Να αποσυρθούν και να φτιάξουν τα προβλήματα, παρα να παραμείνουν χωρίς να τα φτιάχνουν. Αν μείνουν κερδίζουν αυτοί.E δεν κρατιέμαι πια! Άλλο ένα επιεικώς απαράδεκτο post από άλλον έναν κλασσικό ελληνάρα "καταναλωτή"! Κάτι τέτοιοι τύποι σαν και σένα, έχουν βοηθήσει να παραφραστεί η κλασσική φράση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" στο σύγχρονο: "ο Έλληνας πελάτης δεν έχει σχεδόν ποτέ δίκιο"! Όσοι έχουν εργαστεί έστω και λίγο στη λιανική και έχουν έρθει σε επαφή με πελάτες, ξέρουν καλά τι εννοώ.
Το ότι κάποιος εκπρόσωπος μιας εταιρείας μπαίνει και συμμέτεχει σε φόρουμ, αυτό ΜΟΝΟ θετικό μπορεί να είναι, γιατί φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος. Για κάτι τύπους σαν και σένα έχουν αποσυρθεί εταιρείες από την όποια υποστήριξη παρέχουν σε διάφορους τομείς. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει φόρουμ και πώς λειτουργεί γενικά, μάθε πρώτα και μετά γράφε εδώ. Αρκετά προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας με τα λεγόμενα σου.
Ίσως δοκιμάσω το firmware του Micro-HD στον LV6TBOXHD μου αργά το βράδυ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
Ευχηθείτε μου καλή τύχη!
Μάλλον του λείπει από το σπίτι ένα μεγάλο, μαύρο ... πρες παπιέ ! :angel:Γιατι να το κάνεις αυτό; Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά στην αλλαγή καναλιών;
Γιατι να το κάνεις αυτό; Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά στην αλλαγή καναλιών;
Δεν κάνει για πρες-παπιέ, πολλά ελαφρύς είναιΜάλλον του λείπει από το σπίτι ένα μεγάλο, μαύρο ... πρες παπιέ ! :angel:
Αναμένω αποτελέσματα από τη μεταμόσχευση.
Τόσο μεγάλη είναι η περιέργειά μου![]()
Δεν έχει ρυθμιζόμενη διάρκεια της Infobar, ούτε την αίσθηση ταχύτερης αλλαγής καναλιών του Micro-HD.Δεν κάνει για πρες-παπιέ, πολλά ελαφρύς είναι
Θα το φας το κεφάλι σου στο τέλος. Δεν σου φτάνει ο Fergie; :smile:
Απ οτι βλεπω ολοι εχουνε απο ενα προβλημα...Ο ενας με τον ηχο ο αλλος με τα καναλια...προβληματικο μας βγηκε το μηχανημα! υπαρχει περιπτωση να βγαλετε καινουργιο που να διαβαζει AC3-DTS ηχο για τα βιντεο;;;
υπαρχει περιπτωση να βγαλετε καινουργιο που να διαβαζει AC3-DTS ηχο για τα βιντεο;;;
Εμενα δεν μου εχει κανει τετοιο...και το καλο που του θελω να μην μου κανει τετοια ιστορια γιατι αρκετα με την ξενερα με τον ηχο...εχει φυγει απο τον 4ο!
Τελικά ύστερα απο αναβάθμιση στο firmware της τηλεόρασης το πρόβλημα με το περιοδικό μαύρισμα σαν να κλείνει η tv και μετά να ξανανοίγει παραμένει. Μήπως είναι πρόβλημα του αποκωδικοποιητή;Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με το μαύρισμα της οθόνης σε Philips 37'' 7603D.
Έχει αναφερθεί και σε άλλους δέκτες το ίδιο πρόβλημα. Σε όλες τις περιπτώσεις η τηλεόραση ήταν Philips.Τελικά ύστερα απο αναβάθμιση στο firmware της τηλεόρασης το πρόβλημα με το περιοδικό μαύρισμα σαν να κλείνει η tv και μετά να ξανανοίγει παραμένει. Μήπως είναι πρόβλημα του αποκωδικοποιητή;
Καλησπερα! Μηπως εχει παρατηρησει κανεις αν το χασιμο της ρυθμισης των καναλιων οφειλεται στην απενεργοποιηση του αποκωδικοποιητη? Συγκεκριμενα μολις το πρωι τα ρυθμισα και το απογευμα εφυγα απο το σπιτι και τον εκλεισα. Γυρνωντας τωρα το βραδυ και ανοιγοντας τον, ειδα οτι τα ειχε χασει την ρυθμιση παλι. Μηπως σχετιζονται ???
Και εγώ αυτό υποπτεύομαι, οτι κάνει μερικές φορές reset όταν κλείνει αλλα έχουν αναφέρει και χάσιμο της σειράς και όταν ο δέκτης είναι ανοιχτός.
Ίσως το τροφοδοτικό δεν είναι αρκετά σταθερό και προκαλεί προβλήματα.
εμενα έχει χάσει live τη σειρά των καναλιών....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.