Crystal Audio MediaMatchbox

Έκανα δοκιμή σήμερα ξανά με τις ρυθμίσεις του ήχου, άλλαξα την έξοδο HDMI σε RAW, και ότι ρυθμίσεις και αν δοκίμασα στον ενισχυτή, δεν αναγνωρίζει DTS αλλά βγάζει την ίδια ένδειξη που βγάζει και στον AC3 ήχο. (Στην ανάγνωση των στοιχείων της ταινίας αναγνωρίζει κανονικά ότι είναι DTS).
Επίσης κάτι άλλο που είδα ή μάλλον ένοιωσα είναι να με κτυπάει μικρή τάση ρεύματος (είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που το ένοιωσα, βέβαια με τον ίδιο σκληρό δίσκο, USB SEAGATE 500GB, 2,5'', θα δοκιμάσω και άλλο και θα σας πω).
Τέλος να ρωτήσω, η θέση και το μέγεθος των των υπότιτλων, μπορεί να παραμένει στην τελευταία ρύθμιση, ή πρέπει να τα τροποποιούμε καθε φορά?

Μηπως θα ηταν χρησιμο να ανοιξει ενα νημα οπου να γραφουμε τα bug καθως και τι θελουμε απο τα επερχομενα firmware ?

Καλησπέρα σε όλους! :smile:

Το σωστό καλώδιο αναλογικής σύνδεσης AV μόλις παρελήφθη! :a0210:

Οι κάτοχοι του MediaMatchBox που βρίσκονται εντός Αττικής, μπορούν να περάσουν από τα γραφεία μας (Αίαντος 3Α, Βριλήσσια) για να παραλάβουν το καλώδιο εντελώς δωρεάν, οποιαδήποτε ώρα μεταξύ 9:30 και 19:00 (Δευτέρα ως Παρασκευή).

Οι κάτοχοι του player από την υπόλοιπη Ελλάδα που επιθυμούν το εν λόγω καλώδιο, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 210 6134767.

-bye-

Για εμάς που είμαστε στην άλλη άκρη της Αττικής και δεν είναι πολύ εύκολο να πάμε στα Βριλήσσια για ενα καλώδιο με αυτό το ωράριο, μήπως γίνεται να σταλεί ταχυδρομικά ή να μοιραστούν μερικά καλώδια σε κάποια καταστήματα και να τα πάρουμε απο εκεί;

Για εμάς που είμαστε στην άλλη άκρη της Αττικής και δεν είναι πολύ εύκολο να πάμε στα Βριλήσσια για ενα καλώδιο με αυτό το ωράριο, μήπως γίνεται να σταλεί ταχυδρομικά ή να μοιραστούν μερικά καλώδια σε κάποια καταστήματα και να τα πάρουμε απο εκεί;

Καλησπέρα Spyros_V_S! :smile:

Φυσικά και μπορεί να γίνει κάτι, απλώς προτείνουμε την παραλαβή από εμάς, λόγω αμεσότητας στη διαθεσιμότητα του καλωδίου. Για να μπορέσουμε να στο στείλουμε ταχυδρομικά, θα πρέπει απλώς να περιμένεις μερικές ημέρες μέχρι να φτάσει το δέμα στα χέρια σου.

Ως προς τα καταστήματα, αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να μάθω άμεσα (πρέπει να ρωτήσω συναδέλφους που την ώρα αυτή είναι εκτός εταιρίας), αλλά θα μπορέσω να έχω μια απάντηση αύριο! :a0210:

Σχετικά με την ταχυδρομική αποστολή, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 6134767 από αύριο, 9:30 - 17:00.

-bye-

Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με την CA χτές το πρωί, σήμερα παρέλαβα το καλώδιο στο γραφείο!! Ένα μεγάλο μπράβο:SFGSFGSF: από μένα στην εταιρεία για την εξυπηρέτηση :worshippy:- θα το δοκιμάσω το ΣΚ κι απο βδομάδα θα γράψω εντυπώσεις.

Σου είναι εύκολο να το δοκιμάσεις το Σάββατο ώστε να προλάβω τη προσφορά του e-shop; Το προηγούμενο το επέστρεψα πίσω και αν όλα είναι οκ θα το αγοράσω ξανά.

Ευχαριστώ.

Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με την CA χτές το πρωί, σήμερα παρέλαβα το καλώδιο στο γραφείο!! Ένα μεγάλο μπράβο:SFGSFGSF: από μένα στην εταιρεία για την εξυπηρέτηση :worshippy:- θα το δοκιμάσω το ΣΚ κι απο βδομάδα θα γράψω εντυπώσεις.

Σου είναι εύκολο να το δοκιμάσεις το Σάββατο ώστε να προλάβω τη προσφορά του e-shop; Το προηγούμενο το επέστρεψα πίσω και αν όλα είναι οκ θα το αγοράσω ξανά.

Ευχαριστώ.

Εκεί που θα είμαι το ΣΚ δε θα έχω internet, οπότε δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω! Αν και για να λέει η εταιρεία οτι το καλώδιο είναι custom για το μηχανάκι, πιστεύω οτι δε θα έχει πρόβλημα.
Πάντως η γνώμη μου είναι οτι το matchbox είναι μια πολύ καλή (και πολύ τίμια για τα λεφτά του) αγορά.

Παρελαβα σημερα το καλωδιο απο την Crystal Audio και επιβεβαιωνω οτι λειτουργει σωστα .

Αντε να δουμε και καινουριο firmware με το καλο .

Μπραβο στην Crystal Audio για την εξυπηρετηση .

Εγώ έκανα την παραγγελία μου από το eshop και περιμένω.
Ρώτησα και μου είπαν περίπου μια βδομάδα.

Τι καλώδιο θα έχει όμως μέσα αυτά που δίνει το eshop ξέρουμε?

Εγώ έκανα την παραγγελία μου από το eshop και περιμένω.
Ρώτησα και μου είπαν περίπου μια βδομάδα.

Τι καλώδιο θα έχει όμως μέσα αυτά που δίνει το eshop ξέρουμε?

Καλησπέρα!

Αυτό - ανάλογα με το από ποιας παρτίδας κομμάτι θα σου δώσουν - είναι κάτι που θα το διαπιστώσεις μόλις ανοίξεις τη συσκευασία...:rolleyes: Δεν είναι σίγουρο το αν θα έχει ή όχι το καλώδιο, αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς εδώ είμαστε! :a0210:

Αν θες να είσαι πιο σίγουρος, μπορείς ακόμη και να περάσεις από εδώ να σου δώσουμε από τώρα το καλώδιο (αν είσαι κάτοικος Αττικής), αλλιώς, αν υπάρξει θέμα, θα στο στείλουμε άμεσα ταχυδρομικώς. Αρκεί να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 210 6134767 (Δευτέρα - Παρασκευή). :smile:

Να είσαι καλά! -bye-

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση από τα επίσημα χείλη... ή καλύτερα από τα επίσημα χέρια.:smile:

Δεν είμαι κάτοικος Αττικής οπότε αν υπάρξει η ανάγκη για το καλώδιο θα επικοινωνήσω τηλεφωνικά.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία. Θα το παραγγείλω σήμερα κιόλας.
Παρελαβα σημερα το καλωδιο απο την Crystal Audio και επιβεβαιωνω οτι λειτουργει σωστα .

Αντε να δουμε και καινουριο firmware με το καλο .

Μπραβο στην Crystal Audio για την εξυπηρετηση .

Καλησπερα σε ολους και απο εμενα....

Μολις σημερα το παρελαβα απο το e-shop και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.....

Το συνδεσα κανονικα (μεσω HDMI) στην τηλεοραση, και ενω στην πρωτη εκκινηση που το εκανα ολα δουλευαν κανονικα (τσεκαρα τα αρχεια που εχω και το πως φορτωνει τους υποτιτλους) τωρα που πηγα να το ξανανοιξω απο το τηλεχειρηστιριο του καμια αποκριση.

Το ειχα συνδεδεμενο στην TV σβησμενο (κοκκινο λαμπακι) και τωρα που πηγα να το ξανανοιξω ενω το λαμπακι αναψε προσινο δεν κανει τιποτα, καμια εικονα στο HDMI (To HDMI δουλευει κανονικα καλωδιο και εισοδος , το δοκιμασα) . Και οχι μονο αυτο δεν μπορω να το κλεισω πλεον, δηλαδη οσες φορες προσπαθησα να το ξανακλεισω απο τοο τηλεχειρηστιριο το λαμπακι παραμενει πρασινο. Επισης το εβγαλα και απο το ρευμα και το ξανασυνδεσα και παλι το λαμπακι πρασινο χωρις καμια αποκριση.

