Crystal Audio Micro-SD

Re: CRYSTAL AUDIO Micro-SD [ Νέος Δέκτης SD με λειτουργίες Media Player ]

Το Μicro-SD αναγνωρίζει και idx/sub υπότιτλους, οπότε μπορούμε να έχουμε ό,τι μέγεθος και γραμματοσειρά υποτίτλων θέλουμε, μετατρέποντας τους srt υπότιτλους σε idx/sub με ένα πρόγραμμα σαν το http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php (είναι εύκολο και free).

Εγώ πχ χρησιμοποίησα αυτές τις ρυθμίσεις :

http://imageshack.us/photo/my-images/713/aviaddxsubs.jpg

Last edited:

Το Μicro-SD αναγνωρίζει και idx/sub υπότιτλους, οπότε μπορούμε να έχουμε ό,τι μέγεθος και γραμματοσειρά υποτίτλων θέλουμε, μετατρέποντας τους srt υπότιτλους σε idx/sub με ένα πρόγραμμα σαν το http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php (είναι εύκολο και free).

Πολύ καλό!!!
Ευχαριστούμε :grinning-smiley-043

Το προγραμματάκι που προτείνεις δεν τους ενσωματώνει;
Τους μετατρέπει σε idx/sub και τους βλέπεις με ότι γραμματοσειρά θέλεις εσύ;

Το προγραμματάκι που προτείνεις δεν τους ενσωματώνει;

Όχι

Τους μετατρέπει σε idx/sub και τους βλέπεις με ότι γραμματοσειρά θέλεις εσύ;

Ναι

Έχει και κάποιες πρόσθετες λειτουργίες, όπως πχ την αύξηση του χρόνου εμφάνισης των υποτίτλων κλπ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πρόγραμμα, το είχα χρησιμοποιήσει κατά κόρον παλαιότερα, απλά δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να δούλευε εδώ :)

Όχι

Ναι

Έχει και κάποιες πρόσθετες λειτουργίες, όπως πχ την αύξηση του χρόνου εμφάνισης των υποτίτλων κλπ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πρόγραμμα, το είχα χρησιμοποιήσει κατά κόρον παλαιότερα, απλά δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να δούλευε εδώ :)
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Πολύ καλά νέα αυτά!!!!
Φαντάζομαι ότι δεν θα έχω πρόβλημα με τπν CDVB-HD και τους idx/sub υπότιτλους!!!
Αύριο που θα είμαι μαζί του θα ασχοληθώ.

Πολύ καλά νέα αυτά!!!!
Φαντάζομαι ότι δεν θα έχω πρόβλημα με τπν CDVB-HD και τους idx/sub υπότιτλους!!!
Αύριο που θα είμαι μαζί του θα ασχοληθώ.

Κάνε μια δοκιμή και βάλε τα νέα και στο αντίστοιχο post ;)

Απάντηση: CRYSTAL AUDIO Micro-SD [ Νέος Δέκτης SD με λειτουργίες Media Player ]

Ως κατοχος του edision mini triton το προγραμματακι με τις ρυθμισεις δουλευει μια χαρα!Θα το γραψω στο αντιστοιχο θεμα.Πολλα συγχαρητηρια!

Δυστυχώς μια δοκιμή που έκανα, δεν φαίνεται να διαβάζει idx/sub υπότιτλους.
Κρίμα.

To AVIAddXSubs έχει και μία άλλη επιλογή για ενσωμάτωση των υποτίτλων (μόνο σε .avi αρχεία όμως).

Για δοκίμασε (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) να δεις μήπως και δουλεύει (για τον Micro-SD δοκίμασα και ΔΕΝ δουλεύει).

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO Micro-SD [ Νέος Δέκτης SD με λειτουργίες Media Player ]

Ως κατοχος του edision mini triton το προγραμματακι με τις ρυθμισεις δουλευει μια χαρα!Θα το γραψω στο αντιστοιχο θεμα.Πολλα συγχαρητηρια!

Λογικό, αφού έχουν το ίδιο τσιπάκιον :)
Ίδια μενού, κλπ...
Αφού μου έχει μπει η ιδέα, μόλις η CA βγάλει το νέο fw που θα λύσει τα θέματα με το μέγεθος και την εμφάνιση σε μία σειρά των υποτίτλων, να το περάσω και στο Edision για δοκιμή :) :)

To AVIAddXSubs έχει και μία άλλη επιλογή για ενσωμάτωση των υποτίτλων (μόνο σε .avi αρχεία όμως).

Για δοκίμασε (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) να δεις μήπως και δουλεύει (για τον Micro-SD δοκίμασα και ΔΕΝ δουλεύει).
Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω και αυτό.

Αγόρασα χθές και τον HD και τον SD.Με τον HD όλα καλά.Με τονSD ακούγεται βόμβος-βουητό και στις 3 τηλεοράσεις με 3 διαφορετικά καλώδια scart,ειδικά όταν χαμηλώνω τελείως την ένταση στον sd με την ένταση της TV στο μέσον και πάνω.

