Cyfra +: Eurosport HD Hotbird 7A, 13°E

Εμένα πάλι ενώ το βρήσκει ο Dm800 το κατεβάζει σαν κανάλι μου βγάζει tune fail και φυσικά δεν βλέπει σήμα στο κανάλι αυτο

Το ίδιο μου κάνει και σε κάποια γαλλικά στον Astra

Εμένα πάλι ενώ το βρήσκει ο Dm800 το κατεβάζει σαν κανάλι μου βγάζει tune fail και φυσικά δεν βλέπει σήμα στο κανάλι αυτο

Το ίδιο μου κάνει και σε κάποια γαλλικά στον Astra
τελικά είχα κάνει λαλακία εγω....μεταφέροντας τα σετιγκσ όπως τα ειχα στον 7020....καποιες συχνοτητες dvb s2 oδεκτης τις εβλεπε σαν dvb s επειδή είχαν καναλια παλια λόγω σετιγκς

Χθες βραδυ ολα οκ .
το προβλημα ειναι οτι σε μερικες μεταδοσεις η εικονα ειναι 4:3 και το μαυρο δεξια και αριστερα σε plasma δεν ειναι οτι καλυτερο!!!!

Χθες βραδυ ολα οκ .
το προβλημα ειναι οτι σε μερικες μεταδοσεις η εικονα ειναι 4:3 και το μαυρο δεξια και αριστερα σε plasma δεν ειναι οτι καλυτερο!!!!

Και σε LCD ακόμα χειρότερο. :flipout:
Μάλλον επειδή είναι νωρίς ακόμα και έχουν αγορασμένα δικαιώματα για αρκετές σαβούρες σε 4/3....αναγκαστικά τα δείχνουν.
Σιγά σιγά θα γίνουν όλες οι εκπομπές σε HD 16/9 και εμάς θα μας φάει το σκοτάδι.

To Roland Garros σε Full HD τι σας λέει;

ε σιγά, τι διαφορά να έχει από το SP4 όταν δείχνει tennis? ίσα ίσα στο SP4 πιστεύω ότι είναι καλύτερα γιατί δεν βλέπεις το μπαλάκι και το φαντάζεσαι όπως θέλεις!!:damnyou:

ρε παιδια με dm800 δεν μπορω να το κατεβασω!πως λεγεται ο provider?και τι ονομασια εχει?κανω σκαναρισμα σε αυτη την συχνοτητα αλλα λεει no service founD!giati?

ρε παιδια με dm800 δεν μπορω να το κατεβασω!πως λεγεται ο provider?και τι ονομασια εχει?κανω σκαναρισμα σε αυτη την συχνοτητα αλλα λεει no service founD!giati?
+ 1
ας μας δώσει κάποιος τα φώτα του....

Κάτι δεν ορίσατε σωστά στην αναζήτηση.
Εκτός απο τα κλασικά στοιχεία, έχετε δηλώσει και τα
-DVB-S2
-8PSK

Δηλαδή δεν κατεβαίνει η συχνότητα σε όσους έχουν dm800;
Τέτοια να ακούμε και άντε να αποφασίσουμε να πάρουμε δέκτη....

Δεν ξέρω αν είναι θέμα δέκτη. Και εγώ με τον vantage έχω μεγάλο πρόβλημα με τα συγκεκριμένα κανάλια του cyfra. Άλλοτε τα βλέπω αλλά με συνεχόμενα σπασίματα και παγώματα και άλλοτε δεν τα βλέπω καθόλου και έχω την ένδειξη no signal. Περεπιπτόντως η εικόνα του Eurosport hd ,αν και 1080ι δεν συγκρίνεται κατά την γνώμη μου με αυτή του hd suisse.

Σε μενα o 800ρης παιζει κανονικα το Esp HD οπως και τα αλλα HD καναλια του Cyfra.

αν θυμαμαι κ εσυ dm800 εχεις ε?
Ναι καλά θυμάσαι. Ενώ κατεβένουν όλα τα υπόλοιπα (σύνολο καμιά 20αρια σε Astra και Hotbird) αυτό δεν βγαίνει με τίποτα. Και από όσο θυμάμαι, είναι σχετικά εύκολο σαν σήμα

Re: Απάντηση: Cyfra +: Eurosport HD Hotbird 7A, 13°E

Δεν ξέρω αν είναι θέμα δέκτη. Και εγώ με τον vantage έχω μεγάλο πρόβλημα με τα συγκεκριμένα κανάλια του cyfra. Άλλοτε τα βλέπω αλλά με συνεχόμενα σπασίματα και παγώματα και άλλοτε δεν τα βλέπω καθόλου και έχω την ένδειξη no signal. Περεπιπτόντως η εικόνα του Eurosport hd ,αν και 1080ι δεν συγκρίνεται κατά την γνώμη μου με αυτή του hd suisse.
Αλήθεια, βλέπεις ακόμα hd suisse?? Γιατί σε εμένα εδώ και 5 μέρες σταμάτησε (από όσο είδα άλλαξε η "κλειδαριά" του)