Cudy WR11000 WiFi 7 Tri band Router

Τη μισή κατανάλωση του Cosmote modern έχει το grandstream. Δεν κερδίζεις μόνο αυτό, γλυτώνεις το double Nat. Έχεις την σταθερότητα του router σου και όχι της ψαροκασέλας του provider, μπορείς να βάλεις VPN απευθείας στο router και να δρα επιλεκτικά σε συσκευές, μεγαλώνεις το backbone σου σε capacity & capabilities, και άλλα πολλά.
Αυτό το double NAT το έχω ακούσει και από άλλους και δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ παίρνω έξοδο από την ethernet του speedport και την συνδέω στην wan του mikrotik όπου εκεί κάνω 2η κλήση PPP στην Cosmote.
Ούτε double NAT ούτε τίποτα.
Και μετά στο Mikrotik κάνω όλα αυτά που αναφέρεις.
Το μόνο που χάνω όπως σου είπα είναι τα 50Mbit μιας και έχω 1000άρα

Εφοσον θες 2 cudy για να κανεις την δουλειά σου απ οτι καταλαβα, τοτε θα ήταν προτιμότερο να πας απευθείας στο κιτ Cudy Tri-Band WiFi 7 BE11000, έτοιμα φτιαγμενα για mesh, πρακτικά το ιδιο με το ρουτερ που λες είναι κι εκτός των άλλων.... βλέπονται κιολας = μεγάλο WaF. Τωρα αν θες να κρατησεις το cosmote modem (με κλειστό το wifi) και να κουμπωσεις το gransdtream διαλέγεις και παίρνεις....

Πάντως, εκ πείρας με το ζευγος BE11000 που εχω σε 110m2 εχω ακατέβατα 500mbps (όσο η γραμμή μου) όπου κι αν βρίσκομαι με wifi6. 250m2 έχουν ονομαστική κάλυψη btw.....δε θα χρειαστείς αλλη συσκευή εκτος αν μένεις σε έπαυλη οπότε θα τσιμπήσεις κι ένα 3ο.

• Like
Reactions: djmnv81
Αυτό το double NAT το έχω ακούσει και από άλλους και δεν το καταλαβαίνω.
Εγώ παίρνω έξοδο από την ethernet του speedport και την συνδέω στην wan του mikrotik όπου εκεί κάνω 2η κλήση PPP στην Cosmote.
Ούτε double NAT ούτε τίποτα.
Και μετά στο Mikrotik κάνω όλα αυτά που αναφέρεις.
Το μόνο που χάνω όπως σου είπα είναι τα 50Mbit μιας και έχω 1000άρα
Με την 2πλή κλήση PPP δεν έχεις double nat.
Όμως αυτό θα κοπεί μάλλον στην διάρκεια του έτους γιατί ξεμένουν από IPv4 στην Cosmote.

Εφοσον θες 2 cudy για να κανεις την δουλειά σου απ οτι καταλαβα, τοτε θα ήταν προτιμότερο να πας απευθείας στο κιτ Cudy Tri-Band WiFi 7 BE11000, έτοιμα φτιαγμενα για mesh, πρακτικά το ιδιο με το ρουτερ που λες είναι κι εκτός των άλλων.... βλέπονται κιολας = μεγάλο WaF. Τωρα αν θες να κρατησεις το cosmote modem (με κλειστό το wifi) και να κουμπωσεις το gransdtream διαλέγεις και παίρνεις....

Πάντως, εκ πείρας με το ζευγος BE11000 που εχω σε 110m2 εχω ακατέβατα 500mbps (όσο η γραμμή μου) όπου κι αν βρίσκομαι με wifi6. 250m2 έχουν ονομαστική κάλυψη btw.....δε θα χρειαστείς αλλη συσκευή εκτος αν μένεις σε έπαυλη οπότε θα τσιμπήσεις κι ένα 3ο.
Ναι η αλήθεια είναι πως είναι όμορφα τα κυλινδράκια …!! Αλλά προσωπικά δεν μπορώ τις συσκευες χωρίς κεραία....τρελαίνομαι....:ROFLMAO:

Στην πράξη για να έχω 1000αρα και στο κύριο λαπτοπ μου στο γραφείο και χωρίς απώλειες έχω τραβήξει πρόχειρα από το Asus 82U που είναι στο κέντρο του σπιτιού και αντιαισθητικά πάντα ένα χυμα πλακέ δεκάμετρο Cat7 καλώδιο της ugreen….το οποίο και κουμπώνει κατευθείαν στην λαν του λαπτοπ για το μέγιστο δυνατό για downloads.

Στον ίδιο χώρο με κινητό στο 5G του Asus πιάνω 360Mbps και στο υπνοδωμάτιο 220Mbps… της 1000άρας πάντα…..

