CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Πολύ καλό αλλά πήρα tv με media player και δεν πρόλαβα να το δουλέψω.
όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm το πήρα το Δεκέμβρη στα 48 ευρώ και είναι αδούλευτο!
Η TV σου παίζει ματρόσκες;

Παιδια πηρα χθες και εγω το PICO ολα καλα μικρο στο μεγεθος μια χαρα εικονα
αλλα αυτο το κοντρολ, ελεος, πηγα να το σπασω απο τα πατηματα ειδικα το enter αλλαξα και μπαταρια γιατι το βρηκα μεσα στο κοντρολ χωρις το πλαστικο.
Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει η ευαισθησια του μεσο καποιο firmware η ετσι θα μεινει ?

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Υπαρχουν tv που παιζουν μακροσκες με dts, οπως η samsung C530.

Καλυτερα χωριστο media player, αντι να την πληρωσεις παραπανω σε σχεση με αλλες ιδιων ιντσων, ωστε να αποφυγεις τις ιδιοτροπιες του ενσωματωμενου (π.χ. για τη συγκεκριμενη διαβασα καπου για μικρο σχετικα μεγεθος υποτιτλων, αλλες δεν κανουν dts downmix ή εχουν προβλημα με ANSI υποτιτλους SRT κλπ.). Επισης το χωριστο μπορεις να το βαλεις και σε αλλη TV (ειδικα το pico με ενα δισκο 2,5" μου εχει λυσει τα χερια γιατι εχω 3 TV στο σπιτι).

αλλα αυτο το κοντρολ, ελεος, πηγα να το σπασω απο τα πατηματα ειδικα το enter αλλαξα και μπαταρια γιατι το βρηκα μεσα στο κοντρολ χωρις το πλαστικο.
Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει η ευαισθησια του μεσο καποιο firmware η ετσι θα μεινει ?

Μια χαρα ειναι η ευαισθησια του, ειδικα με αλλαγη μπαταριας, εμενα πιανει στην ευθεια πανω απο 10 μετρα, βαλτο μπροστα μπροστα στο επιπλο και δε θα εχεις προβλημα. Δες εδω για συγκριση με ο,τι κινεζικο κυκλοφορει:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=67923&page=15

Last edited:

Kαλησπέρα!
Η ευαισθησία του τ/κ δεν είναι θέμα software-ικό. Πάντως δουλεύουμε πάνω στη λύση του θέματος για όσους από εσας έχετε προβλήματα απόκρισης. Θα έχετε νέα μου πιστεύω σύντομα...

Μια χαρα ειναι η ευαισθησια του, ειδικα με αλλαγη μπαταριας, εμενα πιανει στην ευθεια πανω απο 10 μετρα, βαλτο μπροστα μπροστα στο επιπλο και δε θα εχεις προβλημα. Δες εδω για συγκριση με ο,τι κινεζικο κυκλοφορει:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=67923&page=15
Τί μπαταρία έβαλες;

Στο skroutz βρήκα αυτήν σαν φθηνότερη από όλες, αξίζει;

Απάντηση: Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Καλυτερα χωριστο media player, αντι να την πληρωσεις παραπανω σε σχεση με αλλες ιδιων ιντσων, ωστε να αποφυγεις τις ιδιοτροπιες του ενσωματωμενου (π.χ. για τη συγκεκριμενη διαβασα καπου για μικρο σχετικα μεγεθος υποτιτλων, αλλες δεν κανουν dts downmix ή εχουν προβλημα με ANSI υποτιτλους SRT κλπ.). Επισης το χωριστο μπορεις να το βαλεις και σε αλλη TV (ειδικα το pico με ενα δισκο 2,5" μου εχει λυσει τα χερια γιατι εχω 3 TV στο σπιτι).
Εγω την εχω την συγκεκριμενη tv c530 στην κρεβατοκαμαρα και οτι της εχω βαλει
σε ματροσκα δεν ειχε προβλημα,οι υποτιτλοι οντως ειναι λιγο μικροι,στο σαλονι
εχω το live βεβαια.Σε καμια περιπτωση μια tv με ενσωματωμενο player δεν μπορει να αντικαταστησει ενα εξωτερικο player αλλα στην δικια μου περιπτωση με εχει βολεψει παρα πολυ,λιγοτερα καλωδια,ενα τηλεκοντρολ.

Δοκιμασε να το βαλεις καπου αλλου. Εγω το εβαλα λιγο πιο μπροστα πανω στο επιπλο και πιανει αρκετα καλυτερα.

Πιστευω ομως οτι επρεπε το τηλεκοντρολ να εχει μπαταριες AAA ωστε να ειναι πιο ισχυρο.

Αφού όλα στην Κίνα κατασκευάζονται τώρα πια... από τις duracell, μέχρι το pico.

Μπορεί, αλλά σίγουρα δεν είναι όλες οι μπαταρίες ίδιες ;)

Μπορεί, αλλά σίγουρα δεν είναι όλες οι μπαταρίες ίδιες ;)
Σωστά, δεν είναι όλα τα προϊόντα ίδια (ποιοτικά), όμως όλα (σχεδόν) είναι κινέζικα. Για αυτό το «κινέζικες» μου ακούστηκε κάπως...

Πάντως λέω να πάρω μια EasyTouch και μια Duracell, έτσι για να δω αν έχουν διαφορά στην απόδοση/εμβέλεια του Τ/Κ (που δεν νομίζω να έχουν). :smile:

:offtopic:
θα αστειεύεσαι. Ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Να περιμένω και SUV ?

όχι φίλε μου σοβαρά μιλάω το είδα σε φυλλάδιο του πλαισίου το τελευταίο, έβγαλε 26 ιντσών...

Kαλησπέρα!
Η ευαισθησία του τ/κ δεν είναι θέμα software-ικό. Πάντως δουλεύουμε πάνω στη λύση του θέματος για όσους από εσας έχετε προβλήματα απόκρισης. Θα έχετε νέα μου πιστεύω σύντομα...
OK ευχαριστω :worshippy:

Καλησπέρα.
Από αύριο το pico στον Κωτσόβολο στα 49 ευρώ. Έπεσε στα χέρια μου φυλλάδιο και καθότι περίμενα τις εκπτώσεις θα το τσιμπήσω αύριο.

Νιωθω πολυ μακακας ξαφνικα.Το πηρα πεμπτη με 60 ευρω.
Δηλαδη αν περιμενα μεχρι σημερα θα το επαιρνα 10 ευρω λιγοτερα ?

Μόλις πήρα 2 και πάω σφαίρα για update. Γιατί δεν περίμενες μέχρι τις εκπτώσεις? Αφού ήταν γνωστό ότι από 15/1 ξεκινάνε...

Και εγώ μόλις τσίμπησα ένα με 49 ευρώ...
Η πλάκα είναι οτι χτες βρέθηκα σε Κωτσόβολο για άλλη δουλειά... και πήγα να ρίξω μια ματια στο Pico να το δω από κοντά... και ο πωλητής λύσαξε να μου το πουλήσει χτες με 60 και παραλίγο να το καταφέρει κιόλας... ευτυχως δεν τον πέτυχα σημερα...!!!

Thanks soch για την ενημέρωση.

παρατήρησα ότι το τηλεκοντρολ πιάνει λίγο καλύτερα αν δεν είσαι σε ευθεία αλλά αν έχει μια γωνία λίγο πιο δεξιά από την συσκευή.