Crystal Audio Micro-HD

Tι προτιμάτε κατά την εναλλαγή καναλιών στον δέκτη Crystal

• Total voters
    0
Τι να πω ; Έχω τον προηγούμενο HD και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πήρα τον microHD και δεν μπορώ να πω το ίδιο.Έκανα το τελευταίο update και όταν αλλάζω κανάλια παγώνει η εικόνα και μετά απο 1 sec ξεκολλάει.AC 3 δεν παίζει και στο stund by κάνει ενα εκνευριστικό θόρυβο σαν σφύριγμα.Και ζεσταίνετε πάρα πολύ. Κρίμα CA και έπινα νερό στο όνομα σου.Τώρα δεν μπορώ να πω το ίδιο.Και το κακό είναι οτι τους είχα προτείνει σε συγγενείς και φίλους και τώρα τα ακούω εγω.

Έχω πάρει 3, και τελικά θα τους επιστρέψω, όπως είπε ο Parisv κάνουν αυτόν τον ενοχλητικό ήχο όταν είναι σε standby, απαράδεχτο!
έχετε κάποια εναλλακτική να προτείνεται ?

ευχάριστο!

Καλησπέρα σε όλους! :smile:

Σχετικά με το θέμα του ενοχλητικού θορύβου - αν και οι αναφορές που έχουμε είναι πάρα πολύ λίγες σχετικά με μερικές δεκάδες χιλιάδες κομμάτια που έχουμε διαθέσει στη αγορά - θα θέλαμε πάρα πολύ κάποιος από τους άτυχους κατόχους ενός τέτοιου δείγματος, να κάνει την παλικαριά να μας το φέρει από τα γραφεία της εταιρίας μας στα Βριλήσσια, Αίαντος 3Α (Δευτ. - Παρ. | 9:00 - 19:00).

Η αλήθεια είναι πως από όσα δείγματα ανοίξαμε εδώ στα γραφεία μας, δεν έχουμε συναντήσει κανένα κομμάτι που να παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα... :icon15: Όποιος μας φέρει τον "φασαριόζο" δέκτη του, θα μας βοηθήσει ανεκτίμητα στο να προσδιορίσουμε το τι μπορεί να έχει πάει στραβά, σε έναν μικρό αριθμό αποκωδικοποιητών μας.

Αναμένουμε τη συμβολή σας! :a0210:

@ Kostas_Y: Δεν έχεις άδικο, αλλά πριν πάρω τον Micro-HD είχα έτσι κι αλλιώς τον ήχο της TV να περνάει από τον ενισχυτή και έχω συνηθίσει να ακούω δυνατά. Το μόνο κακό είναι ότι πριν τον Micro-HD έλεγχα την τηλεόραση με το χειριστήριο του ενισχυτή μόνο επειδή είναι κι αυτός Sony (πατώντας το TV control στο χειριστήριο μπορούσα να αλλάζω και κανάλια). Τώρα, αυτό δεν μπορεί να γίνει πια.

@ dobermangr: γιατί μπερδεύεσαι, απλά είναι τα πράγματα. Το τσιπάκι του Micro-HD δεν κάνει decoding AC3 ή DTS. Πρέπει να περάσεις τον ήχο με ψηφιακή coaxial σε ενισχυτή που να υποστηρίζει decoding αυτών των φορμά ήχου. Αλλιώς, μαγικά δεν γίνονται.

Απάντηση: Re: Crystal Audio Micro-HD

pincopalo;1056520492 @ dobermangr: γιατί μπερδεύεσαι said:
Η προηγούμενη γενιά mstar έκανε decoding AC3 ,είναι δυνατόν η πιο νέα να μην κάνει;

Re: Απάντηση: Re: Crystal Audio Micro-HD

Η προηγούμενη γενιά mstar έκανε decoding AC3 ,είναι δυνατόν η πιο νέα να μην κάνει;

Η νέα γενιά Mstar έχει τρεις παραλλαγές με διαφορετικές δυνατότητες.

Re: Απάντηση: Re: Crystal Audio Micro-HD

Φαντάζομαι πήρε το One-For-All Smartcontrol 6in1 (URC7960).

