Dac για ενεργά ηχεία.

Μιχαλη εγω βολευτικα μια χαρα με ενα παροπλισμενο benchmark dac one που ειχα.

Δεν κυκλοφορει κανα μεταχειρισμενο?

Last edited:
Re: Απάντηση: Dac για ενεργά ηχεία.

Χωρίς ακρόαση δεν πιστεύουμε τίποτα,να μας πεις πότε θα σουβλ.... εεε πότε θα παίξεις να έρθουμε :eating:
Λοιπον χωρις πλακα.
Τα ενεργα θα τα αφησω στην Λουτσα και η οποια επομενη συναντηση γινει με συμφορουμιτες,θα γινει ΕΚΕΙ μετα συνοδων(αφου φυσικα θα μας διαβεβαιωσης για την παρουσια σου...απο Αττικη οδο θα εισαι πανω σε χρονο dt).
Θα παρουμε και 30 κιλα προβατινα,θα σιαξει η κυρα Μαιρη ενα τσικαλι χωριατικη,θα παρουμε 1 βαρελι κρασι,15 καφασια μπυρα,ενα 20κιλο ρακι και μετα θα συγκρινουμε........ ντακιδια:flipout:

To προτζεκτακι το θες για Πασχα Μιχαλη, παραδεξου το !

Σχετικα με την προβατινα, υπολογισε και εμενα, φροντισε μονο να ειναι πιτσιρικα (2-3 ετων)

Μιχαλη εγω βολευτικα μια χαρα με ενα παροπλισμενο benchmark dac one που ειχα.

Δεν κυκλοφορει κανα μεταχειρισμενο?

Ρε συ Ντινο μου,ποσο μπορει να κανει ενα μεταχειρο....αποκλειετε στα 47 που βρηκα το Behringer.
Ασε δε που αυτος ο ξεμυαλιστρας o Σωκ. μου εβαλε κατι παραξενες ιδεες, για το που θα πρεπει να εκταμιευτουν χρηματα.

Σωστα (δεν ειχα παρακολουθησει πληρως το νημα)

Μαζευε χρημα για την προβατινα :p

Ακρόαση και αμνοερίφια φοριέται τελευταία...:flipout:
Θα έρθω,να πω και καλορίζικο το ξεμυαλιστικό :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dac για ενεργά ηχεία.

προφανώς

έκανα τη δοκιμή με την έξοδο line (με ρίσκο ρυθμίζοντας ένταση από το mac) και έπαιξε αξιοπρεπέστατα τα behringer 3030A, γι'αυτό το ρωτάω.

Απλά φοβάμαι μη κολήσει τίποτα και πάρω τα ηχειάκια στο χέρι (και πάθω και καμιά καρδιά από το σμπάτ)

είναι γεγονός ότι όταν τροφοδοτούμε κάτι που είναι τέρμα γκάζι ήδη, πρέπει να προσέχουμε πολύ κινήσεις, επαφές κλπ.
Και το λιλιπούτειο καρφάκι δεν είναι ό,τι καλύτερο.

επειδή είμαι σε μια παρόμοια φάση, αν συνδέσουμε την έξοδο ακουστικών της UCA202 (η οποία έχει Pot) με τα ενεργά δεν είναι καλή λύση???
Ρε συ Στεργιε,
Δεν ειμαστε πρωταρηδες στο αθλημα ,ωστε να μην ξερουμε οτι στην δυσκολη παιρνουμε και απο τα ακουστικα εξοδο.
Αλλα πες μου φιλε μου,δεν αξιζει ενα 47αρι να διαθεσουμε για την πλακα μας και να ειμαστε σενιοι απο ολες τις πλευρες??
Ενα σκασμο λεφτα εχουμε χωσει ,εδω θα κολησουμε,
Να σου αναφερω επισης οτι η εξοδος ακουστικων της uca (στα αυτια μου τουλαχιστον) επαιξε σαφως χειροτερα σε μια δοκιμουλα που εκανα με τα ενεργα.
Μετα το Πασχα ,αν το θελεις το καβουρδιστιρι στο στελνω να το δοκιμασεις και συ και ο υπερηχας να μου πειτε γνωμες.,

