Crystal Audio Premium-HD

καλησπερα
μετα απο οχι πολυ καιρο συμβίωσης με τον δεκτη αρχισε το πρωτο ευτραπελο
σημερα το απογευμα ο δεκτης δεν "ακουει" στις εντολες του τηλεκοντρολ οταν πχ παταω το δεξι βελακι για αυξηση της εντασης φωνης μου γυριζει σε ραδιο (Α001_Proto ) και παλι πισω.
Το ιδιο μου κανει και με αλλα πληκτρα ενω λιγα ειναι αυτα που λειτουργουν σωστα.
Επειδη τα κουμπια που εχει επανω η συσκευη (Power-Vol Up-Vol Down) λειτουργουν κανονικα υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα τηλεκοντρολ
Δοκιμασα να βγαλω τον δεκτη απο το ρευμα για λιγη ωρα οπως και να αλλαξω μπαταριες στο τηλεκοντρολ αλλα καμια βελτιωση
Εχεις κανεις αλλος αυτο το θεμα?
Τον γυριζω στο eshop για service ή μιλαω με την εταιρία?

επανέρχομαι
τελικά άνοιξα το τηλεκοντρολ και το καθάρισα
ο μικρός (11 μηνών) το είχε γεμίσει με σάλια και βραχυκύκλωνε.
Μόλις το σκούπισα ολα ΟΚ

ασε τον μικρο αν τον αφησεις για λιγο μονο του, δεν ξερεις τι ειναι ικανος να κανει
Ναι μονο το σκουπισα, ειχε λιγα υγρα στο σημειο της πλακετας που εχει μια σχετικα μεγαλη μαυρη κηλίδα (δεν ξερω πως λεγεται)
Τωρα ολα μια χαρα

Απάντηση: Re: Crystal Audio Premium-HD

Τωρα το διαβασα. Οποτε καλυτερα να περιμενω λιγες μερες
Δεν θα ήμουν ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον επόμενο δέκτη τους. Σιγή από την Crystal ένα χρόνο τώρα. Και δεν είναι ότι δεν έχει προβλήματα ή ελλείψεις το λογισμικό τους, ούτε ότι δεν υπάρχει εξέλιξη λογισμικού από την Mstar.

Ξεφεύγω από το θέμα, οπότε θα πω ότι πιστεύω πως δεν θα ξαναδούμε ζωηρή υποστήριξη από την Crystal για τον Premium-HD ή οποιονδήποτε άλλο δέκτη τους. Ο λόγος είναι ότι πια δεν υπάρχουν μεγάλες πωλήσεις, ούτε αναμένονται στο μέλλον.

και εγώ θέλω να παρω ένα boomer εδώ και 6 μήνες και δεν υπάρχει πουθενά.
σε όσα τηλεφωνα τους έχω κάνει δεν ήξεραν να μου δώσουν καμια πληροφορία.

μάλλον θα το πάρω από το εξωτερικό (το ίδιο από άλλο OEM) στα 2/3 της τιμής και θα ησυχάσω.

μετα απο χρηση παρατηρησα το εξης. οταν ειμαι στις ταινιες και παταω πανω σε μια για να ανοιξει που εχει αυτα τα χαρακτηριστικα

1080p BluRay 5.1 x264

κολλαει πανω που γραφει init... και μετα πρεπει να βγαλω απο την πριζα τον αποκωδικοποιητη για να λειτουργησει ξανα.

Αν το κάνει μόνο σε ένα αρχείο, μάλλον είναι πρόβλημα του αρχείου αυτού. Κάποιο μικροπρόβλημα στη δομή του ή στις παραμέτρους κωδικοποίησης.

αυτο που περιμενα ειναι να απιζει το αρχειο αλλα οχι τον ηχο μιας και δεν τον υποστηριζει σωστα?

αρα αν το κανει σε ολα τα αρχεια αυτου του ειδους εχει προβλημα? εχω βαλει το τελευταιο update πανω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μηπως εχει να κανει με το 1080p μιας και νομιζω η τηλεοραση μου υποστηριχει νομιζω 1080i?

Γράψε μας τις πληροφορίες που δίνει για ένα από αυτά τα αρχεία το προγραμματάκι MediaInfo, μήπως μπορούμε να δούμε κάτι ύποπτο σε αυτές.

Θα ήθελα μια βοήθεια για τον συγκεκριμένο receiver. Με ενδιαφέρει κατά 95% αποκλειστικά ως media player. Αρχεία κατά 80-90% mp4, h264 με AAC κι ενίοτε AC3. To υπόλοιπο 20-10% XviD και ματρόσκες, οι τελευταίες πάλι με AAC ή AC3. Τον παίρνω ή κοιτάω αλλού; Η συσκευή θα χρησιμοποιείται σε club για την αναπαραγωγή videos με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράδειγμα αρχείων:

Code:
General
Complete name                  : 
Format                         : MPEG-4
Format profile                 : Base Media
Codec ID                       : isom
File size                      : 1.48 GiB
Duration                       : 2h 46mn
Overall bit rate               : 1 271 Kbps
Writing application            : Lavf55.37.101

Video
ID                             : 1
Format                         : AVC
Format/Info                    : Advanced Video Codec
Format profile                 : [email protected]
Format settings, CABAC         : Yes
Format settings, ReFrames      : 4 frames
Codec ID                       : avc1
Codec ID/Info                  : Advanced Video Coding
Bit rate                       : 1 136 Kbps
Width                          : 700 pixels
Height                         : 394 pixels
Display aspect ratio           : 16:9
Frame rate mode                : Constant
Frame rate                     : 29.970 fps
Color space                    : YUV
Chroma subsampling             : 4:2:0
Bit depth                      : 8 bits
Scan type                      : Progressive
Bits/(Pixel*Frame)             : 0.137
Stream size                    : 1.32 GiB (89%)
Writing library                : x264 core 142 r2409 d6b4e63
Encoding settings              : cabac=1 / ref=3 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=hex / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.00 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-2 / threads=12 / lookahead_threads=2 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / bluray_compat=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=40 / rc=crf / mbtree=1 / crf=23.0 / qcomp=0.60 / qpmin=0 / qpmax=69 / qpstep=4 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00

Audio
ID                             : 2
Format                         : AAC
Format/Info                    : Advanced Audio Codec
Format profile                 : LC
Codec ID                       : 40
Bit rate mode                  : Constant
Bit rate                       : 128 Kbps
Channel(s)                     : 2 channels
Channel positions              : Front: L R
Sampling rate                  : 22.05 KHz
Compression mode               : Lossy
Stream size                    : 153 MiB (10%)

Με τα αρχεία δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως αν αντέξει τη συνεχή αναπαραγωγή, ειδικά αν είναι HD video που τον ζορίζει περισσότερο.

Καλό θα είναι το μέσο αποθήκευσης να έχει δική του τροφοδοσία για να μην τον επιβαρύνει κι άλλο.