ok, thanks!!αυτη τη στιγμη εχει γυναικειο τενις σε 1080i.
ξεκίνησε ταυτόχρονα με το roland garros για να με πληγώσει ακόμα περισσότερο:bang:
ok, thanks!!αυτη τη στιγμη εχει γυναικειο τενις σε 1080i.
τελικά είχα κάνει λαλακία εγω....μεταφέροντας τα σετιγκσ όπως τα ειχα στον 7020....καποιες συχνοτητες dvb s2 oδεκτης τις εβλεπε σαν dvb s επειδή είχαν καναλια παλια λόγω σετιγκςΕμένα πάλι ενώ το βρήσκει ο Dm800 το κατεβάζει σαν κανάλι μου βγάζει tune fail και φυσικά δεν βλέπει σήμα στο κανάλι αυτο
Το ίδιο μου κάνει και σε κάποια γαλλικά στον Astra
Χθες βραδυ ολα οκ .
το προβλημα ειναι οτι σε μερικες μεταδοσεις η εικονα ειναι 4:3 και το μαυρο δεξια και αριστερα σε plasma δεν ειναι οτι καλυτερο!!!!
To Roland Garros σε Full HD τι σας λέει;
+ 1ρε παιδια με dm800 δεν μπορω να το κατεβασω!πως λεγεται ο provider?και τι ονομασια εχει?κανω σκαναρισμα σε αυτη την συχνοτητα αλλα λεει no service founD!giati?
+ 1
ας μας δώσει κάποιος τα φώτα του....
Ναι καλά θυμάσαι. Ενώ κατεβένουν όλα τα υπόλοιπα (σύνολο καμιά 20αρια σε Astra και Hotbird) αυτό δεν βγαίνει με τίποτα. Και από όσο θυμάμαι, είναι σχετικά εύκολο σαν σήμααν θυμαμαι κ εσυ dm800 εχεις ε?
Αλήθεια, βλέπεις ακόμα hd suisse?? Γιατί σε εμένα εδώ και 5 μέρες σταμάτησε (από όσο είδα άλλαξε η "κλειδαριά" του)Δεν ξέρω αν είναι θέμα δέκτη. Και εγώ με τον vantage έχω μεγάλο πρόβλημα με τα συγκεκριμένα κανάλια του cyfra. Άλλοτε τα βλέπω αλλά με συνεχόμενα σπασίματα και παγώματα και άλλοτε δεν τα βλέπω καθόλου και έχω την ένδειξη no signal. Περεπιπτόντως η εικόνα του Eurosport hd ,αν και 1080ι δεν συγκρίνεται κατά την γνώμη μου με αυτή του hd suisse.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.