Εχεις δικιο.. μπορεις να τους αλλαξεις χρωμα (κιτρινο) η να τους μεγαλωσεις, αλλα και παλι σε φοντο εντονου φως ειναι δυσαναγνωστοιπαιδια καλημερα!!
εχετε παρατηρησει καποιο θεμα με τους υποτιτλους?σε φοντο εντονου φως ειναι δυσαναγνωστοι...μηπως θα επρεπε να γινουν πιο bold οι υποτιτλοι και το μαυρο περιγραμα γυρω απο το καθε γραμα να γινει λιγο πιο εντονο?
Στο δικο μου εχει επιλογη RAW κανονικα ..
Έχεις δηλ. τον 506? και ναι έκανες κάποια ρύθμιση σε αυτόν όταν το συνέδεσες με hdmi ή το είδε απευθείας?
Ευχαριστώ..
Το 506 είναι το μοντέλο του ενισχυτή ONKYO που το έχει συνδέσει.Ρυμισεις Ηχου >Hdmi Εξοδος> LPCM & RAW
Το 506 που αναφερεις δεν το ειδα καπου ,ουτε στην εκδοση λογισμικου ουτε στο κουτακι του
Το 506 είναι το μοντέλο του ενισχυτή ONKYO που το έχει συνδέσει.
Χαχα λεω κι εγω ..οπως και να'χει ο matchbox εχει την επιλογη που λεμε ,γιατι αυτο ρωτησε στο 279 ποστ ο φιλος eemix
Δεν πρέπει να είναι ελληνικό...Σημερα αγοραστηκε κι επαιξε αμεσως ,πολυ καλο χαιρομαι πραγματικα που ειναι Ελληνικο αλλα σιγουρα μπορει να γινει καλυτερο με καποια αναβαθμιση που περιεργως δεν εχει εμφανιστει ακομη..
Το μονο θεματακι ειναι η καποια καθυστερηση στο τηλεκοντρολ οταν ανοιγει με εξωτερικο δισκο συνδεδεμενο που ειναι κι αυτο κατανοητο αν ο δισκος περιεχει τα χψ Gb's
έκανα την υπέρβαση μέσα στις γιορτές και είπα να επενδύσω 70 ευρώ μιας και δεν είναι καθόλου εύκολο να βγαίνει έξω κάποιος πια.
δεν έχω ούτε home cinema , ούτε καν επίπεδη τηλεόραση .
μου έχει χαρίσει θείος μου μια κορυφαία crt όπου όμως ακόμα και με αυτή έχω πολύ καλύτερη εικόνα από το MMB από ότι με το αναλογικό σήμα των τηλεοπτικών καναλιών.
με βάση αυτά τα κριτήρια είμαι υπέρευχαριστημένος από την αγορά -εκτός από δυο σημεία .
το ένα αφορά το να μην κολλάει το μηχανηματάκι αν το βάλω σε παύση για πάνω από πέντε δεύτερα
και το άλλο αφορά το να μπορώ να επιλέγω μόνος μου υπότιτλους για κάθε αρχείο βίντεο και να μην χρειάζεται να έχουν το ίδιο όνομα.
και είμαι περίεργος πόσο δύσκολο είναι να γράψουνε νέο firmware ,
αν όχι για το δεύτερο αίτημα μου , που αφορά νέο ferature αλλά τουλάχιστον για το πρώτο που αφορά σωστό γραψιμό του ήδη υπάρχοντος μενού.
καμιά ελπίδα έχουμε να δούμε λοιπόν νέο firmware σύντομα ή όντως το έχουν παρατήσει για να αγοράσουμε το νέο μοντέλο όταν το παρουσιάσουνε ;
Leonid, δες την απάντηση #276
Ουτε και εμένα δε παίζει wmv.εγω παιδια το εχω κανα 4αμηνο και φυσικα παιζει τα παντα το μηχανακι!!!εχω βεβαια και εγω τα θεματακια μου,αλλά οταν επικοινωνησα με την εταιρια μου ειπαν πως θελει αναβαθμιση firmware και οτι πρεπει να το στειλω Αθηνα(ειμαι απο Πυργο)αλλα επειδη δε θελω να μεινω χωρις ταινια ουτε μια μερα,οταν θα ανεβω θα το παω ο οδιος να το παρω επιτοπου.εγω το θεμα που εχω ειναι πως ενω σβηνω το mmb,αν αλλαξω καναλι στην τηλεωραση αυτο ξαναναβει!!!οποτε οταν το σβηνω το βγαζω και απο την πριζα!αυτο ειναι που με χαλαει λιγο αλλα οπως ειπαμε θελει αναβαθμιση.αρχεια που βλεπω εγω ειναι τα γνωστα mkv,avi,mp4.δεν βλεπω iso.εχω παρατηρησει οτι δεν διαβαζει wmv.το εχεται και εσεις αυτο ή ενα θεμα αναβαθμισης?αυτα απο μενα.τα λεφτα του τα αξιζει με το παραπανω!
Ουτε και εμένα δε παίζει wmv.
Καλά γιατί πρέπει να πάει εκεί το μηχανάκι για αναβάθμιση, μέσω ιντερνετ γιατί δε βάζουν το update , ή firmware, ή οπώς αλλιώς λέγεται; Και εγώ που μένω Αθήνα δε μου είναι έυκολο από εκεί που μένω να πάω στα γραφεία τους. Δε το καταλαβαίνω αυτό, ας μας το εξηγήσει κάποιος από τα παιδιά που είναι από την εταιρεία και έχουν ποστάρει εδώ μέσα άλλες φορές.
Με τους υποτιτλους κανατε κατι παιδια?το γνωστο θεμα που δεν ειναι αρκετα εντονοι..και υπαρχει δυσκολια στην αναγνωση τους σε σκηνες εντονου φωτισμου..αναμενουμε καποιο firmware?γιαστι η αληθεια ειανι οτι ειναι λιγο σπαστικο να μην μπορεισ να αναγνωσεις καλα τους υποτλους
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.