Dac 500 ευρο

Δηλαδή αυτό το στικάκι, παίζει καλύτερα από το ifi nano idsd ?

Δεν νομιζω αλλα αν εισαι Αθηνα τα πραγματα ειναι ευκολα. Και τα δυο αντιπροσωπεύονται απο τον ιδιο (AudioSoul) οποτε η σύγκριση ειναι ευκολη.

Aν και off topic θα παραθέσω μια απορία. Πόσο καλύτερα παίζουν αυτά τα μαραφέτια σε σχέση με μια κάρτα ήχου του κατοστάρικου (ανεξάρτητα από την υποστήριξη που έχουν σε dsd, μεγαλύτερων bitrate κ.λ.π.; Έχει κάνει κανείς καμιά σύγκριση;

Δεν νομιζω αλλα αν εισαι Αθηνα τα πραγματα ειναι ευκολα. Και τα δυο αντιπροσωπεύονται απο τον ιδιο (AudioSoul) οποτε η σύγκριση ειναι ευκολη.

+1!!!

Βέβαια το nano έχει και έναν υποτυπώδη ενισχυτή ακουστικών και πιο υψηλά specs!
Πάντως το hfdac μου άρεσε πολύ!!!

Απάντηση: Re: Dac 500 ευρο

Aν και off topic θα παραθέσω μια απορία. Πόσο καλύτερα παίζουν αυτά τα μαραφέτια σε σχέση με μια κάρτα ήχου του κατοστάρικου (ανεξάρτητα από την υποστήριξη που έχουν σε dsd, μεγαλύτερων bitrate κ.λ.π.; Έχει κάνει κανείς καμιά σύγκριση;

Πολλές συγκρίσεις και με ακριβότερες.
Παίζουν καλύτερα πανάθεμα τα.
Και δεν εννοώ λίγο,εγώ για να πω πως κάτι παίζει καλύτερα,η διαφορά πρέπει να είναι άμεσα αντιληπτή.

Re: Απάντηση: Re: Dac 500 ευρο

Πολλές συγκρίσεις και με ακριβότερες.
Παίζουν καλύτερα πανάθεμα τα.
Και δεν εννοώ λίγο,εγώ για να πω πως κάτι παίζει καλύτερα,η διαφορά πρέπει να είναι άμεσα αντιληπτή.

δεν μπορω να καταλάβω γιατι και εγω εχω μια καρτα του εκατοσταρικου...πως γίνεται μια τοσο δα πλακέτα να παίζει καλυτερα απο μια καρτα ηχου του εκατοσταρικου?!?!?!Δεν εχω ακουσει το μικρο αλλα τεχνολογικα δεν μπορω να το χονεψω!!!!!

Όσο μικρότερο τόσο καλύτερο , μετά αρχίζουν και μπανταλιάζουν οι μεσαιοχαμηλές .. :flipout:
Teen-Its-Me-Verry-Sexy-Girl-Msn-or-Cam.jpg

Η δικη μου μικρη εμπειρια παντως μου εχει διδαξει οτι στα ψηφιακα η τεχνη μετραει και οχι το μεγεθος.
Εντος λογικων πλαισιων και τηρουμενων των αναλογιων φυσικα. Προς το παρον τουλαχιστον ειναι αδυνατον να δωσει πολυ καλο ηχο ενα "σοκολατακι" των 99 ευρω, ενα πακετο τσιγαρα" των 499 ειναι απολυτα φγσιολογικο να μαμαει χωρις να χρειαζεται λαμπες η εξωτικες τροφοδοσιες.

για να αρχιζω να αποκλειω καποια dac..παιζει ρολο που καποια παιρνουν ρευμα απο το usb..κ αλλα απο καλωδιο ψιλό ενω άλλα έχουν καλωδιο χοντρο όπως των ενισχυτων και των υπολογιστων;?!

τελος το denon που λέει made in china...να το φοβαμαι;?!
Όχι φίλε μου ...Να μην το φοβάσαι ...Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο μου post ,είναι ιαπωνικής σχεδίασης με υλοποιήσει κινάς ,με φτηνά εργατικά χέρια για να μπορεί να είναι ανταγωνιστικο ...Να σε προβλημάτιζε αν ήταν κινέζικης σχεδίασης ...Για το denon μόνο καλά λόγια μπορώ να πω ,συμβιώνοντας μαζί του μήνες τώρα ...