Με το κινητό πάνω κυριολεκτικά από τις κεραίες του Αsus πιάνει το κινητό 630Μbps.....μπας κ ειναι ψόφιο το Asus??

Το Cundy εντος ολιγων ημερών θα πάρει την θέση του εκεί στο κέντρο..είδωμεν...

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Με την 2πλή κλήση PPP δεν έχεις double nat.
Όμως αυτό θα κοπεί μάλλον στην διάρκεια του έτους γιατί ξεμένουν από IPv4 στην Cosmote.
Καλά..... Έχουν τόσα θέματα να λύσουν, οπότε αυτό θα είναι το τελευταίο που θα κοιτάξουν.

Καλά..... Έχουν τόσα θέματα να λύσουν, οπότε αυτό θα είναι το τελευταίο που θα κοιτάξουν.
Ποιό θέμα πιστεύεις πως είναι πιο πάνω σε priority από την εξάντληση των IPv4 και το ρίξιμο ακόμα περισσότερων σε cg-nat :D

Με το κινητό πάνω κυριολεκτικά από τις κεραίες του Αsus πιάνει το κινητό 630Μbps.....μπας κ ειναι ψόφιο το Asus??
Μήπως φταίει το κινητό σου; Εννοώ το μοντέλο ίσως δεν μπορεί να πιάσει αυτές τις ταχύτητες.
Με της cosmote το router πιάνω 930 στο wifi.
Δεν λέω ότι είναι καλό σε όλα τα άλλα, στο θέμα ταχύτητας όμως, μια χαρά τα πάει

Ποιό θέμα πιστεύεις πως είναι πιο πάνω σε priority από την εξάντληση των IPv4 και το ρίξιμο ακόμα περισσότερων σε cg-nat :D
Το να φτιάξουν τα συστήματα τους για να είναι πιο ευέλικτοι;
Έχει μία βάση αυτό που λες, αλλά δεν νομίζονται ότι καίγονται άμεσα κιόλας

Μήπως φταίει το κινητό σου; Εννοώ το μοντέλο ίσως δεν μπορεί να πιάσει αυτές τις ταχύτητες.
Με της cosmote το router πιάνω 930 στο wifi.
Δεν λέω ότι είναι καλό σε όλα τα άλλα, στο θέμα ταχύτητας όμως, μια χαρά τα πάει
Yποστηρίζει...802.11ax Wi‑Fi 6 with 2x2 MIMO .

Ωπα για κάτσε τωρα που το σύνδεσα με το Cosmote router το μαύρο έπιασα 550 στον ίδιο χώρο και είμαι στα 20 μέτρα από αυτό.......

Που φτασαμε να τερματίσαμε το Gigabit και να ψάχνουμε παραπάνω....
Σε μερικές περιοχές βέβαια.... σε άλλες κοιτάμε τα 50Mbps με το κυάλι...

Που φτασαμε να τερματίσαμε το Gigabit και να ψάχνουμε παραπάνω....
Σε μερικές περιοχές βέβαια.... σε άλλες κοιτάμε τα 50Mbps με το κυάλι...
Σ αυτες με το 50άρι δεν σώνεται κανείς με Starlink μέχρι να περάσουν οπτικές ίνες??

Το Cudaki μολις κατέφτασε...ανυπομονώ τι θα ειδώ...από εμβέλεια για αρχή....

IMG_1479.jpg

ΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ

Στον ίδιο χώρο με κινητό στο 5G του Asus πιάνω 360Mbps και στο υπνοδωμάτιο 220Mbps… της 1000άρας πάντα…..

ΤΙ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CUDY!!!

Στον ίδιο χώρο με κινητό στο 5G του Cudy πλέον πιάνω 820Mbps και στο υπνοδωμάτιο 750Mbps… της 1000άρας πάντα…..

Το Cudy τοποθετηθηκε στο ιδιο κεντρικο σημειο που ειχα το ASUS μου.

Με το κινητό πάνω κυριολεκτικά από τις κεραίες του Cudy είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου κινητό να πιάνει 1.1G στιγμιαία με κλείδωμα τελικά στο 1GBps...

Πανεύκολο το μενού του.
Εχει και αυτο απομακρυσμένη διαχείριση.
Έγινε αμέσως αναβάθμιση σε νεα έκδοση.

Και με την βούλα αποτελεί μία από τις καλύτερες Value for money αγορές που έχω κάνει......μετά το προβολικο μου που κατεχει μεχρι και σήμερα τα ηνια στην λίστα μου!!
Μακάρι να εχει και αντοχή στον χρόνο...

• Like
Reactions: NassosT and Sotiris