Εχει παρουσιαστει και σε κανεναν αλλο?

Μπορει ο φιλος Crystal_Druidνα δωσει καποια απαντηση?

Ευχαριστω

Απο οτι ειδα υπαρχουν δυο topic για το Crystal Audio MediaMatchbox οποτε το ποσταρω και εδω

Το συνδεσα κανονικα (μεσω HDMI) στην τηλεοραση, και ενω στην πρωτη εκκινηση που το εκανα ολα δουλευαν κανονικα (τσεκαρα τα αρχεια που εχω και το πως φορτωνει τους υποτιτλους) τωρα που πηγα να το ξανανοιξω απο το τηλεχειρηστιριο του καμια αποκριση.

Το ειχα συνδεδεμενο στην TV σβησμενο (κοκκινο λαμπακι) και τωρα που πηγα να το ξανανοιξω ενω το λαμπακι αναψε προσινο δεν κανει τιποτα, καμια εικονα στο HDMI (To HDMI δουλευει κανονικα καλωδιο και εισοδος , το δοκιμασα) . Και οχι μονο αυτο δεν μπορω να το κλεισω πλεον, δηλαδη οσες φορες προσπαθησα να το ξανακλεισω απο τοο τηλεχειρηστιριο το λαμπακι παραμενει πρασινο. Επισης το εβγαλα και απο το ρευμα και το ξανασυνδεσα και παλι το λαμπακι πρασινο χωρις καμια αποκριση.

Ευχαριστω

Απο οτι ειδα υπαρχουν δυο topic για το Crystal Audio MediaMatchbox οποτε το ποσταρω:worshippy: και εδω

Πράσινο παραμένει και σε μένα και κρατάει και τον σκληρό δίσκο ανοιχτό.

Ευχαριστω

Απο οτι ειδα υπαρχουν δυο topic για το Crystal Audio MediaMatchbox οποτε το ποσταρω και εδω

Καλημέρα Dim10!

Από τα όσα περιγράφεις, βλέπουμε πως το MediaMatchBox σου πρέπει να έχει... γρίπη με το που βγήκε από το εργοστάσιο. :frown:
Ο γιατρός μας το περιμένει! :p Χμμμμ... και το ίδιο μάλλον ισχύει και για το MatchBox του eemix.

Επικοινώνησε με το Τεχνικό μας τμήμα στο 210 6134767 για τα σχετικά διαδικαστικά.

Να είσαι καλά! -bye-

Last edited:
ΚΛΗΡΩΣΗ MediaMatchbox

Καλησπέρα σε όλους! -bye-

Όσοι είστε ήδη φίλοι μας στο facebook, ενδεχομένως να έχετε κιόλας δει το σχετικό. ;)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την κλήρωση 2x ΜediaMatchBox (και όχι μόνο) μέσω του ξενόγλωσσου προφίλ μας στο facebook, το οποίο και αφορά στο brand name μας για το εξωτερικό, γνωστό ως CRYSTAL ACOUSTICS.

Μάθετε περισσότερα εδώ, από όπου αναμένεται από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση του τυχερού που κερδίζει έναν αποκωδικοποιητή CDVB-HD. :firstprize:

Αναμένουμε τη συμμετοχή σας και φυσικά, μην ξεχάσετε και τους φίλους σας! :p

Ώπα,το έχω παραγγείλει κι εγώ από το eshop και το περιμένω πως και πως...
Λες να την πατήσω κι εγώ και να μου ρθει γριπωμένο??:frown:

Ώπα,το έχω παραγγείλει κι εγώ από το eshop και το περιμένω πως και πως...
Λες να την πατήσω κι εγώ και να μου ρθει γριπωμένο??:frown:

Καλησπέρα bakaliaros! -bye-

Χαχααααα! :D Δε νομίζω... Είναι - ευτυχώς - εξαιρετικά μεμονωμένες οι περιπτώσεις και μέχρι στιγμής από το service μας έχουν περάσει πραγματικά ελάχιστα MediaMatchBox. Τι να κάνεις; Όπως σοφά λένε, "συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες"! :o