διακοπές και φέρουν καλώδια, μπορώ να πάω απο εκεί να πάρω ή να μου στείλουν ένα χωρίς χρέωση. Επίσης μου είπαν οτι αν υπάρχει ένα οποιοδήποτε καλώδιο mini jack σε 3 RCA (π.χ. απο κάποια camera) θα κάνει τη δουλειά, αλλά ίσως χρειάζεται κάποια εναλλαγή στα RCA στην τηλεόραση.
Φίλτατε, λόγω λάθους του εργοστασίου που θα καθυστερούσε κι άλλο την άφιξη των players προτιμήσαμε να αποστείλουμε την πρώτη παρτίδα (που πολλοί από εσάς θα θέλατε να το έχετε στις διακοπές σας) χωρίς το AV καλώδιο. Με το σκεπτικό πως αρκετοί από αυτούς που το παραγγείλανε πάιζει να είχαν τέτοιο καλώδιο από κάποια βιντεοκάμερα ή φωτογραφική. Το καλώδιο αυτό, όσοι παρέλαβαν Matchbox που δεν το περιείχε η συσκευασία, μπορούν να το προμηθευτούν ΔΩΡΕΑΝ με το που θα ανοίξουμε πάλι μετά τις 20 Αυγούστου.![]()
Νομίζω οτι η παρατήρησή σου δε χρειαζόταν να μπεί σε bold, αφού το ανέφερα κι εγώ στο προηγούμενο post μου κι αν μη τι άλλο, νομίζω οτι είναι αυτονόητο.![]()
Το δοκιμασα .
Το dolby true hd δεν κανει downmix ( δεν εχω καθολου ηχο ).
Τα απλα dolby digital παιζουν κανονικα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.