Λοιπον χωρις πλακα.Χωρίς ακρόαση δεν πιστεύουμε τίποτα,να μας πεις πότε θα σουβλ.... εεε πότε θα παίξεις να έρθουμε :eating:
Μιχαλη εγω βολευτικα μια χαρα με ενα παροπλισμενο benchmark dac one που ειχα.
Δεν κυκλοφορει κανα μεταχειρισμενο?
επειδή είμαι σε μια παρόμοια φάση, αν συνδέσουμε την έξοδο ακουστικών της UCA202 (η οποία έχει Pot) με τα ενεργά δεν είναι καλή λύση???
προφανώς
Ρε συ Στεργιε,επειδή είμαι σε μια παρόμοια φάση, αν συνδέσουμε την έξοδο ακουστικών της UCA202 (η οποία έχει Pot) με τα ενεργά δεν είναι καλή λύση???
Μιχάλη,εσύ πήρες αυτό που έψαχνες αλλά για όποιους έχουν την ίδια απαίτηση στο μέλλον,η ifi ανακοίνωσε πως το ποτ που στο nano iDSD ήταν μόνο για την έξοδο των ακουστικών,ελέγχει τώρα πια και την έξοδο line μετά από απαίτηση πολλών χρηστών που ήθελαν να το συνδέουν με αυτοενισχυόμενα ή ενεργά ηχεία.
(Άλλο τα ενεργά ,άλλο τα αυτοενισχυόμενα,τα δεύτερα έχουν απλώς έναν ενσωματωμένο ενισχυτή,τα πρώτα έχουν ενεργό κρος,διαφορετικούς ενισχυτές ανά κλάδο,κλπ..)
Ρε συ Στεργιε,
Δεν ειμαστε πρωταρηδες στο αθλημα ,ωστε να μην ξερουμε οτι στην δυσκολη παιρνουμε και απο τα ακουστικα εξοδο.
Αλλα πες μου φιλε μου,δεν αξιζει ενα 47αρι να διαθεσουμε για την πλακα μας και να ειμαστε σενιοι απο ολες τις πλευρες??
Ενα σκασμο λεφτα εχουμε χωσει ,εδω θα κολησουμε,
Να σου αναφερω επισης οτι η εξοδος ακουστικων της uca (στα αυτια μου τουλαχιστον) επαιξε σαφως χειροτερα σε μια δοκιμουλα που εκανα με τα ενεργα.
Μετα το Πασχα ,αν το θελεις το καβουρδιστιρι στο στελνω να το δοκιμασεις και συ και ο υπερηχας να μου πειτε γνωμες.,
Αν δεν ψάχνουμε κάτι πολύ καλύτερο, τότε η συνήθης οπτική έξοδος της on-board κάρτας του υπολογιστή μας αρκεί, γιατί όχι;............................................
Καμιά ιδέα για οικονομικό και αξιοπρεπές usb audio interface που να δουλεύει σε mac (maverics) υπάρχει???? Να μη φτάσουμε τιμολογιακά στο m2tech....
Καλα το πληκτρολογιο εχει μεγαλη πλακα τελικα.φίλε μου με παρεξήγησες. Δεν εννόησα ότι είσαι "πρωτάρης" στο άθλημα
Αυτό που πήρες με 47 γιούργια είναι πιο καλό από το UCA??.
Καλα το πληκτρολογιο εχει μεγαλη πλακα τελικα.
Καθολου δεν σε παρεξηγησα, γιατι εσενα εννουσα οτι δεν εσαι "πρωταρης" οχι εμενα
Αν δεν βιαζεσαι, μετα το Πασχα,στο στελνω να το δοκιμασεις και μια και εχεις και την uca ,να γραψεις και δυο κουβεντες γιατι εγω
1)βαριεμε τις συγκρισεις
2)δεν το εχω με το γραψιμο και
3)και κυριοτερο,δεν ακουω διαφορες αν δεν βγαζουν .....αυτι![]()
χαχα, νέμα πρόμπλεμα μαη φρεντ!
Είδες που στα'λεγα? έχω πολλά γκατζετάκια και μπερδεύομαι, δε ξέρω τι να συνδέσω με τι.
usb audio interface έχω και μάλιστα...αξιώσεων, είναι το fiio E18 που μετά την επιτυχία του ως dac-amp ακουστικών, προενισχυτής line για το aux in του pioneer του αυτοκινήτου, έρχεται να σώσει την κατάσταση με την coaxial out που έχει τροφοδοτώντας το KRK ERGO!
Αυτό το μηχανάκι είναι πασπαρτού τελικά!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.