Dac για ενεργά ηχεία.

Πανο αν δεις το set up, θα καταλαβεις οτι ισως το Tascam να ειναι το καλυτερο κομματι στην αλυσιδα:flipout:
Οποτε η ποιοτητα αρκει να ειναι ανεκτη.

Μιχαλη, το οτι η αλυσιδα δεν ειναι ακριβως αυτο που λεμε "Ηigh End" δεν παει να πει οτι πρεπει να βαλουμε ψηφιακο ελεγχο σταθμης. Γνωμη μου ειναι να παρεις κατι με αναλογικο ποτ.

Ας ακουσουμε και τις γνωμες αλλων φιλων που μπορει να ξερουν κατι παραπανω για το συγκεκριμενο.

Πανο για να ειμαι ειλικρινης ,δεν εχω καταλαβει αν αυτο το μαραφετι επεμβαινει στο line out σε πρωτο ψηφιακο επιπεδο ή μετα κατεβαζει την σταθμη στο αναλογικο του μερος.
Και μαλλον δεν θα το μαθω αν δεν το αγορασω.

Εκει πιστευω οτι ειναι ολη η ουσια του φορουμ.
Να υπαρχει καποιος καλυτερος γνωστης απο εσενα και να σε γλυτωνει απο εξοδα και περιπετειες

Διάβασε εδώ, για την πιο μεγάλη αδελφή, την Tascam US-144MKII.
Γουστάρεις Tascam τώρα εσύ, ξέρω! :grandpa:

@Dr. Pan
Για το ψηφιακό Volume είναι σωστό αυτό που γράφεις σε σχέση με ένα αναλογικό, αλλά στη θεωρία. Στην πράξη ένα καλό ψηφιακό Volume (βάθος bits 32 και άνω) ελάχιστου κόστους είναι καλύτερο από ένα μέτρια υλοποιημένο αναλογικό. Ένα κορυφαίο Hi-End αναλογικό Volume είναι πολύ ακριβό εξάρτημα. Θυμήσου μόνο της υλοποιήσεις της Mark Levinson στους προενισχυτές της.
Εταιρείες όπως η Prism, η Metric Halo και πολλοί κορυφαίοι DAC's ενσωματώνουν ψηφιακά Volume στις υλοποιήσεις τους, χωρίς τούτο να αποτελεί πρόβλημα.
Οριακά και εφ' όσον έχουμε κορυφαίες υλοποιήσεις μπορούμε να δοκιμάσουμε ποιά σύνδεση είναι καλύτερη, με ή χωρίς το ψηφιακό Volume, π.χ. ο DAC με τον τελικό μόνος του, ή με ενδιάμεσο προενισχυτή...

@Sonus: εχω μια δικη μου θεωρια, που μπορει σε καποιους να φανει καπως τραβηγμένη, αλλα πιστεύω οτι και ενα φτηνο ποτ ειναι καλυτερο απο ενα καλο (multibit>32) ψηφιακό. Μπορει τα αυτια μας να μην ξεχωρίζουν πανω απο ενα βαθος bit αλλα παραμενει αλλοίωση επι της ουσιας.

Ο καθενας μπορει να ακουει με οτι θέλει, εγω λεω μόνο την προσωπική μου αποψη.

Επειδη το καλυτερο ειναι το τζαμπα και το αμεσως λιγοτερο καλυτερο (εκφραση και αυτη!!!) ειναι το πιο φτηνο:flipout:,παρελαβα σημερα απο Λαρισα απο το καταστημα που μου υπεδειξε ο φιλος μου ο Μιχαλης sonus, την Behringer xenyx 302.
47 ολοκληρα ευρα!!
Το απογευμα εντυπωσεις.

Επειδη το καλυτερο ειναι το τζαμπα και το αμεσως λιγοτερο καλυτερο (εκφραση και αυτη!!!) ειναι το πιο φτηνο:flipout:,παρελαβα σημερα απο Λαρισα απο το καταστημα που μου υπεδειξε ο φιλος μου ο Μιχαλης sonus, την Behringer xenyx 302.
47 ολοκληρα ευρα!!
Το απογευμα εντυπωσεις.

