Crystal Audio Premium-HD

Βασικά από USB stick θα παίζει. Και σπάνια θα παίξει HD video και αυτό 720p max και κοντά στα 4000-6000kbps bitrate όποτε και αν. Μην φανταστείς κάτι τρομερό, 1 φορά στις 15 ημέρες θα παίζει για κανά 3ωρο συνεχόμενα την κάθε φορά.

θα ειχε ενδιαφερον να γινοταν κανενας διαγωνισμος "crash test" δεκτων σε πολυωρη αναπαραγωγη βαριων αρχειων.
να συγκριναμε θερμοκρασιες, κωλύματα και δακρυα πυκνωτών :p

Πιο χρήσιμο θα ήταν να δοκιμάσουμε την αντοχή τους στην δουλειά που πρέπει να κάνουν, να προβάλουν και να γράφουν τηλ. κανάλια δηλαδή.

καλησπερα σε ολους...εχω τον premium hd και εντελως ξαφνικα χωρις να πειραξω το παραμικρο,ο δεκτης σταματησε να παιζει...δηλαδη "μαυρο" στην οθονη...ειναι συνδεδεμενος με hdmi σε τηλεοραση full hd sharp xd1e...αφου τσεκαρα μηπως το καλωδιο ειχε προβλημα συνδεοντας αλλο hdmi καλωδιο εκανα το εξης...εριξα ενα scart και φυσικα ο δεκτης εμφανισε εικονα...το προβλημα λοιπον ειναι το εξης:ο δεκτης μεσω hdmi παιζει σε ολες τις αναλυσεις 576i,576p,720p,1080i...εκτος την 1080p την οποια επαιζε κανονικα και συνεχεια απο τοτε που τον αγορασα...τα φωτα σας παρακαλω...ευχαριστω εκ των προτερων...

οχι φιλε μου η τηλεοραση ειναι μια χαρα,εχει επανω της ενα δορυφορικο δεκτη στα 1080p ,ενα playstation 3 στα 1080p και παιζει κανονικα...επισης συνδεθηκε και αλλος dvb-t στα 1080p και επαιξε κανονικοτατα

κατι παρόμοιο μου συνεβενε έμενα με τον προηγούμενο δεκτή που είχα ( ΒΟΧ ) άλλα στον ήχο
Μετά απο κάποιο διάστημα δεν έστελνε ηχο στη τηλεόραση μεσώ hdmi παρά μόνο εικόνα
μετά από ψάξιμο βρήκα οτι για κάποιο λόγο έτρωγε κώλυμα η τηλεόραση προφανώς στην "χειραψία" hdmi tv με hdmi δέκτη
Η λύση ήταν να βγάλω τελείως την τηλεόραση από το ρεύμα και να την ξανά βάλω

Δοκιμασε το δεν εχεις να χασεις τπτ

Καλησπερα παιδες... Δοκίμασα να δω 2 ταινιες και μετα απο 2 ωρες αναπαραγωγής με "πεταξε" εκτος αφήνοντας με στα κρύα του λουτρού.. Για να μην σχολιάσω αρνητικά την ελειψη go to στο τηλεχειριστήριο ... Γιατι δηλαδη θα πρεπει να "τρεχω" στο 32x την ταινια για να δω αυτο που θελω;;
Δν ξερω αν επηρεάζει αλλα δν εχω κανει το update.

Επηρεάζει. Στο τελευταίο λογισμικό χει διορθωθεί η διακοπή των ΜΡ4\MKV στις 2 ώρες.
Λογική απορία βέβαια, γιατί δεν έχουν περάσει το λογισμικό του 2013 σε δέκτες που κυκλοφορούν στην αγορά στα τέλη του 2014...

Ναι, το πρόβλημα να κόβονται μερικοί τύποι αρχείων βίντεο στις 2 ώρες είναι γνωστό πρόβλημα του δέκτη, και όλων των δεκτών με τον ίδιο επεξεργαστή. Λύνεται με αναβάθμιση λογισμικού. Αλλά η λειτουργία GOTO θα έπρεπε να υπάρχει. Υπάρχει σε όλους τους δέκτες με αυτόν τον επεξεργαστή. Δεν φαντάζομαι να έχει αφαιρεθεί στον συγκεκριμένο;

Καλημέρα ... αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω τον CA premium Hd συνδεδεμένο με hdmi στην tv και οταν τον ανοίγω, δείχνει την εικόνα με το λογότυπο της εταιρίας, εξαφανίζεται η εικόνα αυτη, επανεμφανίζεται για λίγο και μετά ....μαύρο......δεν παίζει τίποτα. Καμμιά ιδέα;
Να το πάω eshop από οπου τον πήρα ή να μιλήσω με την εταιρία απευθείας;
Ευχαριστώ πολυ!

Έχεις ήχο από τα κανάλια που έχεις συντονίσεις; Αν ναι, έχεις ρυθμίσει την ανάλυση της εικόνας υψηλότερα από εκείνη που μπορεί να διαχειρισθεί η τηλεόρασή σου. Σύνδεσέ τον μέσω καλωδίου scart και χαμήλωσέ την λίγο.

Αν και δεν είχα ήχο.....δοκίμασα αυτό που μου πρότεινες και δούλεψε:) σε ευχαριστώ πολύ.
Η ρύθμιση είχε πάει στο 1080p, μόλις την έβαλα στο 1080i δούλεψε μια χαρά μέσω hdmi. Οπώς ήταν δηλαδη.!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια και για το ότι γλίτωσα χρόνο και ταλαιπωρία!

