Crystal Audio Micro-HD

Tι προτιμάτε κατά την εναλλαγή καναλιών στον δέκτη Crystal

• Total voters
    0
Απλά απενεργοποιείς το lcn και κάνεις την ταξινόμηση που θέλεις. Σε μένα έτσι δούλεψε.

Απάντηση: Re: Δέκτες MPEG4 της CRYSTAL AUDIO

Καλησπέρα και απο εμενα, διαβασα αρκετες σελίδες και μαλλον θα τον τσιμπισω και εγω.
Θα κανω ομως καποιες ερωτησεις που σιγουρα εχουν απαντηθει, αλλα δεν μπορεσα να διαβάσω 145 σελίδες.
Υπαρχει καποιο άλλο νεο μοντελο μετα το micro hd?
o micro-hd υποστιρίζει ελληνικούς υπότιτλους , ενσωματωμενου/ξεχωριστους?
Παιζει ac3 audio? η θα πρεπει να βάλουμε ξεχωριστο συστημα για ηχο?
Αξιζει τα λεφτα του? ή να δω κατι αλλο?
το βασικο που θελω ειναι να ειναι γρηγορος στην εναλαγή καναλιων, και να παιζει οσο το δυνατον περισσοτερα video format, με υποστιριξη gr subs, ειται ενσωματωμενους ειται ξεχωριστους.
Thanks και sorry για τις ερωτησεις.
Δεν υπάρχει νεότερο HD μοντέλο.
Χρειάζεται ξεχωριστό.
Ναι τα αξίζει. Ανάλογα τι ψάχνει κάποιος, φυσικά.

Αν ανοίξεις το αρχείο που κατέβασες με WinZip ή winrar μέσα θα βρεις το αρχείο που τελειώνει σε .bin μαζί με οδηγίες εγκατάστασης σε μορφή .pdf

Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνουμε edit τα αρχεία και να τα φορτώνουμε έτοιμα στο δέκτη?

Οι συχνότητες είναι ίδιες για τα κανάλια απο Αίγινα? Μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο αρχείο όσοι πιάνουμε απο Αίγινα?

Καλησπερα σε ολους παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα...εχω αποκωδικοποιητη Crystal Audio το εχω συνδεση με HDΜΙ ως εδω καλα...βαζω ενα στικακι να δω μια ταινεια 720P Η 1080P και δεν εχω ηχο καθολου! Στην αρχη εβαζα μια ταινεια και δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα ειτε ειναι MKV-AVI-MP4 δεν εχω ηχο καθολου και εχω τρελαθει...βαζω και ενα εξωτερικο δισκο με ταινειες και παλι τα ιδια! σας παρακαλω πειτε μου αν υπαρχει λυση..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

διαβασα ολες τις 45 σελιδες και ημουν ετιμος να παρω αυριο εναν micro-hd αλλα με φοβισε ο θοριβος σε stand-by που ακουγετε απο καπιους δεκτες.
λες και ειναι ελαττοματικη η τελευτεα παρτιδα.....αφου τα συγκεκριμενα παραπονα ακουγονται μονο στης τελευταιες σελιδες.....

εχω 2 lifeview διπλα διπλα ενα για TV και ενα για PVR αλλα μπερδευει λογο του ιδιου τηλεκοντρολ.....ετσι ειπα να παρο τον micro-hd για PVR....τωρα το ξανασκεφτομαι...:argue:

Τελικά, δεν ξέρω αν τα αξίζουν τα λεφτά τους...
Πρώτα απ'όλα, έχουν σοβαρό θέμα με την θερμοκρασία. Και ο παλιός, και ο Micro, με τις σημερινές καλοκαιρινές συνθήκες καίνε σε βαθμό εγκαύματος. Η compactοποίηση προφανώς είχε θέματα.
Ο παλιός, δεν πιάνει πια κανένα κανάλι. Πρέπει να τον στείλω στο service. 1 χρόνος με λίγη χρήση.
Ο micro, 7 μηνών, μέχρι πριν λίγο καιρό, δεν είχε κανένα θέμα... Τώρα, με το παλιό software κάνει 3-4 επανεκκινήσεις την ημέρα (πχ 6 ώρες χρήση), με το νέο για να ακούσει το τηλεκοντρόλ πρώτη φορά, πρέπει να τον βγάλω από την μπρίζα... Εκτός αν του έχω μόνιμα ανεμιστηράκι πάνω...
Πάντως, σαν media player, έχει αρνηθεί ελάχιστες φορές... Έχει παίξει τα πάντα χωρίς πρόβλημα.
Και για το τηλεκοντρόλ, πιάνει μια χαρά από τις 70 μοίρες οριζόντια, και απόσταση 2 μέτρων.
Αρνείται να πιάσει Blue Sky, Τηλεάστυ, Κόντρα και Ch.9.... Όλα τα άλλα καμπάνα...
Και επίσης, κανένας θόρυβος, ούτε σε standby, ούτε στην λειτουργία...
Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα άλλους 2 με το κουπόνι. Ένας για δώρο, ένας για μια παλιά ντουλάπα... Ας δούμε πώς θα πάνε και αυτοί...

Last edited:
Μια απο τα ιδια και εδω.

Μετα απο μιση ωρα εγραφη κολλαει και θελει βγαλσιμο απο την πριζα (και δεν ειναι ελατωματικος διοτι διορθωνεται αν του βαλεις απο πανω εναν ανεμιστηρα).
Η θερμοκρασια που αναπτυσει ειναι πολυ μεγαλη, η ψυκτρα του ειναι ενα δειγμα.
Αληθεια δεν ξερω ποσο μπορει να κρατησει.

Τελικα, κανενα απο αυτα τα δεκτακια δεν αξιζει τα λεφτα του.
Ειναι μονο μια λυση αναγκης...

Καλημέρα και από μένα

Σε δύο Micro-HD που έχω (από τα 5 συνολικά) και ενώ έχω βάλει την τελευταία έκδοση firmware (Ιούνιος 2012), έχει χαθεί η ταξινόμηση των καναλιών που έχω κάνει (εννοείται ότι το LCN είναι off). Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Αν ναι μήπως είναι bug και πρέπει να το δει η αντιπροσωπεία στο αμέσως επόμενο update firmware;

Να ταξινομείς τα κανάλια κάθε φορά που τα χάνει (και το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ τα χάνει) δεν είναι και ότι το καλύτερο. Ευτυχώς δεν πάσχουν από το θόρυβο που διαβάζω στο thread.

Re: Πρόβλημα με Crystal Audio CDVB-HD

Καλησπερα σε ολους παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα...εχω αποκωδικοποιητη Crystal Audio το εχω συνδεση με HDΜΙ ως εδω καλα...βαζω ενα στικακι να δω μια ταινεια 720P Η 1080P και δεν εχω ηχο καθολου! Στην αρχη εβαζα μια ταινεια και δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα ειτε ειναι MKV-AVI-MP4 δεν εχω ηχο καθολου και εχω τρελαθει...βαζω και ενα εξωτερικο δισκο με ταινειες και παλι τα ιδια! σας παρακαλω πειτε μου αν υπαρχει λυση..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλησπέρα dobermangr! :smile:

Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρεις, δες το τρίτο ερώτημα εδώ: http://crystalaudio.gr/FAQ/MPEG4.aspx

-bye-

Σε εμενα ειτε ενεργοποιησω ειγε απενεργοποιησω το δεκτη καθε φορα ενεργοποιειται και η τηλεοραση lg που τον εχω συνδεσει..!!!

Re: Πρόβλημα με Crystal Audio CDVB-HD

Και παλι φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω τι λεει...εγω απλως το συνδεω με HDMI και απλα δεν εχω ηχο...γραφει στην οθονη μη υποστηριζομενος ηχος! τον ηχο της τηλεορασης τον εχω στο surround.. ενας φιλος μου εγραψε αυτο ''Αν είναι ο Micro-HD και τα βιντεάκια έχουν ήχο AC3 ή DTS (δες με το προγραμματάκι MediaInfo), είναι επειδή δεν τα υποστηρίζει ο δέκτης.''

Εμένα το 1 από τα 2 που έχω κάνει κάτι απίστευτο. Αν πατήσω κάποιο πλήκτρο στο χειριστήριο τότε κάνει παγώματα η εικόνα. Αν μπω στα μενού παγώνει η αναπαραγωγή στο πίσω μέρος των μενού. Μόλις βγω από τα μενού δουλεύει κανονικά. Το άλλο στην ίδια θέση δεν έχει πρόβλημα. Δοκίμασα αναβάθμιση κλπ αλλά τα ίδια. Προς το παρόν δεν με ενοχλεί αφού όλη την άλλη ώρα είναι οκ.

Αυτό που κάνουν και τα 2 είναι ότι με σκληρό δίσκο ζεσταίνονται και κολλάνε ακόμα και αν δεν γράφω. Απλά ότι πληρώσεις παίρνεις....

Έχω τον εξής εξοπλισμό:
1. Ενισχυτής AV Sony STR-DB840
2. DVD player Pioneer DV-400
3. TV Sony Bravia KDL-32S2000
4. HD-Micro

Σκοπεύω να τα συνδέσω ως εξής:

HD-Micro στην HDMI της τηλεόρασης (είσοδος AV4) για εικόνα
Coaxial audio out του Micro στην DVD/LD coaxial in του ενισχυτή.

Όταν παίζει το Micro (τηλεοπτικό πρόγραμμα ή αναπαραγωγή αρχείου από φλασάκι), θα έχω το χειριστήριο της TV στην AV4 και το χειριστήριο του ενισχυτή στη θέση DVD/LD.

Τον ήχο της TV θα τον έχω μονίμως στο μηδέν και θα ρυθμίζω την ένταση από τον ενισχυτή.

DVD player από video out (component) στην YPB της τηλεόρασης (είσοδος AV3) με τρία RCA Green/Red/Blue.
DVD player 5.1 audio out στην είσοδο 5.1 channel του ενισχυτή με 6 RCA.

Ότσν παίζει το DVD player, θα έχω το χειριστήριο της ΤV στην είσοδο AV3 και το χειριστήριο του ενισχυτή στη θέση 5.1.

Τον ήχο θα τον ρυθμίζω από το χειριστήριο του DVD player (όχι του ενισχυτή).

Καλά τα έχω σκεφτεί;

Καλά σε βλέπω με μία μόνο παρατηρηση: τον ήχο του τηλεοπτικού προγράμματος μπορεις άνετα να τον ακούς απο την τηλεόραση. Δε λέει να καις ενισχυτή καλοκαιριάτικα με τόση ζέστη που βγάζει ;)