Sorry ελειπα και δεν ειδα την ερωτηση. Πηρα το URC7557.
Αφού μαθαίνει, ρύθμισα στην ίδια "συσκευή" (stb) μισές λειτουργίες της τηλεόρασης και μισές του αποκωδικοποιητή. Π.χ. την ένταση της φωνής μόνο από την τηλεόραση

εντωμεταξύ ο microHD έχασε τη σειρά των καναλιών μια φορά ενώ έβλεπα τηλεόραση...
Τελος πάντων, για τα χρήματα που έδωσα μια χαρά είναι συσκευή. Αν διορθωθεί και το θέμα με το χάσιμο των καναλιών θα είμαι τέλεια για τις δικές μου απαιτήσεις.

Last edited:

Σχετικά με το θέμα του ενοχλητικού θορύβου - αν και οι αναφορές που έχουμε είναι πάρα πολύ λίγες σχετικά με μερικές δεκάδες χιλιάδες κομμάτια που έχουμε διαθέσει στη αγορά - θα θέλαμε πάρα πολύ κάποιος από τους άτυχους κατόχους ενός τέτοιου δείγματος, να κάνει την παλικαριά να μας το φέρει από τα γραφεία της εταιρίας μας στα Βριλήσσια, Αίαντος 3Α (Δευτ. - Παρ. | 9:00 - 19:00).

Η αλήθεια είναι πως από όσα δείγματα ανοίξαμε εδώ στα γραφεία μας, δεν έχουμε συναντήσει κανένα κομμάτι που να παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα... :icon15: Όποιος μας φέρει τον "φασαριόζο" δέκτη του, θα μας βοηθήσει ανεκτίμητα στο να προσδιορίσουμε το τι μπορεί να έχει πάει στραβά, σε έναν μικρό αριθμό αποκωδικοποιητών μας.

Καλημέρα. Και σε εμένα κάνει το γνωστό πλέον ενοχητικό σφύριγμα, τον αγώρασα ακριβός πριν 6 ημέρες. Το κακό είναι οτι είμαι απο Πειραιά και πέφτει καπώς μακριά να σας τον φέρω. Μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση απο εσάς ή απο το μαγαζί που τον αγώρασα? Μπορείτε επίσης να μου στείλετε έναν άλλο χωρίς θόρηβο κλ. προβλήματα και να σας στείλω αυτό που έχω για inspection.

Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε, γιατί το κείμενο σου δεν αντιπροσωπεύει σοβαρή εταιρεία.

Ο 1)χρόνος 2)Βενζίνη του κάθενα μας δεν είναι για πέταμα. Θα παραλάβετε με currier απο τα σπίτια των άτυχων που μαζί με τους CA είχαν και κουνούπι μέσα, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ταυτόχρονα ΕΛΕΓΜΕΝΟ χωρίς κουνούπι. Για οσους σας το φέρουν εκεί αξίζουν τουλάχιστον ενα δώρο, και όχι τα ευχαριστώ για την συμβολή.

Καλημερα,

Μπορει να μου στείλει καποιος το αρχειο με το configuration του Micro-HD για το TELE-USB300 ??

Ευχαριστώ !!!!!

Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε, γιατί το κείμενο σου δεν αντιπροσωπεύει σοβαρή εταιρεία.

Ο 1)χρόνος 2)Βενζίνη του κάθενα μας δεν είναι για πέταμα. Θα παραλάβετε με currier απο τα σπίτια των άτυχων που μαζί με τους CA είχαν και κουνούπι μέσα, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ταυτόχρονα ΕΛΕΓΜΕΝΟ χωρίς κουνούπι. Για οσους σας το φέρουν εκεί αξίζουν τουλάχιστον ενα δώρο, και όχι τα ευχαριστώ για την συμβολή.

Δε νομίζω ότι το πνέυμα του post ήταν "φέρτε μας τον micro για να μην πληρώσουμε την courrier". Οποιος θέλει την αλλαγή μπορεί να παέι και στο κατάστημα να τον αλλάξει. Οπως φαντάζομαι οτι θα του τον αλλάξουν και επίτόπου αν τον πάει από τα γραφεία.