Αναβάθμιση firmware μέσω USB stick. Πώς?

Καλημέρα σε όλους

Πριν 4 μέρες απέκτησα τον Premium-HD σε αντικατάσταση ενός Opticum HD, ο οποίος δωρίστηκε στο γιο μου.

Ψάχνοντας να βρω τί firmware φοράει ο νεοαποκτηθείς αποκωδικοποιητής, διαβάζω στις πληροφορίες τα εξής:

Model: MSD7818
SW Ver: HDVT117010-1211461/0-2012-12-3
HW Ver: CA-K1_HW_V1

Υποθέτω λοιπόν, ότι το HDVT117010-1211461/0-2012-12-3 πρέπει να είναι το firmware που φοράει ο αποκωδικοποιητής, άρα είναι έκδοσης του Μάρτη του 2012, αν το 2012-12-3 σημαίνει 12-Μαρτίου-2012 ή - το πολύ - έκδοσης του Δεκέμβρη του 2012 (που είναι το πιθανότερο, αν δεχτούμε την αμερικάνικη λογική έκφρασης της ημερομηνίας - YYYY-MM-DD).

Στην ιστοσελίδα της Crystal Audio βλέπω ότι το τελευταίο διαθέσιμο για αναβάθμιση firmware, έχει ημερομηνία 21-06-2013. Αν ισχύει η παραπάνω υπόθεση για το υπάρχον firmware του αποκωδικοποιητή μου, τότε το διαθέσιμο πρέπει να είναι νεότερο από αυτό που φοράει.

Ερώτηση Νο. 1: Είναι όντως έτσι?

Αν όντως είναι έτσι, τότε πάμε στο επόμενο βήμα, που είναι ο τρόπος αναβάθμισης. Διαβάζοντας το εγχειρίδιο οδηγιών (το οποίο, σημειωτέον, αναφέρεται στον Micro-HD σε όλες τις παραγράφους του, αλλά φαντάζομαι ότι οι οδηγίες ισχύουν και για τον Premium-HD), βλέπω ότι, προκειμένου να γίνει αναβάθμιση firmware στο τελευταίο διαθέσιμο, χρειάζεται να το κατεβάσω και να το αποθηκεύσω σε μια συσκευή USB, φορμαρισμένη κατά FAT (δεν ξεκαθαρίζει αν εννοεί απλό FAT ή FAT32).

Από την άλλη μεριά, διαβάζω επίσης ότι η συσκευή υποστηρίζει συσκευές USB, διαμορφωμένες κατά FAT, FAT32 και NTFS. Επομένως, το Νο. 2 θέμα μου, υποδιαιρούμενο σε δύο μικρότερες ερωτήσεις, είναι το εξής:

(1) Ο υπολογιστής μου μπορεί να διαμορφώσει ένα στικάκι USB κατά NTFS, FAT32 ή exFAT. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφωθεί κατά (το παλιότερο) FAT. Τί κάνω; Το διαμορφώνω κατά FAT32; Το διαμορφώνω κατά exFAT; Ή αναθέτω στον αποκωδικοποιητή τη διαμόρφωσή του; Και αν ισχύει το τελευταίο, θα μπορέσει ο υπολογιστής μου να το "δει" (Windows 7 Pro, 64-bit), ώστε να αποθηκευτεί το τελευταίο firmware;

(3) Μήπως όλα τα παραπάνω δεν είναι αναγκαία, μιας και ο αποκωδικοποιητής μπορεί να διαχειριστεί συσκευές USB διαμορφωμένες κατά NTFS, οπότε μια απλή σύνδεση της υπάρχουσας συσκευής, που θα περιέχει το firmware της αναβάθμισης, είναι αρκετή;

Υπόψη ότι έστειλα το ίδιο περίπου ερωτηματολόγιο και στην Crystal Audio, αλλά λογικά υποθέτω ότι μέχρι να το δουν και να ασχοληθούν με την απάντησή του, θα τους πάρει μερικές μέρες. Γι αυτό και ζητάω τη βοήθεια του φόρουμ, ειδικά από τους φίλους που έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και γνωρίζουν τις απαντήσεις.

Ευχαριστώ.
-

Τα πράγματα είναι απλά: για αναβάθμιση πρέπει να είναι FAT32, για εγγραφή\αναπαραγωγή μπορεί να είναι FAT32 ή και NTFS που είναι προτιμότερο. Διαμόρφωση μέσα απο τον δέκτη θεωρώ οτι είναι η τελευταία λύση αν δεν μπορεί να διαβάσει το στικ διαμορφωμένο με άλλο τρόπο.

Ευχαριστίες για τις πληροφορίες. Για το υπάρχον firmware τί ισχύει?

Τα πράγματα είναι απλά: για αναβάθμιση πρέπει να είναι FAT32, για εγγραφή\αναπαραγωγή μπορεί να είναι FAT32 ή και NTFS που είναι προτιμότερο. Διαμόρφωση μέσα απο τον δέκτη θεωρώ οτι είναι η τελευταία λύση αν δεν μπορεί να διαβάσει το στικ διαμορφωμένο με άλλο τρόπο.

Εντάξει, Κώστα, σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Άρα πρέπει να διαμορφώσω το στικάκι σε FAT32 και αυτό είναι αρκετό.
Ωστόσο, αυτό που θέλω ακόμα να μάθω είναι αν το υπάρχον firmware, όπως το περιέγραψα στο προηγούμενο μήνυμά μου, είναι νωρίτερο ή το τελευταίο.
-