Δε στο λέω για πλάκα, αλλά σε αυτή την τιμή, αξίζει μονό και μονό για τον προ μικροφώνου του.

Τώρα που έχεις και μίκτη είσαι έτοιμος για μεγάλα παιχνίδια στο χωρίο λέμε!!!

47 ολοκληρα ευρα!!
Το απογευμα εντυπωσεις.

ήμουν σχεδόν έτοιμος να την αγοράσω πριν 1.5 χρόνο.
Αλλά φοβήθηκα ότι αν έμπαινε στο σύστημα ίσως μετά να αποκτούσε γενικότερη χρήση από αυτήν που ήθελα και δεν ήθελα η ευχρησία της να είναι σε βάρος των μινιμαλιστικών λύσεων.
Επίσης μου φαινόταν λίγες οι είσοδοι, ενώ η 502 είχε μάλλον παραπάνω από όσες ήθελα.
Ετσι δεν μου έκατσε...

Παιδες ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που εψαχνα για την περιπτωση μου.
Την βαζεις στο λαπτοπ,παιζεις απο αυτο με το virtual dj και ταυτοχρονα καρφωνεις πανω της και ενα cdp για α) να βαζεις και κανα τραγουδι που σου δινουν σε δισκακι β) σε ξελασπωνει (εστω και για λιγο) αν κολησει το προργαμμα στο κομπιουτερ.
Αν εχει και τον ηχο της uca ειμαι αρχοντας:a0210:

Τωρα βεβαια για ψιλομεταχειρισμενη την κοβω ....ελπιζω να μην ειναι απο καμμια επιστροφη και δεν παιζει καν:violent-smiley-030:

Παιδες ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που εψαχνα για την περιπτωση μου.
Την βαζεις στο λαπτοπ,παιζεις απο αυτο με το virtual dj και ταυτοχρονα καρφωνεις πανω της και ενα cdp για α) να βαζεις και κανα τραγουδι που σου δινουν σε δισκακι β) σε ξελασπωνει (εστω και για λιγο) αν κολησει το προργαμμα στο κομπιουτερ.
Αν εχει και τον ηχο της uca ειμαι αρχοντας:a0210:

Τωρα βεβαια για ψιλομεταχειρισμενη την κοβω ....ελπιζω να μην ειναι απο καμμια επιστροφη και δεν παιζει καν:violent-smiley-030:

η uca δεν σου κάνει?
κι αυτή εχει είσοδο Line...

Τώρα που έχεις και μίκτη είσαι έτοιμος για μεγάλα παιχνίδια στο χωρίο λέμε!!!
Τασο,
Και μικτη Vestax τετρακαναλο εχω και dj controller εχω και τελικους και απο ολα.
Το θεμα ειναι η ευκολια :
1)στην μεταφορα
2)στο στησιμο
3)στον χωρο που πιανουν ολα αυτα τα μηχανηματα.
4)τις πριζες και τα καλωδια που χρειαζοντε.
Τα βαρεθηκα ολα αυτα και κοιταω μονο την ευκολια μου.

Σιγα μην καταλαβει κανεις αν παιζει καλα ή οχι το συστημα οταν η συντριπτικη πλειοψηφια βλεπει τα μηχανηματα του γλεντοιυ με.....δεος!
Και σιγα μην ενδιαφερει τον υποψιασμενο,μετα την πρωτη φιαλη,αν εχουν υγρασια οι μεσαιαες...σε αλλο σημειο τον ενδιαφερεια αν εχει υγρασια!!!!!:flipout::flipout:

Α...και το χωριο το λενε Λουτσα:firstprize:

Χωρίς ακρόαση δεν πιστεύουμε τίποτα,να μας πεις πότε θα σουβλ.... εεε πότε θα παίξεις να έρθουμε :eating: