CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Σόρρυ για το διπλό πόστ.
Οι υπότιτλοι πώς μικραίνουν και μεγαλώνουν? γιατι με τα βελάκια δεξιά και αριστερά δέν γίνεται τίποτα.. Και κάτι ακόμα, όταν βάζω το στικάκι μου αρχίζουν και παίζουν οι ταινίες κατευθείαν. πώς μπορώ να το κάνω να μήν παίζουν κατευθείαν και να πηγαίνω απο τις "ΤΑΙΝΙΕΣ" και να επιλέγω απο εκεί ποια θέλω να δω?

Σόρρυ για το διπλό πόστ.
Οι υπότιτλοι πώς μικραίνουν και μεγαλώνουν? γιατι με τα βελάκια δεξιά και αριστερά δέν γίνεται τίποτα.. Και κάτι ακόμα, όταν βάζω το στικάκι μου αρχίζουν και παίζουν οι ταινίες κατευθείαν. πώς μπορώ να το κάνω να μήν παίζουν κατευθείαν και να πηγαίνω απο τις "ΤΑΙΝΙΕΣ" και να επιλέγω απο εκεί ποια θέλω να δω?

Oι υπότιτλοι μεγαλώνουν και μικράινουν με τα βελάκια <- & -> μόνο όταν είναι εξωτερικοί...
Εάν κάθε ταινία στο δίσκο είναι σε δικό της folder, δεν θα παίζει αυτόματα.

καλημέρα συμφορουμίτες,
διάβασα στο περιοδικό ήχος και εικόνα το review, σχετικά με το πικο, το αδικούν το μηχάνημα, διότι το value for money για αυτά που έχει, είναι σούπερ.. έχουμε κανένα νέο σχετικά με το δεύτερο firmware? σας ρωτάω, διότι έχω καιρό να μπω λόγο δουλειάς.. και κάτι άλλο, φωτογραφίες και βιντεάκια από κινητό το οποίο έχει android έχετε δοκιμάσει? παίζουνε???

μόλις είδα πριν σχετικά με το 1.05 το τρέξατε παιδιά? όλα ΟΚ?? θα το κατεβάσω για να το τρέξω, ευχαριστούμε την crystal audio... πραγματικά πολύ καλό response, κι εμείς περιμένουμε πόσους μήνες την samsung να μας αναβαθμίσει σε android 2.2
παιδιά δεν βγαζεται και κανα smart phone???

Last edited:
καλημέρα συμφορουμίτες,
διάβασα στο περιοδικό ήχος και εικόνα το review, σχετικά με το πικο, το αδικούν το μηχάνημα, διότι το value for money για αυτά που έχει, είναι σούπερ..

Το review που διάβασες στον Ήχο είναι από τα χεράκια μου..

Τα "αστεράκια" που αποδίδονται στα μηχανήματα αντιστοιχούν σε δυνατότητες, όχι value for money. Επιπλέον, αν θυμάμαι καλά, ανέφερα ότι αποτελεί άριστο value for money.

Έχω μία απορία, η οποία δεν νομίζω να έχει απαντηθεί εκτός αν μου διέφυγε κάποιο ποστ. Τι είδους file system εξωτερικών δίσκων αναγνωρίζει το picoHD (fat, ntfs, ext3 , mac os formatted?);

Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Τα "αστεράκια" που αποδίδονται στα μηχανήματα αντιστοιχούν σε δυνατότητες, όχι value for money. Επιπλέον, αν θυμάμαι καλά, ανέφερα ότι αποτελεί άριστο value for money.

Φαντάζομαι ότι μόνο στο περιοδικό μπορεί να βρεθεί το review, δεν βλέπω κάποια -έστω και μικρή αναφορά- ονλάιν στην σελίδα του, σωστά?...

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Έχω μία απορία, η οποία δεν νομίζω να έχει απαντηθεί εκτός αν μου διέφυγε κάποιο ποστ. Τι είδους file system εξωτερικών δίσκων αναγνωρίζει το picoHD (fat, ntfs, ext3 , mac os formatted?);

FAT32, NTFS

Re: Απάντηση: Re: CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Φαντάζομαι ότι μόνο στο περιοδικό μπορεί να βρεθεί το review, δεν βλέπω κάποια -έστω και μικρή αναφορά- ονλάιν στην σελίδα του, σωστά?...

Σωστά!

Το παρελαβα κι εγω . Με μπερδεψε μεχρι να το κανω να δουλεψει αφου χρειαστηκε να βαλω αναποδα τo κοκκινο και το κιτρινο rca ( κουλο κι αυτο ) και μετα να γυρισω στις ρυθμισεις του pico σε ntsc αντι για pal .

Περα απο αυτο του περασα το τελευταιο firmware , το συνδεσα με ενα 2TB εξωτερικο και εκανα καποια τεστακια .

Σε κατι wmv μου εκανε κατι νερα αλλα mkv και avi που με ενδιαφερουν κυριως τα επαιξε ωραιοτατα . Η εικονα απολυτα αποδεκτη για τις απαιτησεις μου ακομα και με τα απλα καλωδια που το συνοδευουν .

Ο ηχος μια χαρα σε ενταση ( στο 23 το εχω αφησει ) . Δεν ειδα να εχει καποιο προβλημα ωστε να χρειαστει να το παω στο τερμα .

Το τηλεκοντρολ οντως ωρες ωρες μαλακοφερνει .
Οι υποτιτλοι μια χαρα σε μεγεθος και θεση ( αν υπηρχε και σε κιτρινο χρωμα θα ηταν ακομα πιο καλα ) .

Ακομα ψαχνω να βρω που εχουν κρυψει μεσα σε τοσο λιγο χωρο το κλιματιστικο . Παρανοικα δροσερο ακομα και μετα απο ωρες λειτουργιας παροτι δεν εχει το παραμικρο ανοιγμα για να αεριζεται .

Αυτο το μηχανηματακι κανει αυτο ακριβως που λεει . Οτι πρεπει για απολυτη φορητοτητα .

Με ενα καλυτερο τηλεκοντρολ και ενα ενσωματομενο gps ωστε να μπορουμε να το βρουμε ευκολα αν το χασουμε σε καμια χαραμαδα η σε καμια τσεπη θα ειναι κομπλε .

Σημαντικο να παραμεινει κατω απο τα 60 ευρω ( ηδη κωτσοβολος και electroworld το ανεβασαν εκει απο 49 που ηταν ) γιατι μετα πλησιαζει σε αλλη κατηγορια .

Πρωτη εντυπωση λοιπον θετικοτατη .

Re: Απάντηση: CRYSTAL AUDIO PicoHD - Το λιλιπούτειο Media Player

Με ενα καλυτερο τηλεκοντρολ και ενα ενσωματομενο gps ωστε να μπορουμε να το βρουμε ευκολα αν το χασουμε σε καμια χαραμαδα η σε καμια τσεπη θα ειναι κομπλε .

Σημαντικο να παραμεινει κατω απο τα 60 ευρω ( ηδη κωτσοβολος και electroworld το ανεβασαν εκει απο 49 που ηταν ) γιατι μετα πλησιαζει σε αλλη κατηγορια .

Πρωτη εντυπωση λοιπον θετικοτατη .

:laugh:

Oι υπότιτλοι μεγαλώνουν και μικράινουν με τα βελάκια <- & -> μόνο όταν είναι εξωτερικοί...
Εάν κάθε ταινία στο δίσκο είναι σε δικό της folder, δεν θα παίζει αυτόματα.
Εξωτερικοί είναι και στον ίδιο φάκελο, όλες οι ταινίες με ακριβώς το ίδιο όνομα.(υπότιτλοι και ταινία)

Εξωτερικοί είναι και στον ίδιο φάκελο, όλες οι ταινίες με ακριβώς το ίδιο όνομα.(υπότιτλοι και ταινία)

Tότε κάνε μια επανεγκατάσταση του firmware για καλό και για κακό...

Επειδή σκέφτομαι να το πάρω για το υπνοδωματιο οπου θα συνδεθει με HDMI σε μια Sony 32" (χωρις AV ενισχυτή) , να φανταστώ οτι ο ήχος θα παιζει κανονικά (stereo) ;

Με ενδιαφέρει κυριως για ripαρισμένα DVD και για ματρόσκες

Επειδή σκέφτομαι να το πάρω για το υπνοδωματιο οπου θα συνδεθει με HDMI σε μια Sony 32" (χωρις AV ενισχυτή) , να φανταστώ οτι ο ήχος θα παιζει κανονικά (stereo) ;

Κανονικά... Κάνει downmix to stereo σε όλα τα format.

Καλημερά!

Το ακριβές! :a0210:
Ο ήχος μέσω HDMI θα αποδίδεται στερεοφωνικά από τα ηχεία της τηλεόρασης (stereo).

Να είσαι καλά! -bye-

Λοιπον μετα απο ενα μηνα χρησης νομιζω οτι μπορω να καταθεσω πιο ωριμες αποψεις.

1-Το μηχανημα παιζει τα παντα , τουλαχιστον οτι υλικο του εβαλα δεν κολλησε πουθενα.
2-Ειναι πολυ ευκολο σε χρηση με ολες τις απαραιτητες λειτουργιες (δεν μπορω να σκεφτω κατι να λειπει) και ειδικα η αλλαγη του aspect ratio κατα την διαρκεια της ταινιας πολυ χρησιμη
3-Δεν ζεσταινεται , δεν καιει , δεν κολλαει , κατι που δεν ειναι καθολου δεδομενο σε αλλα media players
4- Moνο αρνητικο η ανταποκριση στο τηλεκοντρολ ορισμενες φορες οπως εχει αναφερθει.

Θα θελαμε απο την υποστηριξη screen saver και γιατι οχι διαφορετικα θεματα ωστε να μπορουμε να αλλαξουμε τα χρωματα των μενου!

Αν φτιαξει λιγο και η αποκριση στο κοντρολ μιλαμε για την απολυτη προταση οχι μονο στα 50 ευρω αλλα και παραπανω.

ναι εχεις δικιο φιλε μου, αυτο το εχεις γραψει, πως εχει value for money αλλα γενικοτερα οταν ειδα το score, απογοητευτικα, το πικο, αξιζει πολυ περισσοτερα απο οτι καποια αλλα τα οποια εχουν τα διπλασια και τα τριπλασια χρηματα...:award:

4- Moνο αρνητικο η ανταποκριση στο τηλεκοντρολ ορισμενες φορες οπως εχει αναφερθει.
Εγω παντως το πηγα πισω και πηρα αλλο.
Το θεμα με το τηλεκοντρολ στο καινουργιο που πηρα βελτιωθηκε αρκετα θα μπορουσαν να πω.

Tότε κάνε μια επανεγκατάσταση του firmware για καλό και για κακό...

Λοιπόν το πρόβλημα με τους υπότιτλους το είχα εγώ. πατούσα (pause) για να τους δώ περίπου που θέλω να είναι γιατι το πάνω κάτω μπορώ να το ρυθμίσω το μέγεθος όμως δέν μπορούσα οπότε μου έσπασε τα νεύρα και άρχισα και πατούσα το δεξί βελάκι πολλές φορές χωρίς να γίνεται κάτι όσπου πάτησα play και ήταν τεράστιοι! Οπότε το μόνο πρόβλημα μου είναι οτι τις ταινίες τις παίζει κατευθείαν εάν δέν είναι σε φάκελο κάτι που μάλλον δέν θα μπορέσει να γίνει κάτι στο επόμενο firmware λόγο του ότι κάποιους τους βολεύει για να παίζει κατευθείαν τις ταινίες που έβαλαν στο φλασάκι τους..τεσπα. Σε ευχαριστώ πολύ Tek_Killa για τον χρόνο σου!:ernaehrung004:

αρχεία από yout..e διαβάζει..
μπορεί κάποιος φίλος να δώσει link...

για να το πάρο έστω και με pm..