Ετσι στα πεταχτα...
Συνεδεσα το πιρπιτσονι στο λαπιτοπιον και επαιξε με την μια.ο
XP εχει το εργαλειο και μου επρηξε το σκωτι στις ενημερωσεις ...τις εσχατες βεβαιως βεβαιως....30 κομματια κατεβασε και ακομα ενημερωνει!
ΔΕΝ εχει asio drivers ή μαλλον δεν δεχεται asio και με τον foobar επαιξε απροβληματιστα σε ds mode, αλλα στο ks ενω επαιζε οταν προχωρουσες το τραγουδι κολουσε τελειως.
Πηγα να παιξω με το buffer και καλυτερα να μην σας πω τι εγινε!!!
Με το virtual dj ολα καλα ,αλλα και εκει asio ουτε γι´αστειο.
Μην με ρωτατε για ποιοτητα, γιατι ακουγα σε εντασεις ψιθυρου ενεκα μικρης που διαβαζει για πανελληνιες.
Εξαλλου δεν αγοραστηκε για τις ηχητικες του επιδοσεις...να μας κανει την δουλεια μας θελουμε...και απο οτι φαινεται με υπερκαλυπτει.
Θα του καρφωσω και κανα cdp,να δουμε τι κανει αμα το ζορισεις....θα δουλευει ή θα κολλαει το συμπαν.
Αυτα προς το παρον.

Μιχάλη,εσύ πήρες αυτό που έψαχνες αλλά για όποιους έχουν την ίδια απαίτηση στο μέλλον,η ifi ανακοίνωσε πως το ποτ που στο nano iDSD ήταν μόνο για την έξοδο των ακουστικών,ελέγχει τώρα πια και την έξοδο line μετά από απαίτηση πολλών χρηστών που ήθελαν να το συνδέουν με αυτοενισχυόμενα ή ενεργά ηχεία.

(Άλλο τα ενεργά ,άλλο τα αυτοενισχυόμενα,τα δεύτερα έχουν απλώς έναν ενσωματωμένο ενισχυτή,τα πρώτα έχουν ενεργό κρος,διαφορετικούς ενισχυτές ανά κλάδο,κλπ..)

Μιχάλη,εσύ πήρες αυτό που έψαχνες αλλά για όποιους έχουν την ίδια απαίτηση στο μέλλον,η ifi ανακοίνωσε πως το ποτ που στο nano iDSD ήταν μόνο για την έξοδο των ακουστικών,ελέγχει τώρα πια και την έξοδο line μετά από απαίτηση πολλών χρηστών που ήθελαν να το συνδέουν με αυτοενισχυόμενα ή ενεργά ηχεία.

(Άλλο τα ενεργά ,άλλο τα αυτοενισχυόμενα,τα δεύτερα έχουν απλώς έναν ενσωματωμένο ενισχυτή,τα πρώτα έχουν ενεργό κρος,διαφορετικούς ενισχυτές ανά κλάδο,κλπ..)

Αρα τα δικα μου ειναι ενεργα:firstprize::firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dac για ενεργά ηχεία.

Ρε συ Στεργιε,
Δεν ειμαστε πρωταρηδες στο αθλημα ,ωστε να μην ξερουμε οτι στην δυσκολη παιρνουμε και απο τα ακουστικα εξοδο.
Αλλα πες μου φιλε μου,δεν αξιζει ενα 47αρι να διαθεσουμε για την πλακα μας και να ειμαστε σενιοι απο ολες τις πλευρες??
Ενα σκασμο λεφτα εχουμε χωσει ,εδω θα κολησουμε,
Να σου αναφερω επισης οτι η εξοδος ακουστικων της uca (στα αυτια μου τουλαχιστον) επαιξε σαφως χειροτερα σε μια δοκιμουλα που εκανα με τα ενεργα.
Μετα το Πασχα ,αν το θελεις το καβουρδιστιρι στο στελνω να το δοκιμασεις και συ και ο υπερηχας να μου πειτε γνωμες.,

φίλε μου με παρεξήγησες. Δεν εννόησα ότι είσαι "πρωτάρης" στο άθλημα...