Παρακαλώ μια απάντηση ,κυρίως απο τους υπεύθυνους της CRYSTAL ,αν είναι αυτή η λειτουργία του(αν και δε νομίζω) ή έπεσα σε ελλατωματικό κομάτι;

Αγόρασα χθές και τον HD και τον SD.Με τον HD όλα καλά. Με τον SD ακούγεται βόμβος-βουητό και στις 3 τηλεοράσεις με 3 διαφορετικά καλώδια scart,ειδικά όταν χαμηλώνω τελείως την ένταση στον sd με την ένταση της TV στο μέσον και πάνω.

Παρακαλώ μια απάντηση ,κυρίως από τους υπεύθυνους της CRYSTAL ,αν είναι αυτή η λειτουργία του(αν και δε νομίζω) ή έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι;

Καλησπέρα gregp! :smile:

Από τα όσα περιγράφεις, ο Micro-SD δεν συμπεριφέρεται φυσιολογικά και θα πρέπει να κάνει μια «βόλτα» από τα γραφεία μας για τεχνικό έλεγχο.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 6134767 για τις σχετικές λεπτομέρειες. -bye-

Φίλε crystal Druid (Βασίλη) θα τον πάρω την επόμενη εβδομάδα και αυτόν για δοκιμή σε δύσκολες συνθήκες ελπίζοντας ότι θα με καλύψει η ευαισθησία του. Ο crypto 250 που πήρα μάλλον δεν περνάει το τεστ και κόβεται . Θα τον κρατήσω μόνο για Αθήνα.

Αγόρασα χθές και τον HD και τον SD.Με τον HD όλα καλά.Με τονSD ακούγεται βόμβος-βουητό και στις 3 τηλεοράσεις με 3 διαφορετικά καλώδια scart,ειδικά όταν χαμηλώνω τελείως την ένταση στον sd με την ένταση της TV στο μέσον και πάνω.

Παρακαλώ μια απάντηση ,κυρίως απο τους υπεύθυνους της CRYSTAL ,αν είναι αυτή η λειτουργία του(αν και δε νομίζω) ή έπεσα σε ελλατωματικό κομάτι;
To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον SD σε δύο τηλεοράσεις, αλλά και με τον Digital World συνδεδεμένοι και οι 2 με scart.
Ο DW με HDMI κανένα πρόβλημα...

Καλησπέρα gregp! :smile:

Από τα όσα περιγράφεις, ο Micro-SD δεν συμπεριφέρεται φυσιολογικά και θα πρέπει να κάνει μια «βόλτα» από τα γραφεία μας για τεχνικό έλεγχο.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 6134767 για τις σχετικές λεπτομέρειες. -bye-

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση,τον εστειλα DOA και πιστωθηκε ο λογαριασμος μου,αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν τον βλεπω πια, στο συγκεκριμενο site.Θα υπαρξει συνεχεια ,να περιμενω?

To ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον SD σε δύο τηλεοράσεις, αλλά και με τον Digital World συνδεδεμένοι και οι 2 με scart.
Ο DW με HDMI κανένα πρόβλημα...

Το ίδιο έχω με Lifeview LV6TMPVR4 και F&U 2219. Πρέπει να έχουν αυτό το πρόβλημα όλοι οι Κινέζικοι. Αναμενόμενο αφού είναι... Κινέζικοι.

Δεν φταίει το ότι είναι κινέζικο. Εξάλλου πολλά ποιοτικά μηχανήματα είναι από εκεί...
Τα φτηνά υλικά που χρησιμοποιούν φταίνε, για να φτάσουν σε μας με χαμηλή τιμή πώλησης.

Ξερει κανένας που είναι διαθέσιμος ??? Media markt οχι multirama οχι public οχι.
Μου είπανε μαλιστα οτι έχει έλλειψη και οτι θα ειναι διαθεσιμος παλι τελος Αυγουστου αρχες Σεπτεμβρη.

CRYSTAL AUDIO Micro-SD. Τον αγόρασα απο το PC 1.GR. Στα 25,80. Ευχαριστιμενος μεχρι στιγμης. Παιζει ολα τα καναλια, δοκιμασα με στικακι απο PC παιζει ΜΡEG-4 , ΜΡ 3 , JPG. Εγραψα απο TV σε στικακι 70 min, 2,4 GB το παιζει και στο PC. Καποιο προβλημα όμως υπαρχει.. η ένταση της φωνής μέσω Micro-SD ειναι πολύ χαμηλή. Ειναι φυσικο αυτο ?.

Τώρα παρήγγειλα και τον Shaub Lorenz sl 500, Και αυτον απο το PC 1.GR στα 25,85 θα δω τι διαφορά υπάρχει μεταξύ τους.