Τεσπα δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία ούτε θέλω να γίνω άλλο υπερασπιστής της, απλώς χαίρομαι που είναι ελληνική εταιρεία και υπάρχει και στο φόρουμ και θέλει να βοηθήσει.

Εσύ να κάνεις παλικαριές. Για τους υπόλοιπους, κομάντο ο καθένας στην τσέπη του και στον χρόνο του

Ερμήνευσε και υποστήριξε όποιον θες. Εγώ θα μείνω σε ότι γράφεται και στα Ελληνικά που θεωρώ οτι διαβάζω.

Ο σεβασμός ή όχι του καταναλωτή σε φαίνεται απο τα posτ των αντιπροσώπων στα forum, φαίνεται απο άλλα πράγματα.

Τελικά ρε παιδιά οι συχνότητες των καναλιών απο Αίγινα είναι ίδιες με αυτές από Υμμητό? Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο αρχείο για να περαστουν οσοι πιανουμε απο Αίγινα?

Τώρα λείπω αλλά όταν γυρίσω θα σας τον φέρω αν και μένω μακριά..Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.Πάντως θέλω να πώ πως το πρόβλημα αυτό το είχε και ενας sd που είχα.Ο οποίος το κάνει ακόμα και τώρα που τον έχει η μητέρα μου.

Τώρα λείπω αλλά όταν γυρίσω θα σας τον φέρω αν και μένω μακριά..Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.Πάντως θέλω να πώ πως το πρόβλημα αυτό το είχε και ενας sd που είχα.Ο οποίος το κάνει ακόμα και τώρα που τον έχει η μητέρα μου.

Καλησπέρα aplos73! :smile:

Ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία σου και προσωπικά λυπάμαι που παρεξηγήθηκε η δική μας πρωτοβουλία για βοήθεια. Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά το πρόβλημα, θα πρέπει να έχουμε στα χέρια μας ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα, για να μάθουμε τι φταίει.

Ο χρόνος και το χρήμα του καθενός από εσάς, είναι απόλυτα σεβαστά. Γι' αυτό και χρησιμοποιήθηκε η λέξη "παλικαριά". Δεν θεωρούμε ούτε εύκολο, ούτε ευχάριστο το να τρέχει κάποιος εδώ στα Βριλήσσια για να μας φέρει τον δέκτη του. Θεωρούμε όμως πως σε συνάρτηση με την υποστήριξη που προσπαθούμε να προσφέρουμε εδώ στο forum, η συμβολή έστω και ενός από εσάς, θα έχει ουσιαστικό όφελος για όλους τους υπόλοιπους.

Όπως και να έχει, το πρόβλημα φαίνεται πως παρουσιάζεται σε συγκεκριμένο - μικρό - αριθμό δεκτών και οι αναφορές που έχουμε εντοπίσει είναι κυρίως γραπτές (σε forum). Διαφορετικά θα είχαμε δεχτεί μεγάλο αριθμό τηλεφωνημάτων. Μόλις διαπιστώσουμε το πρόβλημα στην πράξη, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στο να αντικαταστήσουμε ή να επισκευάσουμε άμεσα τους δέκτες οποιονδήποτε από εσάς αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα.

-bye-

Δεν τηλεφώνησα για να αναφέρω το πρόβλημα του sd γιατί δεν το θεώρησα και τόσο σημαντικό.Γιατί απο πλευράς ποιότητας εικόνας ήταν μιά χαρά.Τώρα που πήρα τον microHD και κάνει ακι αυτός τα ίδια θεώρησα καλό να το αναφέρω.Μπορεί να είμαι άτυχος και να έτυχαν σε εμένα 2 κομμάτια προβληματικά απο τους 3 δέκτες CA που έχω.Τι να πώ;Θα αργήσω να γυρίσω γιατί είμαι ναυτικός και ταξιδεύω αλλά το συντομότερο θα φέρω τους δέκτες να τους δείτε και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.