Ρωτνάω για μένα βασικά, όχι για οικονομία αλλά γιατί έχω γεμίσει γκάτζετ και μηχανάκια και δε ξέρω πως να συνδέσω τι μερικές φορές...

Αυτό που πήρες με 47 γιούργια είναι πιο καλό από το UCA???

Βασικά η επόμενη λύση από το να βάλω το UCA είναι να αγοράσω ένα USB-SPDIF audio interface που να βγάζει coaxial για να συνδέσω ένα dac που έχω...

Καμιά ιδέα για οικονομικό και αξιοπρεπές usb audio interface που να δουλεύει σε mac (maverics) υπάρχει???? Να μη φτάσουμε τιμολογιακά στο m2tech....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dac για ενεργά ηχεία.

............................................
Καμιά ιδέα για οικονομικό και αξιοπρεπές usb audio interface που να δουλεύει σε mac (maverics) υπάρχει???? Να μη φτάσουμε τιμολογιακά στο m2tech....
Αν δεν ψάχνουμε κάτι πολύ καλύτερο, τότε η συνήθης οπτική έξοδος της on-board κάρτας του υπολογιστή μας αρκεί, γιατί όχι;

Εμένα παίζει μια χαρά με την οπτική έξοδο του laptop.

φίλε μου με παρεξήγησες. Δεν εννόησα ότι είσαι "πρωτάρης" στο άθλημα

Αυτό που πήρες με 47 γιούργια είναι πιο καλό από το UCA??.
Καλα το πληκτρολογιο εχει μεγαλη πλακα τελικα.
Καθολου δεν σε παρεξηγησα, γιατι εσενα εννουσα οτι δεν εσαι "πρωταρης" οχι εμενα:flipout::flipout:
Αν δεν βιαζεσαι, μετα το Πασχα,στο στελνω να το δοκιμασεις και μια και εχεις και την uca ,να γραψεις και δυο κουβεντες γιατι εγω
1)βαριεμε τις συγκρισεις
2)δεν το εχω με το γραψιμο και
3)και κυριοτερο,δεν ακουω διαφορες αν δεν βγαζουν .....αυτι:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dac για ενεργά ηχεία.

Καλα το πληκτρολογιο εχει μεγαλη πλακα τελικα.
Καθολου δεν σε παρεξηγησα, γιατι εσενα εννουσα οτι δεν εσαι "πρωταρης" οχι εμενα:flipout::flipout:
Αν δεν βιαζεσαι, μετα το Πασχα,στο στελνω να το δοκιμασεις και μια και εχεις και την uca ,να γραψεις και δυο κουβεντες γιατι εγω
1)βαριεμε τις συγκρισεις
2)δεν το εχω με το γραψιμο και
3)και κυριοτερο,δεν ακουω διαφορες αν δεν βγαζουν .....αυτι:flipout:

χαχα, νέμα πρόμπλεμα μαη φρεντ!

Είδες που στα'λεγα? έχω πολλά γκατζετάκια και μπερδεύομαι, δε ξέρω τι να συνδέσω με τι.

usb audio interface έχω και μάλιστα...αξιώσεων, είναι το fiio E18 που μετά την επιτυχία του ως dac-amp ακουστικών, προενισχυτής line για το aux in του pioneer του αυτοκινήτου, έρχεται να σώσει την κατάσταση με την coaxial out που έχει τροφοδοτώντας το KRK ERGO!

Αυτό το μηχανάκι είναι πασπαρτού τελικά!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dac για ενεργά ηχεία.

χαχα, νέμα πρόμπλεμα μαη φρεντ!

Είδες που στα'λεγα? έχω πολλά γκατζετάκια και μπερδεύομαι, δε ξέρω τι να συνδέσω με τι.

usb audio interface έχω και μάλιστα...αξιώσεων, είναι το fiio E18 που μετά την επιτυχία του ως dac-amp ακουστικών, προενισχυτής line για το aux in του pioneer του αυτοκινήτου, έρχεται να σώσει την κατάσταση με την coaxial out που έχει τροφοδοτώντας το KRK ERGO!

Αυτό το μηχανάκι είναι πασπαρτού τελικά!

Αυτο το τελευταίο που κανεις δεν το πιάνω. ...

Btw ποτε στέλνει ο Θωμας?