CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

μπραβο για αλλη μια φορα! αψογη και αμεση "απαντηση" σε αυτα που επισημαναμε! για μενα εχετε αναχθει στην εταιρια με το καλυτερο after sales support που εχω συναντησει μακραν της δευτερης!:ernaehrung004:

-------------------------------------------------------------------------------------------
Aνέβηκε μόλις το νέο firmware V1.05 εδώ
-------------------------------------------------------------------------------------------

Επαναλαμβάνω πως η αναβάθμιση λογισμικού v.1.05, εισάγει τις παρακάτω δυνατότητες και βελτιώσεις:

1. Αποθήκευση της στάθμης του ήχου μετά το κλείσιμο του PicoHD. Η συσκευή θα εκκινηθεί με την ίδια στάθμη ήχου που θέσατε πριν την απενεργοποίησή της.

2. Αποθήκευση της θέσης των υποτίτλων στον κάθετο άξονα (πάνω - κάτω), μετά το κλείσιμο του PicoHD.

3. Αλφαβητική ταξινόμηση των αρχείων.

4. Εμφάνιση των λεπτομερειών του αρχείου (video media info: ανάλυση, fps, codec | audio media info: bitrate, codec).

5. Αλλαγή του προκαθορισμένου τρόπου προβολής της εικόνας σε “αυτόματη προσαρμογή”.

Μολις το πηρα κι εγω σημερα απο τον Κωτσο στα 49 ευρω για να αντικαταστησει το "κινεζακι" το οποιο παρεδωσε πνευμα !
Πρωτες εντυπωσεις θετικες , δεν προσεξα κατι αρνητικο.
Μαλιστα με το που το πηρα βγηκε και το καινουριο firmware 1.05 το οποιο και περασα.
Ελπιζω να αντεξει την συνεχη χρηση ( ανοιγει το πρωι , κλεινει το βραδυ ) !!!

Φιλτατε Tek_Killa , εχουν ξεκινησει καλα οι πωλησεις του pico?
Να ελπιζουμε και σε μελλοντικα media players? :p

Mια χαρά πάει το Pico... To ψάχνουμε για κάτι μεγαλύτερο κι ελπίζουμε κι εμείς... :)

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση? Τι καλώδιο hdmi να αγοράσω? Υπάρχει διαφορά στα καλώδια των 5ε και στα καλώδια των 30ε ας πούμε?Διαφορά που έχει? στην ποιότητα?Μιλάμε για 1 μέτρο καλώδιο.(Σορρυ για το οφ τοπικ)

Να κάνω μια άσχετη ερώτηση? Τι καλώδιο hdmi να αγοράσω? Υπάρχει διαφορά στα καλώδια των 5ε και στα καλώδια των 30ε ας πούμε?Διαφορά που έχει? στην ποιότητα?Μιλάμε για 1 μέτρο καλώδιο.(Σορρυ για το οφ τοπικ)

Διαφορές στην ποιότητα υπάρχουν σίγουρα, αλλά που απο 50 ευρώ και πάνω δεν δικαιολογούνται κατα τη γνώμη μου...

Προσωπικά μια μέση λύση σε επωνυμο καλώδιο κόστους 15 ευρώ το πολύ χρησιμοποιώ για το pico και για τις άλλες συσκευές μου...

Last edited:
Εννοώ στην ποιότητα...Δεν υπάρχει καμιά διαφορά?Ολα ίδια ειναι δηλαδή?

Εννοώ στην ποιότητα...Δεν υπάρχει καμιά διαφορά?Ολα ίδια ειναι δηλαδή?

Υπάρχουν διαφορές στην ποιότητα του χαλκού, στη θωράκιση από παρεμβολές και στο περίβλημα.

Έχεις να προτείνεις κάποιο απο e shop h plaisio? :)

Συγχώρεσε με αλλά δε θα ήθελα να σου προτείνω εγώ γιατί δε θα ήταν σωστό εκ μέρους μου. ;)
Όποιος άλλος θέλει, ευχαρίστως και να σου προτείνει! :)

nikosn14 θες να απολυσουν τον Tek_killa?

Η Crystal Audio πουλαει καλωδια HDMI για ολα τα βαλαντια :firstprize:
http://www.crystalaudio.gr/ProductCatalog/Accessories/Cables/HDMI.aspx

Μπραβο παιδια, συγχαρητηρια, μολις περασα το νεο firmware update και εχει μικρες βελτιωσεις, που κανουν ομως μεγαλη διαφορα στη χρηστικοτητα. :SFGSFGSF:

Για 1 μέτρο μήκος δεν έχουν νόημα τα extra (φερρίτες, επιπλέον θωράκιση κλπ.)... αυτά παίζουν ρόλο σε μεγάλα μήκη, πάνω από 5 μέτρα που εξασθενεί το σήμα.

Εγώ αυτό έχω και είναι μια χαρά και για Pico και PS3...