Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

Re: Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

Αμέσως εσυ :)

Πέρα από τη πλακα πιστεύω ότι και τα δυο μέσα μπορούν να αποδώσουν εξίσου καλό ήχο!

Κάνεις λάθος..... VinylRip Rules :award:
:flipout::flipout::flipout:

PS αυτά παθαίνει όποιος τον καρφώνουν οι φίλοι του !

Last edited:
:offtopic:χμμ...χμμ...Και που ακριβώς είναι κρεμασμένη η Benz για να έχουμε καλό ρώτημα; Και-ακόμη πιό σημαντικό κατ εμέ-που γυρνάνε πάνω σε τι γυρνάνε οι μαύρες πιατέλες; τέλος:offtopic:

Κρεμασμένη εδώ

micrear380.gif

διαβάζει τα δισκάκια που γυρίζουν σε ένα τέτοιο...

Clearaudio-Champion-Level-II.jpg

Κατά βάση αναλογικές ηχογραφήσεις :)

(Sorry για το offtopic, όποιος θέλει κάτι άλλο καλύτερα σε PM :) )

ΡΕ και σε kit να το πάρεις το W4Sound πιο ακριβά θα έρθει.. ΑΝ το φάει το Bryston θα φάω το καπέλο μου...οκ το interconnect μου. Βγαίνει και το Αudio Research DAC 8 σύντομα. Θεωρώ και γ&^*#ω τα ταιριάσματα Wyred4Sound ή Βryston με Rogue Audio M180 ή A.Research LS26+Vs115. Φτάνει να τα παντρέψω να σας καλέσω...

Re: Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

Ελπίζω να έχουν μεριμνήσει γιά την τεράτια βλακεία απουσίας ασύγχρονης usb εισόδου στο κατά τα άλλα εξαιρετικό Dac 7.

οταν με 100ευρο παιρνεις σουπερ usb σε spdif γιατι "να εχουν μεριμνησει"?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

οταν με 100ευρο παιρνεις σουπερ usb σε spdif γιατι "να εχουν μεριμνησει"?
Γιατί υπάρχουν και ιδιότροποι μινιμαλιστές που θέλουν με μία συσκευή να τελειώνουν.

Η Ayre, π.χ, το έκανε στο QB-9.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

Γιατί υπάρχουν και ιδιότροποι μινιμαλιστές που θέλουν με μία συσκευή να τελειώνουν.

Η Ayre, π.χ, το έκανε στο QB-9.

ενα dac χωρις spdif η οπτικη εισοδο!
για το οποιο πληρωσε ενα σκασμο χρηματα για την αδεια της ασυγχρονης usb στην wavelength!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dac από 300 έως 3500 ευρώ...

ενα dac χωρις spdif η οπτικη εισοδο!
για το οποιο πληρωσε ενα σκασμο χρηματα για την αδεια της ασυγχρονης usb στην wavelength!

Τον ίδιο "σκασμό λεφτά" ζητάει και το Dac7 αν θυμάμαι καλά, οπότε δεν τίθεται θέμα χρημάτων.
Ακόμη, αν "πληρωσε ενα σκασμο χρηματα για την αδεια της ασυγχρονης", θα μου επιτρέψεις να σου πώ πως με το QB-9 δεν πληρώνεις απλά τα δικαιώματα, αλλά το πολύ καλό αναλογικό του στάδιο και το καλό του τροφοδοτικούλι που περιέχονται.
Και, πρός θεού, δεν θέλω να "σπρώξω" το Ayre, αν είχα τα λεφτά θα προτιμούσα το AR7 αν η δική του usb ήταν ασύγχρονη.
Αυτό που με χάλασε με το AR7 είναι πως ενώ με την ομοαξωνική του παίζει "παπάδες", με την usb δεν...
Αν έλεις να κρατήσεις βρε αδερφέ το όνομά σου ψηλά μήν βάζεις καθόλου usb.
Ελπίζω αυτό να λυθεί με την έλευση του AR8

Συμφωνώ σε όλα. Και εγώ ARC DACx ψηφίζω μαζί με το δικό μου. Για USB κοιτάξτε αλλού (ΙΣΩΣ στην Wyred 4 Sound σε λογικά χρήματα πλέον Sabre Ref. 32-bit, USB async 192/24 <1500 euros)